Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)
Raspunsuri - Pagina 9
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
m-a luat valu' si iar am incurcat borcanele/fetele. lu' sagetutza vroiam sa-i zic, da' eram in cap cu rezultatul tau de la dr... varza, ce maai schiuzmipliiiz Cris, 37+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 2 sapt.!! |
Stai linistita, m-am prins, dar nu m-am putut abtine!
Ratusca 37+
AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sagetutza
Da, da asa am facut. Uite www.cosmopolitan.ro/horoscop/cum-calculezi-cifra-numelui.html" target="_blank">aici pentru calcul si aici pentru interpretare. Ce te faci cand da o cifra proasta.... sa te tii... Sotul vroia Maya Teodora si cu numele dadea 7 si exemplu era Michael jackson si i-am spus sa se gandeasca bine ca nu sunt de acord cu treaba asta, cica singuratica chestii trestii.. [rad tare] Si am schimbat y cu i ca sa putem fi de acord..... 38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit) |
belea mare
eu am nr 7 , si sotul lafel...analizam mult..
daa...eu am 3 variante de nume, la doua din ele iese cifra 3 iar la unul iese cifra 1.
La 3 e vesela, sociabila dar risca sa devina superficiala
iar la 1 e ambitioasa, vre sa fie lider dar risca sa devina egoista
Care-i mai buna?
Ma gandeam c apoate chestia asta ma va ajuta s ama decid la o varianta dar vad ca...no way
si asta nu e tot...ca faza e ca nu stiu data nasterii si e o legatura intre data nasterii(cifra destinului) si cifra numelui.
trebuie sa fie in armonie una cu alta...pai...io de unde sa stiu cand se va naste ca s aaleg varianta buna?
sau dupa ce nasc incep si calculez repede ca sa vad ce nume-i pun sa fie in armonie
..m-am dus cu capu'...
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
belea mare eu am nr 7 , si sotul lafel...analizam mult.. daa...eu am 3 variante de nume, la doua din ele iese cifra 3 iar la unul iese cifra 1. La 3 e vesela, sociabila dar risca sa devina superficiala iar la 1 e ambitioasa, vre sa fie lider dar risca sa devina egoista Care-i mai buna? Ma gandeam c apoate chestia asta ma va ajuta s ama decid la o varianta dar vad ca...no way si asta nu e tot...ca faza e ca nu stiu data nasterii si e o legatura intre data nasterii(cifra destinului) si cifra numelui. trebuie sa fie in armonie una cu alta...pai...io de unde sa stiu cand se va naste ca s aaleg varianta buna? sau dupa ce nasc incep si calculez repede ca sa vad ce nume-i pun sa fie in armonie ..m-am dus cu capu'... _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Acum ma distram si io cu chestia cu numerologia si am observat ca n-are nici o legatura cu data nasterii...aia e de sanchi acolo, ca orice data ai pune tot acelasi numar iti iese.
38+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
lorex spune:
Ayanna, tu stii ca de multe ori m-am gandit si eu la asta.
Eu is genul care vrea sa controlez tot, sa stiu tot si de asta nu vreau sa adorm, mi-e frica ca nu ma mai trezesc plus ca e toxica pt organism (mi-a zis dr) si plus ca la rahi o sa vad bebelina imediat!
Dar am auzit si eu ca te leaga d emaini si m-a cam luat cu panica...si eu controlez destul de bine starea asta de panica dar eu stiu ce-oi mai simti atunci??
Mi-e frica ca daca spun ca sunt panicoasa la faze din astea sa nu-mi faca anestezie totala ca stea ei fara grija
..de asta mi-i frica mie de mom operatiei, dar sper ca DD imi va da liniste sufleteasca si rabdare sa le indur pe toate!
_
ratusca_mica spune:
Cica vine carutul maine. Sper sa aduca modelul care trebuie ca daca nu ii mananc de vii!
Ratusca 37+
AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
andaluza66 spune:
asa e: n-are legatura cu data nasterii - la aceea se aduna individual cifrele si asa obtii numarul; la nume am verificat eu cu numele de fata si calculeaza corect (c-am mai avut curiozitati din astea si inainte sa ma marit)
39 ;)
AMR ....
ayanna_xem spune:
Care nume il folosim in cazul in care calculam pentru noi? Pe ala de domnisoara sau pe ala de doamna? La mine s-a nimerit sa fie acelasi numar...dar i-am calculat si mamei iar ei i-au iesit cifre diferite. Asta inseamna ca inainte de maritis era intr-un fel si dupa maritis altfel???
38+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
lorex spune:
vad ca devin incoerenta, mai bine iau o pauza..
va
_
sagetutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Care nume il folosim in cazul in care calculam pentru noi? Pe ala de domnisoara sau pe ala de doamna? La mine s-a nimerit sa fie acelasi numar...dar i-am calculat si mamei iar ei i-au iesit cifre diferite. Asta inseamna ca inainte de maritis era intr-un fel si dupa maritis altfel??? 38+ cu strumfita Daria-Ioana pozicile_ mele Revelion 2010 |
ala de donsoara se pune.
38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Care nume il folosim in cazul in care calculam pentru noi? Pe ala de domnisoara sau pe ala de doamna? La mine s-a nimerit sa fie acelasi numar...dar i-am calculat si mamei iar ei i-au iesit cifre diferite. Asta inseamna ca inainte de maritis era intr-un fel si dupa maritis altfel??? 38+ cu strumfita Daria-Ioana pozicile_ mele Revelion 2010 |
of course!! asta e cea mai buna dovada ca ne schimba casnicia: iese alt numar . mai nasol e daca schimbi vreo 3-4 nume de famile/soti in viata. nu mai stii nici tu cum/cine esti
Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!