Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 10
alessia2005 spune:
Andreea bine ai venit!
Ei...o sa te descurci cu amandoi..o sa vezi..unul vrea o jucarie..celalalt e imposibil sa n-o vrea tot pe aceea..s.a.m.d....:) Pana la urma e distractiva chestia asta...eu, una, deja am obosit..asa...ca...le las...sa "urle"..pana m-oi trezi cu vecinii la usa...:)....Ei..Andreea, nu vreau sa te sperii..dar o sa vezi c-o sa fie totul ok..nici pe mine nu ma ajuta nimeni..si BB3...vreau sa vina....sa vedem ce-o iesi...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Da..fetelor..sper sa-mi faceti galerie..ca pe 6 feb e ziua cea mare...am emotii....abstinenta totala pana atunci..al meu deja e innebunit..iar eu, nr zilelele...Doamne ajuta sa fie totul ok..si de data aceasta sa fie baiat...Doamne ajuta!
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
ClaudiaH..
Luciei...e o dulce!
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Sanziana..asteptam vesti..despre marea rlaxare..!

si...
...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Pupici la toata lumea..si cum a spus si Madao duminica superba in familie sa aveti!
Mami de doua printese:
MissJJ spune:
Claudia ms mult de raspuns.
Mai noi si la Ari ne jucam ne iubim ne etc da regulile is reguli, iubirea nu are treaba cu respectul cu vorbitul frumos cu ora de culcare si etc. Si ea mai face fitze cateodata si ii explic ca asa nu se obtine nimic.
Sincer mie asta mi se pare cel mai greu la meseria de parinte, nu oboseala si nebuneala si alergatul dupa doi copii si na toate treburile casei si etc, nopti nedormite si tot tacamul, ci faptul ca incerci sa faci ce e mai bine sa ajunga copilul tau OM sa stie sa respecte dar sa si lupte pt ceva in acelasi timp, sa fie corect si educat si iubitor si etc. Si cum ai zis si tu binele e relativ, nu ai de unde sa stii daca e bine sau rau sau care metoda trebuie aplicata. Ca abia dupa ce e mare si e la casa lui iti dai seama de chestiile care au fost bune si care nu si na de obicei nu poti da timpul inapoi. Grea meseria asta tare, mai ales in ziua de azi cand copii de la varste fragede beau, iau drogui, fac sex si etc.
Chiar fetele, cu copiluti mai mari si nu numai, cand credeti ca e cazul sa se discute despre sex si bautura si alte subiecte din astea mai serioase? Ca in ziua de azi cekl putin aici in uk numai auzi fata care a nascut la 12 ani, multi deja la 14-15 au facut sex de nu stiu cate ori, copii de 10 ani care beau iau droguri fumeaza etc.
Alessia tinem pumnii.
Si noi ne-am dori un baietel daca va fi sa fie.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
ClaudiaH spune:
Mada, pfui, lasa-ma sa-mi trag sufletul ca de-abia am trecut faza cu vorbitul corect la Stefan, ma apuca groaza deja ca vine scoala la anul si daca ma mai gandesc si la sex, alcool si droguri ma duc direct la nebuni. Lasand gluma de o parte cred ca despre sex voi discuta cu ei cand vor fi interesati. Deocamdata pe Stefan nu-l prea intereseaza diferentele dintre sexe desi societatea asta sexista deja il influenteaza cu idei oarecum discriminatorii de genul: "fetitele au parul lung si se joaca cu papusi iar baietii au parul scurt si se joaca cu masini". Ma straduiesc sa-i dau o educatie cat de poate de corecta, legat de egalitatea intre sexe. Alte probleme de sex nu avem deocamdata. Oricum sexul e o chestiune normala si asa vreau sa o tratez. Vom vedea cum va fi. Despre droguri inca n-a auzit. Despre alcool a zis aseara vazandu-l pe taica-su ca bea bere: "cand voi fi mare voi bea si eu o bere seara ca si tata". Mie imi place sa cred ca puterea exemplului conteaza cel mai mult. Asa ca deocamdata ignor subiectul. La noi in casa se bea foarte putin si la fel prietenii nostri. Insa si noi adolescenti si studenti fiind am facut excesele noastre asa ca ar fi ipocrit sa imi imaginez ca ai mei copii nu vor pune alcool pe gura pana la 21 de ani. Prefer ca deocamdata sa nu-mi fac ganduri legate de subiect, asteptam sa ne confruntam cu vremurile.
Alessia, iti tin pumnii sa fie de bine pe 6 februarie. Ne-ar prinde bine o graviduta pe aici ca sa ne mai anime putin, sa ne amintim si noi in acelasi timp cu ea frumoasele etape ale sarcinii.
ClaudiaH spune:
Alessia si Mada, apropos de baieti. Am citit o chestie care spune ca spermatozoizii purtatori de cromozom y deci cei care fac baieti, sunt cei mai lenti dar sunt cei mai rezistenti in timp. Deci daca faci sex exact cand esti la ovulatie, primii spermatozoizi ce vor ajunge vor fi purtatori de x deci vei face fetita. Daca vei face sex cu mai mult de 1-2 zile inainte de ovulatie singurii spermatozoizi care vor mai fii in uterul tau la momentul ovulatiei vor fi cei purtatori de cromozom y si deci vei avea baiat. La noi s-a verificat caci pe Stefan l-am conceput fara sa vrem facand sex neprotejat cu 5 zile inainte de ovulatie (spermatozoizii pot trai in uter pana la 7 zile). Pe Lucia am conceput-o cu teste de ovulatie si am facut sex in momentul in care am avut test pozitiv deci chiar la ovulatie. Acuma iti dai seama ca pot exista si abateri de la regula, nu e o metoda 100% sigura dar... poate fi un indiciu.
Inca o chestie: eu am un grafic de calcul in functie de anul conceptiei parintilor si care arata in ce ani este cuplul respectiv capabil sa conceapa fetite si in care ani pot concepe baietei. NU am nici o explicatie rationala pentru acest grafic dar... pana acum am calculat la multe persoane, inclusiv la mine si inca n-am avut nici o eroare. Daca vreti, dati-mi anii in care ati fost CONCEPUTI (nu nascuti) voi si sotii vostri si eu pot sa va calculez. Inca o data subliniez ca nu am nici un argument stiintific in favoarea acestui grafic si ca poate da gres dar... asta e tot ce am. Eu insami nu cred in el dar... daca vreti pot sa calculez, nu e greu.
OanaRusu spune:
Claudia, ce tare!! eu stiam exact pe dos - si am aplicat asa si ne-au iesit fetitza si baietel 
Legat de acel grafic, am avut si eu ceva la un mom dat si am iesit eu cu putza
a jur ca n-am
si la copii... au iesit la amandoi baieti dar Ana zau ca nu-i... (adica baiat)
Anul conceptiei - la noi - eu: 1969(sept), sotul 1970(dec).
Zau ca-s curioasa 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Claudia ms mult de raspuns.
Mai eu intrebam pt ca Ari deja are senzatia ca numai baietii au parul scurt, mia zis intro zi ca sora ei are parul scurt deci e baiat si i-am explicat ca si fetele au patul scurt si etc, apoi a zis ca numai baietii joaca fotbal si i-am explicat si aratat ca si fetele joaca fotbal. Eu nu as vrea ea sa fie de genul ala very girlie girl, eu am fost mai baietoasa si nu m-au tentat machiaje si baieti si etc decat mult mai tarziu decat colegele mele foarte girlie.
Noi nu fumam deloc, de baut avem bautura in casa dar doar asa de o ocazie cand mai vine cineva sau daca mai avem chef o data la luna sa bem o bere sau un vin sau ceva. In rest f rar.
Acuma de ex ma dau pe mine ca altul nu am, ai mei sunt fumatori au fumat toata viata lor eu am vazut si colegii si colegele mele fumau de mult, parintii mei mi-au zis decat sa fumezi pe la colturi si etc vrei sa imncerci uite tigarile si scrumiera is pe masa ia si incearca, am incercat na ca orice adolescent, dar poate si pt ca le-am avut la indemana nu m-au tentat. Cu bautura la fel mi-au explicat ai mei ce si cum am gustat din fiecare am vazut ce si cum si cam asta a fost, normal am fpost la petreceri si bairamuri si etc cu prieteni,colegi etc dar am stiut ce e fiecare si ca trebuie baut cu masura.
La partea de sex nu prea s-a discutat la noi dar mama mi-a zis de protectie si etc si primaoara a fost la 18 ani la mine, dar in ziua de azi cand ii aud la 11-12 ani ma ia cu ameteala.
Am sa socotesc sa iti zic datele conceptiei la mine si sotz.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A