Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)
Raspunsuri - Pagina 10
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Cica vine carutul maine. Sper sa aduca modelul care trebuie ca daca nu ii mananc de vii! Ratusca 37+ AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? ) POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
Stai calma si nu te enerva, daca lucrurile nu ies bine. Mai ai o saptamana la dispozitie, nu e cazul sa te panichezi.
36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
lucia2000 spune:
Am si eu o problema la ora asta
Eu am numai statie de calcat cu aburi.
Merg calcate hainele lui bebe cu ea sau trebuie fier din ala vechi si clasic.
Ma contrazic cu sotul. Eu zic ca merge cu statia el ca nu.
36+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
gratiana77 spune:
De ce sa nu fie buna statia? Nu inteleg care ar putea fi problema.
36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
sagetutza spune:
citat din mesajul lui lorex vad ca devin incoerenta, mai bine iau o pauza.. va _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
ce ai Lorex? Eu am inteles tot.... sa fie de la garvidenie... ca vad ca noi ne intelegem intre noi, problema e doar a altora in a ne intelege...
38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)
cris.dogarel spune:
ce relaxare pe noi:numerologie, tarot, sheptic? o fi linistea dinaintea.. inundatziei? se mai rupe vreo apa,ceva?
Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
sagetutza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am si eu o problema la ora asta Eu am numai statie de calcat cu aburi. Merg calcate hainele lui bebe cu ea sau trebuie fier din ala vechi si clasic. Ma contrazic cu sotul. Eu zic ca merge cu statia el ca nu. 36+ Teodor www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
nici eu nu inteleg care e problema? cu ce e mai bun un fier vechi? Ca-i mai ruginit sau cum?
38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)
satulica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ce relaxare pe noi:numerologie, tarot, sheptic? o fi linistea dinaintea.. inundatziei? se mai rupe vreo apa,ceva? Cris, 37+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 2 sapt.!! |
speram ca nu....; nu e nici un bebe la termen azi ... sa spunem ca e doar o seara linistita
eu termin de calcat si ma apuc de niste clatite ca mi-e cam
lucia, merge foarte bine orice fier de calcat; ideea e ca la fierbinte se mai sterilizeaza un pic hainutetele pt bebe; mie la marcu imi spusese asistenta sa le calc si prin interior (pe dos), pe partea care vine in contact cu pielea lui bebe... eee am facut asa la inceput , dar dupa cateva luni nu mai era necesar (a avut pielea sensibila in primele luni si facea bubite)
mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 18 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
mariucasara spune:
Offf, ca abia acum merge si la mine forumul.
Multumim fetele .
gratiana77 daca nu ai vorbit cu Tana transmite-i ca suntem alaturi de ea, si ne rugam sa fie bine si ea si puiul mic.
lucia2000 eu stiu ca orice metoda de calcat e la fel de eficienta in ceea ce priveste dezinfectatul hainutelor.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru
alicredo spune:
fetele indraznesc sa ma bag in legatura cu numenogramele....se zice ca in momentul in care ne schimbam numele , ne schimbam si destinul....so...??
35+
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ce relaxare pe noi:numerologie, tarot, sheptic? o fi linistea dinaintea.. inundatziei? se mai rupe vreo apa,ceva? Cris, 37+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 2 sapt.!! |
si eu ma gandeam la asta knd citeam pe aici
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze