Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Mai fetelor cand aud cum va programeaza pe voi asa devreme ma apuca zuza. Eu sunt deja in saptamana 39 si doctora mea m-a chemat tocmai martea viitoare (cand intru in 40) si atunci abia ca sa stabilim data cand vom face cezariana. Si asta fara sa-mi verifice colul sau mai stiu eu ce ca sa vada cam cum stau si daca rezist pana atunci.
Plus ca mi-a zis ca e musai sa facem cezariana ca eu sunt mica, bebe e mare si e mai bine asa ca sa nu sufere bebe in cazul unui eventual travaliu.
Cand vad ca pe voi va programeaza la 37 sau 38 de saptamani ma cam apuca panica si stau cu frica la orice simptom suspect pe care l-as putea simti. Mi-e teama sa nu ma apuce toate asa deodata si sa n-ajung in timp util la spital pentru cezariana, mai ales ca eu am de parcurs 50 km.
As prefera sa nasc natural, dara daca exista risc pentru bebe cum a zis doctora, atunci mai bine sa fac cezariana la timp, dar ...daca nu apuc???
Eu nu simt nici o durere in burta, doar oasele bazinului ma dor cand merg sau noaptea cand incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta. Oare e posibil sa ai contractii fara sa le simti si sa te apuce nasterea asa fara preaviz? sau chiar o fi bebitza mea asa cuminte incat asteapta saptamana 40 cum vrea doctorita? Of, ca tare-s aiurita si nush ce sa fac!

Si inca ceva: e adevarat ca la cezariana te leaga de maini, asa intr-o pozitie rastignita??? Ca io-s cam claustrofoba si desi reusesc sa-mi controlez "problema" destul de bine in mod obisnuit, cu toate scoalile mele nu cred ca as rezista sa ma vad legata in situatia aia...si nush daca doctorii aia isi dau seama cam cum arata un atac de panica.

M-am lungit cu palavrageala si n-am apucat s-o felicit pe Tana, so:

BRAVO TANA!!! Ma bucur ca ai reusit sa treci fara probleme peste complicatiile aparute si ca totul s-a terminat cu bine!!! Sa ai bebitza sanatoasa, mancacioasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Salutare fetele...

felicitari TAna, o Bbica sanatoasa

felicitari Cristies, un bbel sanatos

Oana80 bine ai revenit, Felicitari si tie si o bbica sanatoasa...

Lucia poate faci modificari si la Valiburu, prima gravidutza din feb, cu un baietel Georgel Filip.

Mor pe serverul asta...
Fetele tehnicutze cand faceti modificari aveti grija si la numarul de mamici cu nr de bebeii...
Eu mai folosesc un notepad auxiliar ca sa fac modificarile (astfel nu le pierd)ca vad ca traficul e super intens pe dc

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

ayanna ce spui tu acolo???
Nu am auzit asa ceva...
pai sper macar sa dorm dk se intampla asa...
Cred pana la urma ca e vb de fiecare dr/maternitate/spital in parte. Eu l-am intrebat ieir pe dr meu ieri dk trebuie sa cumpar fishtece pt cezariana ca am auzit ca unii cer lama de bisturiu si diverse... M-a luat la misto...
Ca sa-i aduc 2 lame ca de unde le iau, ca cine a mai auzit, cred ca i-am luminat ziua, nu se oprea sa-mi aduca aminte sa-i aduc 2 lame de bisturiu... mi-a zis de cateva ori...
Mi-a zis ca intr-adevar si la noi, in Pitesti, e problema cu oxitocina, dar le si-o procura personal nu le pune pe gravide... si adevarul e ca nu mi-a cerut.

Ale1212xa nu mai siu ce ti-am povestit si ce nu despre internare. Ideea e ca cica internarea mi-o face in hainele lor, apoi camnd ma duce in salon ma schimb cu ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

oana 80, sa-ti traiasca micutza grabita, sa fie sanatoasa

ratusca, asa deci, nu stai la rand? nici eu nu sunt chiar sigura ca ajung pe 18, sper sa ajung pana vineri, cand imi controleaza colul. cat de scurtat e al tau? aveai simptome/dureri, etc? eu simt cum ma impinge ema in el cand ma ridic si ma doare, merg sa fac pipi din juma'in juma de ora dar nu prea fac decat picaturi...e jos rau, daca imi bag un desht cred ca ne cunoastem

plateea, asa sa faci, nu cum vrea tati, ci cum simti tu ca e mai bine pt bbTo

mariucasara, bafta la eco! subscriu la "anticolicoase", doar ca nu as cumpara de pe acum toate produsele medicamentoase, ci doar unul, iar daca nu merge, incercat apoi altul, etc. la alimente am auzit si de brocoli, ma rog, orice iti provoaca tie ca mama gaze, discomfort.

elena iulia, parca ? (scuze daca gresesc), ziceai ca vrei sa-l grabesti pe bebe? pai, , efort fizic (moderat), bai mai calde decat de obicei, ceai de frunze de zmeur, ananas (zicea cineva pe aici), etc or fi multe, cred ca poti sa le cauti la subiecte pe aici...pe DC, desi ai vazut ca la vikinga nu prea a functionat nik pana acum.

