Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)
Raspunsuri - Pagina 8
mariucasara spune:
Buna seara fetele!
Am revenit de la eco. Bebe s-a intors!!! Are 3030g, e tot cu o saptamana mai dezvoltat, col de 3.6cm, inchis, lichid normal, placenta cam batraioara (grad 3 ) dar nu-i problema ca nu are calcifieri. Sanse mari sa nasc natural. Marti merg la doctor sa vedem ce si cum...
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
nu mai pot de ras mi s-au intamplat si mie faze din astea..:))) ma rog, cred ca ai trecut mai usor peste momentul anesteziei dat fiind ca ai avut asa o "onoare" _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
da, aia a fost o operatie haioasa, aveam 21 de ani, doctorii au zis numa' bancuri porcoase toata operatia, eu le-am zis bancuri cu doctori impiedicati.... dupa a fost mai nasol, ca eu nu stiam ca te simti asa de handi si neajutorata la inceput, sa nu poti ridica o cana de apa de pe dulap, dar conteaza muuult "starea de spirit"
cu numrele, stiam/am citit si eu mai demult, da' acum ma lasa rece chestiile astea, intrebam doar ce rezultat i-a iesit sagetutzei, daca e multumita.
Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
gratiana77 spune:
Fetelor, mai tarziu putin o sun pe Tana sa vad cum e, daca se simte mai bine ca azi-dimineata si daca pericolul unei noi operatii a trecut de tot.
Vreti sa ii transmit ceva? Sau sa o intreb ceva anume?
36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
satulica spune:
mariucasara, ce vesti bune ai! felicitari pentru bebe maricel si cuminte, deh, daca s-a asezat corect...
mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 18 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cris.dogarel spune:
mariucasar, bravos!!
unboticutz, are personalitate bebe, ce sa-i faci? la mine cred ca invers: toata sarcina peste 4cm, iar acu cred ca... ia-i de unde nu-s
ayanna, la operatia cu rahie a fost nevoie un pic de oxigen, ca ma cam luase valul, scazuse tensiunea (care si asa e mica). mie nu mi-a placut "gustul" de usturoi de la oxigen, le-am zis, da' au zis ca daca prefer sa lesin,...am inspirat adanc, de cateva ori si a fost ok, l-au scos intre timp. eu zic sa ii spui si dr tale si anestezistei exact intamplarea povestita aici si sa inchei prin a preciza ca nu e gluma si nu vrei sa se repete
plateeada, pana acum a facut toti banii si sper sa fie asa pana la capat. am mai intrebat o data azi daca sa vin si eu cu ceva la mine si mi-au zis ca da, bulein si bebe, in rest imi dau ei mai multe decat m-am gandit eu ca-mi trebuie, whatever that means. zic: bine, deci doar chiloti, pasta de dinti, periuta, nu? ei: nu, ca avem noi. doar sa va luati o carte, I-pod, ceva de distrat si camera de pozat. asta cu dixtractia a fost tare, da' dupa am citit in formularul pt acord de operatie, paragraf separat, ca ai voie cu casti si CD player in sala, sa asculti in timpul operatiei. mie mi se pare cam fitza ce am citit, dar sper sa isi faca treaba ca la carte cu mine si mai ales cu bbelina, ca restul...ne-om mai distra si la botez
poze
AMR 2 sapt.!!
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel si btw, ratusca, ff frumoase numele, ambele. erau si pe lista mea Cris, 37+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 2 sapt.!! |
serios? cui vreai tu sa-i zici Horia sau Andrei?
Ratusca 37+
AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
cris.dogarel spune:
gratiana, pai stii tu ce sa-i transmiti: sa fie tare, pt ea si bebe, ca trec toate, ca suntem alaturi de ea, speram ca ce a fost mai rau s-a dus
poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Buna seara fetele! Am revenit de la eco. Bebe s-a intors!!! Are 3030g, e tot cu o saptamana mai dezvoltat, col de 3.6cm, inchis, lichid normal, placenta cam batraioara (grad 3 ) dar nu-i problema ca nu are calcifieri. Sanse mari sa nasc natural. Marti merg la doctor sa vedem ce si cum... Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru |
felicitari ptr vestile bune
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
serios? cui vreai tu sa-i zici Horia sau Andrei? Ratusca 37+ AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? ) POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
m-a luat valu' si iar am incurcat borcanele/fetele. lu' sagetutza vroiam sa-i zic, da' eram in cap cu rezultatul tau de la dr... varza, ce maai
schiuzmipliiiz
poze
AMR 2 sapt.!!