Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 3
julax spune:
Valentina,la noi invers,Alex adormea singur pana la 2 ani,acum cu cineva.Azi la amiaza i-am spus ca daca reuseste sa adoarma singur cand se va trezi va gasi un abtibild lipit langa pat.A incercat si a trecut o ora si jumatate,nu a vrut sa stau nici cu el ca cica vrea singur si uite asa a ramas fara somnul de amiaza.Oricum,a incercat.Alessia,asa e cu doi pitici,mai greu.Te-am mai citit la boboci,acolo e activitate intensa,insa eu abia reusesc sa citec...O noapte frumoasa!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
alessia2005 spune:
Da Julax..e intensitate mare la bobocei,..lucrurile se desfasoara rapid..eu..va pierdusem..ptr o clipa..si apoi..cercetand pe la boboceii mei..am dat de voi...
Noapte buna si de la mine..sa aveti un somn linistit
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Julax..m-am uitat la pozicile voastre..o familie minunata...sunt simpatice comorile tale
Mami de doua printese:
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti dragelor?
Noi suntem asa si asa: Lucia mi-a facut din nou febra de vineri si pana azi dimineatza. Azi n-a mai facut febra insa nu prea a mancat. E vioaie si nu prezinta alte semne de boala. Nu pot sa dau vian pe dinti deoarece chiar mi-a facut febra mare: la cca 6 ore ajungea la 39,8-40. Nu stiu care-i baiul. O urmarim in continuare.
Altceva ce sa va mai povestesc despre nazdravanii mei... Ma dispera in week-end cand sunt amandoi acasa. Nu se poate sa stea separati sunt mereu unul in coada celuilalt si mereu intra in conflict pe te miri ce. Lucia vrea sa faca tot ce face frate-su si datorita diferentei de varsta nu sunt prea de s pa aceeasi lungime de unda: Stefan construieste lego si ea de multe ori ii strica jocul, fara intentie dar se mai intampla si-apoi sa te tii urlete; sau cand se joaca Stefan la computer se duce si Lucia la el sa apese pe taste si exemplele pot continua. Se mai si joaca impreuna, se fugaresc prin casa, se harjonesc, arunca mingea de la unul la altul, dar nu cu jucarii, efectiv nu stiu sa colaboreze la modul "tine tu asta si eu fac asta, tine tu si eu pun peste..." Lucia vrea mereu jucaria cu care se joaca Stefan iar el nu vrea sa-i dea ei nimic. Nu se bat, nu se areseaza in nici un fel dar trebuie sa stau mereu intre ei. Uneori imi vine sa-i dau pe amandoi afara. Ma asteptam ca Stefan sa fie mai intelept pentru ca e un copil tare cuminte in general. Daca Luciei ii curge nasul sau daca e pe punctul de a face o prostie, ori se afla in pericol atunci Stefan vine repede si ne spune dar daca e vorba de jucarii sunt mereu pe peozitii de lupta.
Ai vostri cum se inteleg cand e vorba de joaca? Se inteleg cumva mai bine cei care au o diferenta mai mica de varsta intre ei? Eu nu mai stiu sa cred ce e normal si la ce sa ma astept de la ei.
Va urez o seara faina tuturor! Pupici!
julax spune:
Alessia,multumim!
Claudia,sanatate Luciei!
Si la noi aapr probleme de la jucarii.Alex cedeaza de cele mai multe ori,dar Ioana nu.Uneori Alex se joaca in camera lui si eu stau in alta camera cu Ioana,pentru a evita unele conflicte,dar in mare noroc ca Alex e foarte intelegator ,altfel...