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Incerc sa pun si fetita oanei80 pe prima pagina dar nu ma lasa server-ul.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Pune-ma si pe mine cu programarea cezarienei pe 12 ianuarie, daca tot esti pe-acolo

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Gata.
Esti pe lista.

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

oana 80, sa-ti traiasca micutza grabita, sa fie sanatoasa

ratusca, asa deci, nu stai la rand? nici eu nu sunt chiar sigura ca ajung pe 18, sper sa ajung pana vineri, cand imi controleaza colul. cat de scurtat e al tau? aveai simptome/dureri, etc? eu simt cum ma impinge ema in el cand ma ridic si ma doare, merg sa fac pipi din juma'in juma de ora dar nu prea fac decat picaturi...e jos rau, daca imi bag un desht cred ca ne cunoastem

plateea, asa sa faci, nu cum vrea tati, ci cum simti tu ca e mai bine pt bbTo

mariucasara, bafta la eco! subscriu la "anticolicoase", doar ca nu as cumpara de pe acum toate produsele medicamentoase, ci doar unul, iar daca nu merge, incercat apoi altul, etc. la alimente am auzit si de brocoli, ma rog, orice iti provoaca tie ca mama gaze, discomfort.

elena iulia, parca ? (scuze daca gresesc), ziceai ca vrei sa-l grabesti pe bebe? pai, , efort fizic (moderat), bai mai calde decat de obicei, ceai de frunze de zmeur, ananas (zicea cineva pe aici), etc or fi multe, cred ca poti sa le cauti la subiecte pe aici...pe DC, desi ai vazut ca la vikinga nu prea a functionat nik pana acum.

poze
AMR 2 sapt.!!

Da, stii cum e vorba aia cu plasele lasate la coada la lapte!

Nu mi-a zis exact ce si cum cu colul, insa imediat dupa ce a scos mana a zis: clar nu ajung pana pe 29 ca nu am cum si daca ma tot intreba daca rezist pana martea viitoare, e clar ca se inmuiase treaba pe acolo La mine bebe nu e deloc deloc coborat, dimpotriva, parca vrea sa imi iasa prin plamani! De-aia ma si sufoc cand stau intinsa in pat. Cred ca nu are loc sa coboare de la bazinul meu ingust (ca de-aia si fac cezariana...)

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Am stabilit si numele cu tati...
Ziceti ca nu o ia gravidutza razna... Am calculat cifra numelui ca sa laum decizia...

38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Salutare fetele...

felicitari TAna, o Bbica sanatoasa

felicitari Cristies, un bbel sanatos

Oana80 bine ai revenit, Felicitari si tie si o bbica sanatoasa...

Lucia poate faci modificari si la Valiburu, prima gravidutza din feb, cu un baietel Georgel Filip.

Mor pe serverul asta...
Fetele tehnicutze cand faceti modificari aveti grija si la numarul de mamici cu nr de bebeii...
Eu mai folosesc un notepad auxiliar ca sa fac modificarile (astfel nu le pierd)ca vad ca traficul e super intens pe dc

Eu fetele pe care le-am adaugat la mamici le-am sters de la gravide si am actualizat si numarul.
Pentru restu.... Nu bag mana in foc.

36+ Teodor

Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Buna dragi mamicute de pufuleti,
Felicitari la mamicile deja implinite, sa le traiasca puiutii pufosi, ma bucur ca toti sunt sanatosi.
Noi inca asteptam, dpn este (si conform listei) pe 14-15 ianuarie, voiam sa nasc natural, dar pt ca se pare ca bebe este mare (cam are peste 3,5), se pare ca mai bine ma taie decat sa ma rup. Bebe e si el dansator, nu chiar ca bebe Ivan al lui Beatrice (super tare filmuletul), dar pe aproape. Voi naste la Iasi la maternitatea Cuza voda la acelasi medic ca si Dastefa, mie nu mi-a cerut lama de bisturiu, dar fire de sutura, sonda urinara, punga colectoare si oxitocina tot a trebuit sa pregatesc.
Va pup si va tin la curent, nastere usoara si bebei sanatosi.

38+ Radu Stefan

Amir, daca ma crezi am vrut azi sa postez o intrebare daca mai stie cineva ceva de tine, ca deh...doar doua colege am din Iasi si tin la ele sa ramana aproape
si chiar ma intrebam de ce nu mai intri..
Te rog sa nu mai dispari

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Am stabilit si numele cu tati...
Ziceti ca nu o ia gravidutza razna... Am calculat cifra numelui ca sa laum decizia...

38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

si care e cifra asta? si ce vrea sa insemne? s-o fac si eu la fata, ca la astia de am iesit deja...asta e, daca da cu virgula

poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput