Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

decenuela si Luca, bine ati venit acasica. lasa ca se regleaza ele toate: programul, nestiinta, hormonii. doar sa aveti rabdare, laptic si ideea fixa ca e o luminita la capatul tunelului, indiferent cat e asta de lung sau intortocheat

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Satulica, contul e pe webshots . com si ID e pufuleti_2010 cu parola de la email-ul comun.

Vine Surpriza

Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

BUNA BURTICUTZE...

NE-AM INTORS SI NOI ACASICA. SUNTEM AMANDOI BINE...EL E CUMINTEL IAR IO...OBOSITA....TARE OBOSITA...CA DE LA INCUBATOR MI L-AU DAT DIRECT IN BRATE...SI NU STIAM SA FAC NIK.

AM SA VA POVESTESC PE INDELETE TOTUL...CA SA INVATATRI SI VOI CE N-AM STIUT IO..

N-AM CITIT DIN URMA...ORICUM VA MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI...ORICUM LA MINE A FOST O NASTERE..NATURALO-CEZRIANA...HM

AM PRB CU SANII..IMI TREBUIE O POMPA BUNA..SA MA GOLESC..VA ZIC IO TOTUL..

NU STIU CE E TRECUT ACOLO PE PRIMA PAG..

LUCA, 3200, 52 CM, APGAR 8....NATURALO-CEZARIAN..suna tare :))

va pup si cum pot vin cu detalii

SFAT: AVETI GRIJA DE VOI...SA NASTETI LA TERMEN..E F IMPORTANT PT BB..SUNT FETE CARE STTAU CU SAPT IN SPITAL SA CREASCA BBB...E GROAZNIC

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Bine ati venit acasa!!! Asteptam pozici

Elena 38+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Doamne feri fetelor ce mi-ati facut cu numerologia. Iese la bebe acelasi numar ca al sotului pai daca e la fel de incapatinat ma mut pe insula la Vikinga ..... oare ma primeste ???

Elena 38+ cu Iustin

Ce simpatica esti!!! Pai nu-i bai, ca mai ai inca timp sa-i 'schimbi destinul'...mai schimba si tu o litera ceva pe acolo la nume ca sa-ti iasa la socoteala...

DECENUELA bine ati venit acasa!!! De acum incepe cu adevarat marea schimbare, mai ales cand e primul copil...sa fie cu noroc si sa va lumineze viata!!!
De acum poti sa schimbi si semnatura...ca e simpatic cum apari tu acolo inca gravi cu 36+

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Felicitari mamicile de ian pe care nu le-am felicitat si multi

Am fost la eco si pufuletul meu este ok creste in ritmul ei arata cu doua sapt mai mica adica acum are 2,800kg dar e bine. Asa ca am facut bagajul si asteptam momentul cel mare. Acum am si o problema am rosu in gat mi-e f rau nu pot sa inghit ma ustura, am intrebat medicul de fam si mi-a zis sa nu iau nimic in afara de ceai. Eu de 4 zile ma tot tratam cu lamaie cu miere si propolets dar acum nu mai iau. Dumnezeu hotaraste venirea bb asa ca ma rog sa am rabdare.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Felicitari mamicile de ian pe care nu le-am felicitat si multi

Am fost la eco si pufuletul meu este ok creste in ritmul ei arata cu doua sapt mai mica adica acum are 2,800kg dar e bine. Asa ca am facut bagajul si asteptam momentul cel mare. Acum am si o problema am rosu in gat mi-e f rau nu pot sa inghit ma ustura, am intrebat medicul de fam si mi-a zis sa nu iau nimic in afara de ceai. Eu de 4 zile ma tot tratam cu lamaie cu miere si propolets dar acum nu mai iau. Dumnezeu hotaraste venirea bb asa ca ma rog sa am rabdare.

38 sapt

Am avut si eu usturime in gat si m-am tratat cu pastile(de supt) Dr. Mom. Sunt naturale si pot fi administrate si gravidelor. Mie chiar mi-au facut bine.

DECENUELA bine ai venit acasa! Sa aveti grija de voi. Asteptam sfaturi si poze cu bebe.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

DECENUELA, bine ati venit acasa, dragilor...
noi suntem alaturi de tine...
sper sa reusesti sa te odihnesti cat de cat, si sa iti revii.
o sa vezi ca de acum greul cel mare a trecut, si o sa fie daca nu mai usor, macar din ce in ce mai frumos.
mami, si pt bebe!

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

decenuela bn ai vnt aks...si tu si bebe Luca...si stai tu linistita ca nu s-a nascut nimeni invatat

MSJ de la Cristies: "scuze de raspunsul cu intarziere.Multumim pentru toate urarile si incurajarile.Ii dau sa pape la 3 ore.mi se pare atat de fragil si strange cu manuta."

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu ma duc in patut la ...va pup pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Citat:
citat din mesajul lui lorex

vad ca devin incoerenta, mai bine iau o pauza..
va

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

ce ai Lorex? Eu am inteles tot.... sa fie de la garvidenie... ca vad ca noi ne intelegem intre noi, problema e doar a altora in a ne intelege...

38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

ca si copii care numai ei se inteleg intre ei, in rest nimeni nu intelege ce vb ei...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput