Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Felicitari TANA si OANA80!!!!

Sa va traiasca comorile multi multi ani fericiti!

Fetelor care s-au intors numai si numai cu vesti bune d ela dr, felitari si la mai mare.

Mariucasara, parca tu ziceai de dureri pe o anumita portiune de burtica. Asa ceva am si eu exact sub cosul pieptului. Am observat ca ma supara mai tare dupa o perioada mai lunga de efort. Dupa ce ma intind si ma odihnesc putin imi trece.

Lorex, am pus ceva poze, pe contul comun, cu fetele de la Craciun si de la Halloween, de anul asta. Daca tot ti-am exprimat dorinta sa le cunosti

Vine Surpriza

Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

gratiana..transmite-i lui TANA ca suntem alaturi de ea si multa sanatate

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

bAly eu ziceam de durerea aia. Azi la eco chiar am intrebat daca e ceva pe acolo pe unde ma doare si nu era nimic, nici bebe nici placenta...deci nu stiu ce ar putea fii. Si pe mine tot sus ma supara, dar in dreptrul coastelor pe partea stanga. Si apare in special cand ma enervez.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Felicitari TANA si OANA80!!!!

Sa va traiasca comorile multi multi ani fericiti!

Fetelor care s-au intors numai si numai cu vesti bune d ela dr, felitari si la mai mare.

Mariucasara, parca tu ziceai de dureri pe o anumita portiune de burtica. Asa ceva am si eu exact sub cosul pieptului. Am observat ca ma supara mai tare dupa o perioada mai lunga de efort. Dupa ce ma intind si ma odihnesc putin imi trece.

Lorex, am pus ceva poze, pe contul comun, cu fetele de la Craciun si de la Halloween, de anul asta. Daca tot ti-am exprimat dorinta sa le cunosti

Vine Surpriza

Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

am si eu o intrebare: cum faci sa iti apara sub nume albinuta aia miscatoare? sau fulguletul?

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

BUNA BURTICUTZE...

NE-AM INTORS SI NOI ACASICA. SUNTEM AMANDOI BINE...EL E CUMINTEL IAR IO...OBOSITA....TARE OBOSITA...CA DE LA INCUBATOR MI L-AU DAT DIRECT IN BRATE...SI NU STIAM SA FAC NIK.

AM SA VA POVESTESC PE INDELETE TOTUL...CA SA INVATATRI SI VOI CE N-AM STIUT IO..

N-AM CITIT DIN URMA...ORICUM VA MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI...ORICUM LA MINE A FOST O NASTERE..NATURALO-CEZRIANA...HM

AM PRB CU SANII..IMI TREBUIE O POMPA BUNA..SA MA GOLESC..VA ZIC IO TOTUL..

NU STIU CE E TRECUT ACOLO PE PRIMA PAG..

LUCA, 3200, 52 CM, APGAR 8....NATURALO-CEZARIAN..suna tare :))

va pup si cum pot vin cu detalii

SFAT: AVETI GRIJA DE VOI...SA NASTETI LA TERMEN..E F IMPORTANT PT BB..SUNT FETE CARE STTAU CU SAPT IN SPITAL SA CREASCA BBB...E GROAZNIC

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

decenuela, bine ai venit acasa cu puiul tau! ma bucur ca sunteti bine si asteptam sa ne povestesti mai multe si neaparat poze cu bebe

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 18 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Ratusca, alea le-am primit cind am facut donatii pe la unele subiecte de la umanitare. Nu mai tin minte exact la cere subiecte pentru ca sunt acolo de ceva ani.

Vine Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Vine Surpriza

baly, care e contul comun de poze, daca se poate? ca n-am retinut atunci cand a fost creat

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 18 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Decenuela, bine ati venit acasa. Adaptare usoara si laptic din plin pentru bebe. Incearca sa te odihnesti cit poti de mult, noi avem rabdare pentru povestea nasterii puiului tau.

Vine Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Doamne feri fetelor ce mi-ati facut cu numerologia. Iese la bebe acelasi numar ca al sotului pai daca e la fel de incapatinat ma mut pe insula la Vikinga ..... oare ma primeste ???

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput