Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 15
OanaRusu spune:
Valentina, mai bine mergi la orl - nu-i de joaca cu urechea!
Sanatate 
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
zsuzsu spune:
salutare
noi iara suntem bolnavi
abia am trecut de viroza naspa de data trecuta ca acum Julia iara are muci galbeni spre verzi
si ies de numa
dani pare ok, el nu are muci asa urati, doar putini si si aia transparenti
cred ca el a adus oarece de la gradi doar ca nu l-a mai afectat atat de tare
dar si pe mine ma ustura gatul
asa ca eu si Julia suntem acum bolnave
dupamasa ne asteapta medicul sa avem si un verdict
in rest am inceput sa invat de zor, 

ah, si a trebuit sa imi eutanasiez catelul de 14 ani

aveam un cocer spaniol inca din 1996
si saracutzul avea cancer
asa ca vineri a trebuit sa-l duc sa-l adoarma ca nu mai era nimic de facut cu el
m-i s-a rupt sufletul, era ca si cum pierzi un membru de familie

gabitzam spune:
Valentina, asta cu urechea infundata nu e a buna. Ai avut si vreo secretie la urechea aceea? Eu am patit-o acum vreo 3-4 ani, si s-a dovedit o otita cu timpan perforat.
In timp s-a mai imbunatatit cat de cat auzul la urechea cu pricina, dar niciodata 100%. Si tot asa era, senzatia de durre infundata, fara durere. Si intr-o dimineata m-am trezit cu o chestie care a curs din ureche, si atat.
Zsuzsu, imi pare rau pentru tristetea ta cu catelul.
Alaturi de SEBI
OanaRusu spune:
Zsuzsu, sanatate
Imi pare rau pt catel..
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
zsuzsu spune:
saluti
si am ajuns si de la medic dar nu am avut timp sa intru asa ca va pove acum
are rosu in gat f f f uurat
ne-a dat augmentin din start,ca nurofenul nu avea nici un efect

sper sa fie mai bine dupa antibiotic, ca e a 2 a tura in 2 saptamani

na ce sa-i faci- dani le aduce de la gradi si julia o pateste mai rau- acum el nu are nimic doar ea dar acu 2 saptamani si el a fost rau de tot
na, vom trece si peste asta
multumesc pt sustinerile dupa pierderea catelusului meu
va fi soare odata si la noi
....sper....ca acum cu toate astea sunt destul de la pamant
si mai treb sa si invat 

ClaudiaH spune:
Zsuzsu, imi pare rau pentru catel!!! Tin pumnii sa fie bine cu antibioticul. Sa stii ca si Lucia mea are muci de toate culorile: galbeni, verzi, transparenti... de doua luni si mai bine se tot schimba culorile de nu mai pun la socoteala. Cu tusea ne tot luptam dar o combatem cu aerosoli; trece si dupa cateva zile o luam de la capat. Acum Lucia are o conjunctivita care nu mai vrea sa plece: cum incetez cu canamicina cum incep sa curga din nou ochisorii. Dar... or trece ele toate. Trebuie sa ne tinem bine pana trece afurisitul asta de sezon rece.
Valentina, ce se-aude cu urechea?
Noi, ne-am intors de la munte, am despachetat (m-am saturat de facut/desfacut valize) si incercam sa ne reintram in ritm. M-am saturat de iarna si de frig. Nu mai vreau sa ies acuma pana nu se incalzeste. iata si cateva poze cu si fara costume.
Va pup, paaaa!
zsuzsu spune:
claudia multumim,
pt ochisori noua ne-a spus dr sa punem pic de Cloramfenicol cand a facut si Dani conjunctivita de la viroza
si in cateva zile am scapat de tot
incercati, poate va avea mai mult ef decat canamicina
pozele sunt super
si imi plac mult costumele, mai ales cel de regina-faraoana
dar si al tau de vrajitoare![]()
alessia2005 spune:
Buna seara fetele!
Zsuzsu sanatate Juliei! Sa speram ca totul o sa fie bine! Imi pare rau ptr catelus...dar...daca nu se mai putea face nimic..decat sa sufere si mai rau...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
ClaudiaH super tari pozele! Mai ales cei trei de la rasarit..:romanu, mexicanu' si arabu'....si apoi arabu'tatic cu soricica mititica..super tari pozele..da v-ati distrat nu gluma...Si...superman..ce sa mai..ii intrece pe toti...:)
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetele, va doresc o noapte linistita, sa auzim numai de bine! Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Mami de doua printese: