Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)
Raspunsuri - Pagina 4
ratusca_mica spune:
Asa, ne-am intors de la doctor. Unde, surpriza MAREEEEE! Nu am cum sa ajung pana pe 29 ianuarie cu sarcina, ca e colul foarte scurt, deci ne-am reprogramat pe 12 ianuarie, deci martea viitoare!!!
Si ma tot intreba doctorul: da' rezistati pana martea viitoare? Si eu, setata pe 29 ianuarie, ma tot gandeam cum Doamne Iarta-ma sa nu rezist... insa cine stie ce o fi simtit el pe acolo la colul meu de ma tot intreba
Oricum, cert e ca am intrat in panica, mai ales ca nu pot spala rufe nici azi nici maine, asa ca abia vineri ma pot apuca (evident nu am spalat nimic din hainele lui bebe ). Salteluta nu o pot comanda decat joi, ca pana atunci sunt astia in concediu...
Sa sun la carucior, sa vedem, poate acolo am mai mult succes...
Vai, am un morcov cat CASA!!!
Ratusca 36+
AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
evyme spune:
oana80 felicitari pt printesa! Sa creasca mare si sa va bucurati de ea
35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
KarmenS spune:
6 pufuleti au sosit de cand nu am mai intrat eu! Super!
FELICITARI MAMICILOR Aylin, Mcrissa, Roco, Mamidepuiuti, Cristies si Tana SI BUN VENIT PUIUTILOR VOSTRI!
Carmen 35 +
alicredo spune:
felicitari oana80 , sa-ti traiasca printesa!bine ai revenit, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine!
35+
evyme spune:
ratusca_mica gandeste-te ca mai ai un pic si-ti vei tine puiul in brate Eu pe 12 sunt programata la eco, unde sper sa-i vad fatuca, pt ca nu i-am mai vazut-o de la 22 sapt (nu ne-a mai tratat decat cu dosul de atunci)... Tu in schimb il vei vedea pe viu
35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
elena_iulia spune:
Am fost si noi ieri la medic si surprize. Bebe e mai mic cu o saptamana are cam 3 kg, placenta nu prea il mai hraneste cum trebuie deci mai mult de 3,3-3,4 nu va avea si nu are nici cea mai mica intentie sa iasa afara . Statea bine mersi si se juca cu toate cele din burtica, lichid berechet are unde se plimba.
Ce metode spuneati ca functioneaza sa il grabesc putin ??
Elena 37+ cu Iustin
misele spune:
buna fetelor,
din pacate nu am mai intrat de mult pe forum.
in primul rand as vrea sa le felicit pe proaspetele mamici. sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
am o mare rugaminte la voi: as vrea sa imi fac o ecografie, de control, si nu stiu daca are sens sa imi fac o morfofetala din moment ce sunt insarcinata in 36 de saptamani. am inteles ca acum copilul este mare si nu se vede mai nimik. nu prea as vrea sa arunc cu bani degeaba. voi ce stiti, de care ar trebui sa fac?
mariucasara spune:
Oana felicitari! Bine ai revenit!
ratusca_mica linisteste-te ca bebe are nevoie doar de tine. Hainele le poate spala si soacra/mama/bunica/matusa/sotul etc cat esti tu la spital si le usuca prin calcare.
Si o sa faci cunostinta cu puiul mic
Eu acum m-am imbracat si o astept pe mama sa stea cu Sara ca la 5 am programare la eco. si intru sa spun ce mai face bebe.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru
KarmenS spune:
Am scris ditamai mesajul ca de! recuperasem si eu in sfarsit tot si s-a dus naibii! Nu stiu daca e netul meu sau serverul dar ceva nu functioneaza cum ar trebuie! Asa imi trebuie daca nu intru zilnic...
Carmen 35 +
elena_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Asa, ne-am intors de la doctor. Unde, surpriza MAREEEEE! Nu am cum sa ajung pana pe 29 ianuarie cu sarcina, ca e colul foarte scurt, deci ne-am reprogramat pe 12 ianuarie, deci martea viitoare!!! Si ma tot intreba doctorul: da' rezistati pana martea viitoare? Si eu, setata pe 29 ianuarie, ma tot gandeam cum Doamne Iarta-ma sa nu rezist... insa cine stie ce o fi simtit el pe acolo la colul meu de ma tot intreba Oricum, cert e ca am intrat in panica, mai ales ca nu pot spala rufe nici azi nici maine, asa ca abia vineri ma pot apuca (evident nu am spalat nimic din hainele lui bebe ). Salteluta nu o pot comanda decat joi, ca pana atunci sunt astia in concediu... Sa sun la carucior, sa vedem, poate acolo am mai mult succes... Vai, am un morcov cat CASA!!! Ratusca 36+ AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala? ) POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
e clar ne fac in ciuda, al tau se grabeste si al meu nu vrea sa iasa !!!
Elena 38+ cu Iustin