Mamici cu 2 pitici (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Delia de mami Mikycris
Ana Daria de mami tonylexa
Sara Tania Karinna de mami sarandu

Sa cresteti mari si fericite si sa aveti o viata cat mai minunata si plina de impliniri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Alessia,planul a dat roade?
Zsuzsu, cum se mai simt piticii?
Gabitzam, o imbratisare stansa, stransa pentru tine si un mare, mare pupic!!!
Mada si la mine se dau lupte K1, de multe ori intervin intre ei ,dar sunt momente cand pur si simplu stau si ii privesc. Intervin doar daca se lasa cu bataie mai serioasa in rest le acord libertatea de a-si rezolva singuri conflictele. Se trag de par reciproc sau isi arunca cate o palma , apoi peste 5 minute se iubesc nevoie mare.
Tony, eu am avut mare noroc cu Alexa.Inca de cand bb2 era in burtica am avut grija tot timpul sa-ti spun cum o sa fie viata noastra in 4, cand s-a nascut Andrei am implicat-o in tot felul de activitati ca sa nu se simta data la o parte, dar felul ei de a fi ne-a ajutat sa trecem foarte bine peste perioada de acomodare. Au existat si momente, rare ce-i drept cand a avut mici scene de gelozie, dar s-au rezolvat rapid. Acum le cumpar joculete la fel,acadele cu aceleasi culori, carti identite etc pentru a evita cearta intre ei. Pot spune ca sunt o mamica norocoasa cu doi puiuti care se iubesc si se apara unul pe celalalt. Ma rog ca iubirea asta a lor sa dureze peste ani si sa nu ajunga vreodata la certa sau ura.
Cluadia, ce spumpa este Lucia. Destul de dese sunt momentele si la noi cand simt ca mi se scoala parul din cap de nervi.Andrei are o placere deosebita sa alerge prin casa dupa ora 22.00 sau sa-l calaresca pe taica-su si sa se agate de dulapul suspendat de deasupra patului si sa-si dea drumul de acolo. Destul de dese au fost datile cand a sarit in pat pana a dat cu capul de parchet.
Cum a fost carnavalul lui Stefan?
Imipare rau ca aud de neplacerile avute cu cei de pe site-ul cu pricina. Eu recunosc ca nu am incredere si prefer sa bat magazinele de cate ori am ceva de luat.
Oana,pupici si felicitari lui Paul si success cu planurile tale. Eu le-am dat formula copiilor, iar seara le mai dadeam cate ceva asa ca noaptea o treceam cu bine(la Andrei ca Alexandra oricat ar fi mancat seara, tot se mai trezea de 4 ori pe noapte ca sa bea laptic )

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Tonylexa, sa-ti traiasca mult si bine printeza!!! Sa fie sanatoasa si frumoasa sa va aduca bucurie in viata!

Valentina, inca nu am fost la carnaval. In week-endul asta va fi. Si noi suntem nerabdatori. Maine plecam asa ca saptamana viitoare revin cu poze.

Oana, Gabi, noutati, ceva?

Va pup pe toate si va urez un week-end fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu sunt mai bine acum, a trecut episodul acela depresiv. Astia mici inca se ciomagesc, dar incerc eu sa stau mai calma. Am mai discutat si cu sotul meu sa nu mai fie partinitor. Am stat mai mult cu Andrei, l-am culcat eu seara de cateva ori si ne-am mai "imprietenit", avem acum jocul nostru, fara legatura cu Raducu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara dragi mamici!!

LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor!

Gabi, ne bucuram ca esti mai bine...

Vale..maine fac testul..sa vedem ce spune...am emotii....sa speram ca totul o sa fie bine...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

