Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)
Raspunsuri - Pagina 12
cris.dogarel spune:
decenuela si Luca, bine ati venit acasica. lasa ca se regleaza ele toate: programul, nestiinta, hormonii. doar sa aveti rabdare, laptic si ideea fixa ca e o luminita la capatul tunelului, indiferent cat e asta de lung sau intortocheat
Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
bAly spune:
Satulica, contul e pe webshots . com si ID e pufuleti_2010 cu parola de la email-ul comun.
Vine Surpriza
Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
elena_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela BUNA BURTICUTZE... NE-AM INTORS SI NOI ACASICA. SUNTEM AMANDOI BINE...EL E CUMINTEL IAR IO...OBOSITA....TARE OBOSITA...CA DE LA INCUBATOR MI L-AU DAT DIRECT IN BRATE...SI NU STIAM SA FAC NIK. AM SA VA POVESTESC PE INDELETE TOTUL...CA SA INVATATRI SI VOI CE N-AM STIUT IO.. N-AM CITIT DIN URMA...ORICUM VA MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI...ORICUM LA MINE A FOST O NASTERE..NATURALO-CEZRIANA...HM AM PRB CU SANII..IMI TREBUIE O POMPA BUNA..SA MA GOLESC..VA ZIC IO TOTUL.. NU STIU CE E TRECUT ACOLO PE PRIMA PAG.. LUCA, 3200, 52 CM, APGAR 8....NATURALO-CEZARIAN..suna tare :)) va pup si cum pot vin cu detalii SFAT: AVETI GRIJA DE VOI...SA NASTETI LA TERMEN..E F IMPORTANT PT BB..SUNT FETE CARE STTAU CU SAPT IN SPITAL SA CREASCA BBB...E GROAZNIC 36+ LUCA Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari |
Bine ati venit acasa!!! Asteptam pozici
Elena 38+ cu Iustin
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui elena_iulia Doamne feri fetelor ce mi-ati facut cu numerologia. Iese la bebe acelasi numar ca al sotului pai daca e la fel de incapatinat ma mut pe insula la Vikinga ..... oare ma primeste ??? Elena 38+ cu Iustin |
Ce simpatica esti!!! Pai nu-i bai, ca mai ai inca timp sa-i 'schimbi destinul'...mai schimba si tu o litera ceva pe acolo la nume ca sa-ti iasa la socoteala...
DECENUELA bine ati venit acasa!!! De acum incepe cu adevarat marea schimbare, mai ales cand e primul copil...sa fie cu noroc si sa va lumineze viata!!!
De acum poti sa schimbi si semnatura...ca e simpatic cum apari tu acolo inca gravi cu 36+
38+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
lia_2009 spune:
Felicitari mamicile de ian pe care nu le-am felicitat si multi
Am fost la eco si pufuletul meu este ok creste in ritmul ei arata cu doua sapt mai mica adica acum are 2,800kg dar e bine. Asa ca am facut bagajul si asteptam momentul cel mare. Acum am si o problema am rosu in gat mi-e f rau nu pot sa inghit ma ustura, am intrebat medicul de fam si mi-a zis sa nu iau nimic in afara de ceai. Eu de 4 zile ma tot tratam cu lamaie cu miere si propolets dar acum nu mai iau. Dumnezeu hotaraste venirea bb asa ca ma rog sa am rabdare.
38 sapt
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui lia_2009 Felicitari mamicile de ian pe care nu le-am felicitat si multi Am fost la eco si pufuletul meu este ok creste in ritmul ei arata cu doua sapt mai mica adica acum are 2,800kg dar e bine. Asa ca am facut bagajul si asteptam momentul cel mare. Acum am si o problema am rosu in gat mi-e f rau nu pot sa inghit ma ustura, am intrebat medicul de fam si mi-a zis sa nu iau nimic in afara de ceai. Eu de 4 zile ma tot tratam cu lamaie cu miere si propolets dar acum nu mai iau. Dumnezeu hotaraste venirea bb asa ca ma rog sa am rabdare. 38 sapt |
Am avut si eu usturime in gat si m-am tratat cu pastile(de supt) Dr. Mom. Sunt naturale si pot fi administrate si gravidelor. Mie chiar mi-au facut bine.
DECENUELA bine ai venit acasa! Sa aveti grija de voi. Asteptam sfaturi si poze cu bebe.
36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
plateea spune:
DECENUELA, bine ati venit acasa, dragilor...
noi suntem alaturi de tine...
sper sa reusesti sa te odihnesti cat de cat, si sa iti revii.
o sa vezi ca de acum greul cel mare a trecut, si o sa fie daca nu mai usor, macar din ce in ce mai frumos.
mami, si pt bebe!
37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
cris_mario spune:
decenuela bn ai vnt aks...si tu si bebe Luca...si stai tu linistita ca nu s-a nascut nimeni invatat
MSJ de la Cristies: "scuze de raspunsul cu intarziere.Multumim pentru toate urarile si incurajarile.Ii dau sa pape la 3 ore.mi se pare atat de fragil si strange cu manuta."
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
eu ma duc in patut la ...va pup pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sagetutza
ce ai Lorex? Eu am inteles tot.... sa fie de la garvidenie... ca vad ca noi ne intelegem intre noi, problema e doar a altora in a ne intelege... 38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit) |
ca si copii care numai ei se inteleg intre ei, in rest nimeni nu intelege ce vb ei...
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album