Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 4
alessia2005 spune:
Oana..cum e pe la Targu Mures?..am auzit ca-i frumos..n-am fost niciodata pe acolo...As vrea sa merg un tur asa al tarii..vara asta...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
OanaRusu spune:
alessia2005 - Alina sau Silvia? cum sa-ti spunem - ca Alessia e numele fetitei tale ![]()
E frumos la noi... mai ales vara, imi place si in jur, spre sovata..
Copii sunt mai bine acum - Paul are inca secretii multe, o tuse f incarcata chiar daca tuseste rar.
Nu stiu cum sa fac, mi-e atat de rusine ca am uitat ieri de ziua Mariei
Danybv, sa-ti creasca mare si sanatoasa printesa - tare de mult n-am mai vazut poze cu ea
(o scuza e ca am umblat ieri pe la medici cu copii si mi-a iesit din minte... da' nu-i destul de buna scuza... stiu
)
La multi ani! fericiti, Maria!!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Claudia,asa e ,era mai animata atmosfera cand erau sambureii in burtica,asta poate pentru ca aveau locul lor de joaca,acum necesita altfel de atentie,dar sunt duuulci 

Ca tot veni vorba de nostalgie,anul asta facem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului,iar eu incerc sa dau de cat mai multi colegi.zi am vorbit cu o fosta colega de care nu mai stiam nimic .Are doua fetite.Era asa nebunatica,parca nu o vedeam asezata la casa ei.Oricum,imi place sa pastrez legatura cu fosti colegi,prieteni din copilarie si daca ma vedeati azi ce bucuroasa eram ca am vorbit cu Anca...
.Tot pentru ca imi place sa mai privesc in trecut si asta nu doar raportandu-ma la amintirile care mi-au ramas in minte,mai recitesc in jurnal si parca ma simt atunci...
,imi place sa mai uit pe fotografii,dar prefer albumele foto,nu la calculator,imi place sa vorbecs la telefon,a si fac asta destul de des,castile le am mai tot timpul la indemana,iar telefonul fix e mobil asa ca...

.
S-a trezit Alex...Am revenit la real..ooo,si Ioana.
PaaaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Oaw! Si eu am uitat ca ieri a fost ziua Mariei. De fapt daca ma intreba cineva stiam ca pe 11 e ziua ei dar... ieri mi-a iesit complet din cap.
Cu scuzele de rigoare prezint si eu Mariei toate urarile de bine din lume! 

Daca ai timp pune si niste pozeDany, sa mai vedem ce face domnisoara mare, n-am mai vazut-o de pe vremea cand avea un anisor. Pupici!
CamiM spune:
Salutare!! Dupa cum va asteptati am intrat in hora si e tare greu sa mai gasesc timp pentru mine dar acu’ culc copii asa ca merit o pauza..:)
Gargaritzele fac bine, nebunii cu galeata dar ne descurcam. Sabina a luat o tranta si are ditamai cucuiul in frunte, pe unde mergem se uita lumea ca la urs…azi vad ca a luat o tenta galbena de toata frumusetea..bang !! Sofia cica nu vrea sa doarma sa nu cumva sa piarda ora de gimnastica. .. in momentul asta ma articuleaza cu o perie in cap cica ma « face frumoasa » A ! si ieri ne jucam si imi zice « Mami acum esti Suri( papusa preferata) » , io zic pai cum ca sunt mami la care ea mi-a propus sa imi taie capul..si sa il inlocuiasca cu cel al papusii. Foarte simplu si natural.. cum de nu m-am gandit la asta !!!
Dany la multi ani Mariei! sa fie sanatoasa si sa creasca mare si o imbratisare calda si tie si curaj! Ma bucur ca lucrurile sunt bine acum.

Oana curaj si multa sanatate puilor mici.
Claudia of ce mi-ai facut, ce vremuri, burtici si alte nebunii..si fara grija de calorii si kg in plus..:)
Mandrele mele se joaca destul de fain impreuna, cand e vreun conflict Sofia cam castiga, ca de.. are 2 ani inainte dar e ok, mai sunt si momente cu chitaieli, mai cate o imbranceala dar in general se joaca fain si isi impart destul de bine jucariile. Incercam sa intervenim cat mai putin si sa le lasam sa isi creeze dinamica lor, Sabina cat ii de mica nu se lasa nici ea si chiar am vazut-o pe Sofia ca cedeaza in favoarea ei (mai rar dar se intampla).
Mai voiam sa mai zic ceva dar am uitat.. ma duc sa ma pregatesc pentru cursul de diseara.
pe toata linia !
julax spune:
Dany, La multi ani Mariei!!!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de multa fericire!
Am vazut pozele la semnatura.Oare n-am zis nimic?Sunt frumosi piticii,au niste ochi...si un zambet...
In seara asta ceva nu mi-a picat deloc bine.Mama are probleme cu niste ciocuri crescute la picioare si o jena la san,a mai fost pe la medici locali,dar nu a pus mare baza pe spusele lor,caci nu a simtit nicio ameliorare si s-a gandit sa merga intr-un spital mai mare.Cum la Tg. Mures am mai fost(din familie)si cu alte ocazii,s-a gandit sa-i faca intrarea o asistenta,dar surpriza,cica nu se mai poate,terbuie sa mearga la cabinetul particular al medicului si apoi acela sa decida cand/daca o interneaza.Mi s-a parut dezgustator.Am ajuns rau de tot!!!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
zsuzsu spune:
salutare mamici
doresc sa urez un LA MULTI ANI calduros si un an nou 2010 plin de bucurii si impliniri
noi suntem bine, am pus si poze noi la semnatura de la rev, craciun si chiar de azi
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
julax spune:
Zsuzsu,v-am vazut,frumosi toti
,cand v-am vazut in piscina mi s=a facut un dor de balaceala...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Zsuzsu, Danybv, am reusit ieri sa ma uit la poze - ce copii frumosi 

sa cresteti mari si sanatosi!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Doamneeee, greu mai reusesc sa ma adun si sa mai scriu prin toate locurile. Cand eram acasa si aveam mai mult timp scriam prin mai multe locuri, forumuri, urmaream nu stiu cate bloguri. Acum mi-e si rusine ca apar asa de rar peste tot, mai mult citesc decat scriu, in Reader am sute de intrari de la bloguri necitite.
Ei, si peste toate astea m-a mancat in fund si mi-am facut cont de Facebook si m-am molipsit de Farmville. Am- n-am treaba, de doua ori pe zi stai Gabitzo si praseste culturile, du-te si la vecini de le hraneste gainile, adopta animale nefericite, cumpara tractoare, vinde zmeura
Dimineata Andrei s-a sculat si el cu gandul sa vedem ce face ferma noatra, ca m-a vazut si am inceput sa-i explic si lui cu ocazia asta cum e cu agricultura virtuala ![]()
Dar un lucru bun tot am facut pe Facebook, mi-am gasit fosti colegi si prieteni de care nu mai stiam de mult.
Alaturi de SEBI