fetelor va multumim pentru urari
valentina - sincer daria s-a schimbat mult in iarna asta, dar cred ca e de vina si atitudinea alor mei care fac comentarii nepotrivite: mama o lasa pe daria sa faca orice, tata ii spune dariei ca il iubeste mai mult pe andrei daca ea nu e cunminte....este inutila discutia cu ei ca nu inteleg (am incercat de nenumarate ori); faza e ca daria s-a comportat extrem de frumos cu andrei de cand l-am adus acasa: stia ce inseamna inca de cand era in burtica, il mangaia,ii vorbea,ii aducea jucarii lnga burtica....; cand dodo a venit acasa i-a adus dariei carti (preferatele ei) si un elefant, iar ea a avut initiativa sa aseze toooooooate jucariile de la intrarea in casa pana la camera lui ca sa vada fratiorul ei ca are cu ce sa se joace si sa nu plece niciodata de la noi; in primele zile nu a lasat pe nimeni sa se apropie de el (in afara de mine), ea era cea care statea in permanenta langa noi: aducea scutec, punga pentru scutec, paturica absorbanta....il pupa.....asa a facut tot timpul
acum sunt momente cand il chinuie, nu pot zice ca se intampla mereu, dar sunt momente cand ii smulge jucariile din mana doar de dragul de a i le lua, alteori ii da jucarii cand vede ca e suparat sau somnoros.....ii spune sa manance tot sa se faca mare, ca mancarea e cea mai buna facuta de mamica lor
ce mai.... o nebunie
are parti bune si cateva parti de....gelozie; e copil bun si o inteleg ca in ea se da o lupta cum sa reactioneze fata de el; mi se rupe sufletul cand vad ca sufera unul sau altul si as vrea sa am 1000 de brate sa-i tin; incerc din rasputeri sa-i pup si sa-i laud in egala masura, sa mentin un nivel de...egalitate din orice punct de vedere, sa vada amandoi ca nu sunt diferente intre ei (in afara de genetica ), amandoi primesc cadouri cand e ziua unuia dintre ei.....
vom trece peste asta
ma bazez pe intesligenta ei si pe faptul ca e atasata d mine si pare ca intelege cand ii explic cum stau lucrurile; sper sa functioneze asa

tuturor mamicilor si puiutilor iubiti

tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Tonylexa, cred ca baietii sunt mai teritoriali... nu stiu cum sa zic, sunt mai gelosi, poate, pentru ca nu vor sa renunte la mama lor in favoarea bebelusului.
Parca poti sa stii... am vazut si fetite geloase pe surioare - tine doar de personalitate.
Paul isi aduce gustarea de la camin pana acasa nedesfacuta sa o imparta cu Ana - in unele zile (ca azi) - alteori ii zmulge orice din mana.
Cred ca asa invata ei sa traiasca impartind cu altii - in unele zile daruiesc usor, din suflet, in alte zile n-au chef de nimeni

Cu planurile mele de intzarcare... nu mai vorbesc nimik, parca ar fi stiu asta mica - sau ii iese ceva masea, ma tzitzileste non-stop - azi am crezut ca-mi iau 2 perechi de chiloti si plec de-acasa asta e, sper sa treaca.

Va pup pe toate mamicile, cu tot cu prunci, cu mult drag

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Tony, sa fii mamica/parinte este cea mai grea meserie din lume dupa mine. Insa din fericire, dispunem de multe resurse si cu incredere si rabdare vom trece peste toate etapele. Sanatosi sa fim noi si cei dragi pe langa noi!
Aleesia, sa inteleg ca nu sunt vesti imbucuratoare de nu ai mai dat pe aici, sau sarbatoresti cu atata foc incat ai uitat de noi?

In rest.... cei mici sunt sanatosi, dar au atata energie incat m-au terminat. Sotul a facut o intindere puternica, cred eu de la dat zapada saptamana trecuta, incat are acum niste dureri atroce de spate. Saracul nici nu se poate incalta, il ajut eu sa-si puna sosetete si incaltamintea. Am fost la farma si ne-au dat niste pastile si un unguent. Daca nu trece durerea pana saptamana viitoare il duc la spital cu toata impotrivirea lui. Mi-e frica sa nu faca vreo hernie de disc, mai ales ca prin natura meseriei este predispus la asa ceva.
Iar eu... nu maipot de "bine" Saptamana trecuta m-a suparat rau de tot o masea. Tot de atunci mi s-a infundat urechea dreapta. Am presupus ca am facut vreun dop de ceara. Ma chinui cu oribila senzatie de o saptamana si tot de atunci ma tratez cu un spray dat de farmacisca(ca sa nu-i fac reclama) care cica este foarte bun. Bun o fi nu zic nu, dar pe mine nu m-a ajutat deloc parca e si mai naspa. Rau este ca aproape nu mai aud deloc cu urechea. Ma gandesc sa nu fi facut vreo otita, dar dureri nu am doar senzatia asta urata de ureche infundata. Ceva sugestii, tratamente babesti? Ca sunt dispusa sa incerc orice. Nici nu stiu unde sa merg acum in week sa-mi rezolv problema.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

O zi cat mai placuta si plina de iubire alaturi de jumatatea voastra! Meritati din plin o zi de rasfat ,asa ca se scuza absenta!
Happy Valentin's day !!!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Cu intarziere, la multi ani fericiti, sa cresti mare si voinic Andrei de mami acina!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput