Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaelagrosan spune:
La Multi Ani!!! Ioan, Ioana. Sa fiti sanatosi si fericiti
Oana felicitari pt. bebe frumusel si grasunel. Pacat ca nu s-a intors, dar daca lui asa ii place, sa-i fie de bine
.
Gaby si eu ma sufoc, e groaznic, asa am fost si la prima sarcina. Durerile alea de burta iar sunt normale, acum depinde si de intensitate, daca te doare foarte tare mergi la medic.
Ioanact lasa fetita in pace si tu nu te stresa ca nu papa. Gandeste-te ca are un disconfort, e normal sa nu vrea papa, nu insista. Eu nu i-as da nici vitamine. Cand va trece durerea va reincepe sa manance. Si Elena avea perioade din astea cand nu manca deloc, ii dadeam doar ce vroia ea.
Ate ciudata doctorita mai ai si tu. Pai de ce nu mergi la ea cu legea in fata? Si spune-i ca varsta sarcinii se masoara dupa UM sau eco, nici vorba dupa cum arata burtica
. Eu in locul tau as schimba-o, cine stie cu ce idei despre cresterea copilului mai vine.
Bun venit fetelor noi! Sa aveti bebici sanatosi si frumosi!
Sa aveti o zi frumoasa. Va pup
.
Mihaela
27+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Delia13 spune:
Am uitat pe cineva, pai se putea?
IOANA 76 LA MULTI ANI

DAYANARA- eu calduri am avut de la inceputul sarcini mai bine zis bufeuri. Nu am tot timpul, da si cand ma apuca....pai cine are si iarna evantaiul in poseta si isi face vant in biserica la slujba cand toata lumea moare de frig?![]()
![]()
.
HONEYBABY- ce tare ai fost cu cinema acasa
IOANACT- sanatate multa verisoarei!
RIELLA- bine ai venit! Scrie mai rpd 10 mesaje sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real
ATE09- pai ce medic de fam ai tu?ca sincer e prost de da in gropi fara suparare!.De unde a scos-o cu 32 de sapt? Sunt clar 126 de zile in total din care tre sa ai minim 42 dupa nastere restu dk vrei inainte, dar cel mai bine e sa mai ai o marja de cateva zile ca poate nu nasti fix atunci.Eu am data probabila pe 16 martie si mi-am luat prenatal de pe 11 ian., dar puteam sa-mi iau si de mai devreme nu am vrut eu ca aveam concediu inca de la munca. Baga-i legea in fata sa citeasca dk atat o duce capu
. CAt despre pipaitul burtii alta mare tampenie sa-ti zica ea ca ai mai putine luni, bine ca e ea desteapta si nu are habar medicul care iti supravegheaza sarcina si vede la eco tot.
Delia13 30+
David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Eu doar am piciorul stang mai umflat si dimineata mainile si va intrebam daca voua vi se intampla sa vi se umfle. Cam asta e! Cristina +23 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Miria si eu pot raporta doar un picior umflat constant: dreptul, stangul e mai palid asa, uneori si mainile. dr mi-a zis ca depinde cum preseaza si sarcina pe vena, etc.
la mine aici e si cald rau, peste 35 gr constant si umiditate mare (intre 90-100% sau peste) si ma simt uneori cam inconfortabil) o pun si pe tema asta a caldurii.
Eu nu mananc sarat, ba chiar cam pun sare mult mai putina.
sarcina usoara si ai grija de tine!

castelana fericita
27+
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor de nume de astazi! La multi ani Ioane si Ioani, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
petrecere frumoasa tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ate_09 spune:
mihaelagrosan chiar asta o sa fac..o sa ma duc sa-i dau cu legea in cap. Cand i-am explicat calculele mele pt prenatal si i-am zis ca mi-am luat o marja de vreo 20 de zile dupa nastere ca sa nu fie probleme, se uita la mine ca la extraterestru.
I-am explicat si ca lucrez cat de cat in domeniu si nu sunt straina de lucrurile astea referitoare la medicale, mod de calcul si etc....ea nu si nu!!! O tinea pe a ei ca trb sa am cel putin 32 de sapt ca sa imi poata da cm.
Si eu am ramas uimita da masuratorile care le mi facea pe deasupra buricului cu degetele...ca sa nu spun ca mi-a zis ca nu s-a intors copilul inca, deci clar nu am 7 luni!!! 
Doamneee...ma gandesc serios sa o schimb!!
Abia astept sa ajung luni la ginecolog si sa discut cu dansul ...poate imi da eventual vreo hartie la mana in care sa-mi scrie ca pot intra in prenatal si sa ma duc sa-i dau si cu aia in cap!!
asteptam un
31+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Erina spune:
La multi ani Ioana Bobe si Ioana Fota! 

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
bebelinu2010 spune:
LA MULTI ANI LA TOATE FETELE CARE ISI ANIVERSEAZA AZI ZIUA DE NUME SA AVETI SARCINI USOARE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI !!!!!

27+
briza_marii spune:
Ioana_fota, Irina Bobe La multi ani, sanatate, sarcina usoara si bebei cuminti si sanatosi
John, sot si tata de Freedelia, Oana noastra harnicuta, Ioana de Ioanact, Ivan si sot de Dayanara, Ioana28, Rebiana, Ioana- Stefimic, Ioanap76, Ioana-steropi, Tata de Delia 13(sper sa nu fii uitat pe nimeni
) si voua La multi ani de ziua numelui, sanatate si numai impliniri
26+
Eric Mihai
babyangel spune:
Ate e dusa rau dra ta
..auzi ce argumente are: nu e burta de 7 luni...
Pai daca mergea la ea Honeybaby , ce-i zicea? Ca tu ai destula burtica..
Faza nasoala e ca depinzi de ea pt. prenatal si trebuie sa o convingi cu frumosul..dar legal ai voie de pe la 28-29 de saptamani..cam atata vine, daca iti lasi 42 de zile dupa!
Bafta la convins!![]()

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
bebelinu2010 spune:
Am primit un telefon care mi-a facut ziua mai frumoasa tocmai a nascut fina mea o fetita de 3500kg frumoasa si sanatoasa!!Sunt cea mai fericita nasica !!!
27+

http://photos.yahoo.com/miria_cristina