.Deci si la diferente mici de varsta apar conflicte,cel putin cand vine vorba de jucarii,e normal
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Multumesc de gandurile bune 
Ai mei se joaca mult impreuna - dar dc sunt obositi sau bolnavi sau flamanzi, se iau la harta din orice. Si Paul si Ana isi aplica "corectii" drept in cap - cu ciocanele de jucarie, cu jucariile... nu-i grav decat gestul ca atare- si zau daca au avut unde sa vada pe cineva lovind in cap pe altul
cand l-am pleznit pe Paul, a fost numai peste fundulet, si in "trecere" - ca mi-a plecat mana...(la isteriile cu caminul) ori ei si-au dat in cap inainte de asta...
Insa in general sunt foarte cooperanti, Ana adora sa-l imite pe Paul si lui ii place sa aiba "discipoli" - cand e satul de ea, il sfatuiesc sa se urce in patul de sus unde ea nu se poate urca, iar pe ea o iau eu in grija...
Mai rau e ca sunt amandoi bolnavi acum - of, a inceput Paul joi seara, vineri, sambata a fost rau de tot, duminica a inceput sa fie mai bine si Ana a luat-o in jos. Asta e.
Sanatate la toti puiutzii 
Alessia, daca mergi pe "profil personal" gasesti un meniu unde apare si "mesajele mele" - acolo faci click si-ti apar doar subiectele la care ai scris tu - eu nu caut pagina de "mamici.." la scutece, caut in profilul meu si merg direct la prima pagina necitita.
Sper ca te ajuta (nu te incurca
) calea asta...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna fetele1
O prietena draga mie a ramas insarcinata iar perioada de sarcina se suprapune peste perioada inc are eu am fost insarcinata cu Lucia. Cu exact 2 ani in urma abia aflasem ca sunt insarcinata (aveam 7 sapt de sarcina). M-a apucat nostalgia si am aruncat un ochi in urma la discutiile noastre de la odisee de pe vremea cand eram insarcinate si nostalgia m-a cuprins si mai tare. Am recitit si m-am intrebat ce s-a intamplat cu noi? Ce-o mai fi cu Sanziana, cu Crengu, cu Mada.... si lista continua. Cititnd am retrait putin din emotia asteptarii, emotie care ne unea pe toate, bucuria de a creste in burtica un sambure de viata, bucuria de a-i povesti celui mare ca va avea un fratior/surioara...offf!
Dar si acum e frumos, nu-i asa? Chiar si cand nu dormim tot timpul noaptea, chiar cand cele doua comori mult dorite se cearta sau isi dau in cap, cand fac mofturi la mancare, cand educatoarea ne spune ca n-au fost cuminti, cand oboseala ne face sa urlam la ei si cand ne uitam ingrozite la picioarele noastre epilate in 5 reprize ori la unghiile care necesita urgent ingrijire. Nu-i asa ca e frumos si acum?
Din putina cu melancolie va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!
ClaudiaH spune:
Oana, sanatate puiutilor!!!! Sa stii ca ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie bine amandoi cat mai repede. Cand ai timp mai fa-ne si noua cate un up-date legat de starea lor.
alessia2005 spune:
Buna mamicuteleor!...
OanaRusu..multumim..asa am facut ieri..ca pierdusem toate postarile...si am intrat la profil..m-am gandit eu ca trebuie sa fie ceva acolo...multumesc
oricum ptr ajutor...
Ale mele se joaca majoritatea timpului frumos..dar, si cand le apuca..ca ea vrea hjucaria aia..pai o vrea si cealalta..si dai..tipete...etc...na...ce sa le facem..sunt micuti si ei...trebuie sa se joace si sa se ciondarneasca
putin....
Va pup si eu si va doresc o zi mununata!
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Hei..fetele..acum vad ca m-ati bagat si pe mine in tabel...sunteti niste scumpe..va multumesc
Oanasanatate multa prichindeilor..de..ce sa facem...asa e iarna...tot felul de virusi..si asa racim..dar ne trece..ca suntem voinici!
Claudiasi pe mine ma apuca nostalgia de pe cand eram graviduta...eu incerc luna care vineBB3...poate am noroc
Mami de doua printese: