Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Asa, ne-am intors de la doctor. Unde, surpriza MAREEEEE! Nu am cum sa ajung pana pe 29 ianuarie cu sarcina, ca e colul foarte scurt, deci ne-am reprogramat pe 12 ianuarie, deci martea viitoare!!!

Ratusca 36+

Iti tin pumnii... io ma gandeam ca o sa ne facem colege de salon, dar se pare ca nu avem sanse Sa inteleg ca cei de la Medlife te primesc incepand cu saptamana 37 sau de cand? Ca io abia pe 13 am urmatorul control si atunci as avea 36s+3zile... sper sa nu ma treaca si pe mine pe lista de taieturi pe saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

incerc sa recapitulez aici ce mai stiu de la Daria si ce am mai citit acum pe forum (mai ales de la Cris_d)despre un subiect care ne intereseaza f tare-solutii impotriva colicilor

am scris aici poate veniti cu critici/completari si iese o listuta demna de luat in seama
-infacol
-ceai anticolici(care sa contina si seminte de marar)-baut de mami
-babydrink
-babycalm
-bonisan
-sabsimplex
-pastilute espumisan(luate de mami)

se mai recomanda masajul circular pe burtica lui bb si de pus ceva caldut pe burtica

alim de evitat:varza ,fasole ,mazare ,lapte dulce (parca)

Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

bafta la eco, mariucasara!
ratusca, gandeste-te ca o sa-ti tii minunea in brate in curand, iar noi suntem aici ca sa te sustinem.
elena, se pare ca nu e dupa cum vrem noi si dupa cum vor ei bebeii! lasa ca vine bebe, sanatos sa fie!

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Asa, ne-am intors de la doctor. Unde, surpriza MAREEEEE! Nu am cum sa ajung pana pe 29 ianuarie cu sarcina, ca e colul foarte scurt, deci ne-am reprogramat pe 12 ianuarie, deci martea viitoare!!!

Ratusca 36+

Iti tin pumnii... io ma gandeam ca o sa ne facem colege de salon, dar se pare ca nu avem sanse Sa inteleg ca cei de la Medlife te primesc incepand cu saptamana 37 sau de cand? Ca io abia pe 13 am urmatorul control si atunci as avea 36s+3zile... sper sa nu ma treaca si pe mine pe lista de taieturi pe saptamana viitoare

O data facuta o programare la ei, te primesc cred din saptamana 36. La mine nu mai conteaza, ca deja sunt acum in 37 si 4 zile (dupa ce saptamana trecuta eram in 35 la masuratori...). Si mie imi pare rau ca nu vom fi colege de salon, insa e mai bine asa, sa stea bebele tau la caldurica pana cand ii trebuie.

Ratusca 36+

AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Si am si eu steluta!E mica, dar e a mea si ma bucur pentru ea!

Haircut zicea ca dupa 37 s se apuca de mutat mobila (sper ca nu ma insel asupra persoanei). Acelasi gand il am si eu, bine nu chiar mutat mobila, dar in niciun caz nu voi mai sta in pat, urasc patul asta

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

am intrat special sa felicit si eu proaspetele mamici:
Felicitari Cristies pentru bebe Alexis!!!
Felicitari Tana pentru micuta Maria!!!
Felicitari Oana80 pentru printesa ta!!!

roco, ai un baietel dulce tare! iti doresc sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii care sa-ti stearga amintirile acelor zile de suferinta... esti o mamica foarte curajoasa!

bea, ce bebe grasunel ai tu acolo! o sa fie un flacau pe cinste!

onitza, imi pare rau ca iar ai necazuri cu burtica... dar trebuie sa stai si tu mai linistita, sa mai creasca bebe; fii buna si gandestete si la el

ratusca_mica, ai si tu un bebe grabit? e foarte frumos ca intalnirea mult asteptata e atat de aproape... vreau si eu...

cand ma gandesc la cristies, ca era doar cu o sapt inaintea mea, si ca bebe poate veni oricand deja, ma iau un pic emotiile
of, nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... dar mai bine, ca m-am cam lungit vad

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 18 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Si mi-am tras o actualizare de zile mari la semnatura!

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Incerc sa pun si fetita oanei80 pe prima pagina dar nu ma lasa server-ul.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Incerc sa pun si fetita oanei80 pe prima pagina dar nu ma lasa server-ul.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Pune-ma si pe mine cu programarea cezarienei pe 12 ianuarie, daca tot esti pe-acolo

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca ...stai lin,nu te panica...eu zic ca este ok .... e mai aproape int cu bebe

oana 80....felicitari,sa-ti traiasca minunea

elena...vine el bb,stai lin

dastefa super ce ai scrs tu akl...toate info adunate intr-un msj..eu st de acord

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput