Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 9
alessia2005 spune:
Sanziana..ce bine e fara copii nu?...ai grija sa nu faci prostii...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Eu decat asta vara am ramas fara Alessia...cat timp am fost in "excursie"...nu mi-a fost greu..sotului da...eu..abia asteptam..acum..n-am cum sa ma desparte de domnisoare mai mult de cateva ore..ca nu sta nimeni cu ele...
..toata lumea fuge..care mai de care...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
crengu75 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea.

Imi pare rau ca nu mai reusesc sa ma mobilizez sa scriu la subiectul nostru. Nu ma mai scuz, ca degeaba........
Va citesc din cand in cand si incerc sa ma pun la punct cu nouatile.
Va imbatisez si va pup cu drag pe toate. 
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
sanziana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alessia2005 Sanziana..ce bine e fara copii nu?...ai grija sa nu faci prostii... ![]() |
Mi-am si programat o curatenie amanuntita, daca tot suntem fara "pisici" printre picioare, iar sotul bineinteles viseaza o revigorare a activitatii noatre nocturne
sa vedem ce va iesi din planurile noastre
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
ANDREEA84 spune:
buna ziua..iertati-ma ca dau buzna la voi in forum dar eram curioasa de noua viata care ma asteapta,ma numesc ANDREEA,am26ani,deja mamika fericita de o pustoaica care pe1februarie face3anisori si
13+cu un
.pana akm m-am descurcat cu fata dar nu stiu cum va fii de akm in colo si mai ales din acea zii in care ma voi trezii in camera cu 2pitici,oare fac fata?
asta e prima intrebare,caci ajutor nu prea am dar pana la urma sunt prinsa la mijloc si trebuie sa-mi joc hora pana la capat![]()
va
si sa citesc numai de bine
13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
zsuzsu spune:
buna mamici
La Multi Ani 

sarbatoritelor!!!
- imi cer scuze de intarziere dar chiar am fost in lipsa de timp.
Claudia super pozele de la ski, si chiar de la revelion-acum am avut timp sa ma delectez cu ele
noi suntem bine, acum; dupa o viroza crunta ce l-a prins pe Dani si de la el a trecut si la Julia
Dani a facut urat de tot, cu tusit, sufocat, curs nasul-etc, mai putin febra, dar tusea de nici nu putea dormi
Julia a facut febra si nasuc infundat dar cam atat- ea nu tuseste, nu se sufoca-din fericire
acum sunt mai bine amandoi dar inca nu a trecut
eu sunt obosita- dupa cateva nopti nedormite si patrulat intre cei 2 copii,Julia destul de maraita si in timpul zile- si dani la fel asa ca sunt rupta,
dar poate acum in wk-end voi apuca sa ma odihnesc un pic daca e si adi acasa
-sper eu- dar vom vedea
Sanziana- cred ca e goala casa fara pitici
dar macar te odihnesti si tu un pic
Andreea bine ai venit- o sa vezi ca te descurci
asa am aparut si eu pe aici cu aproape 2 ani in urma cu gandul ca , cum ma voi descurca cu 2, dar e ok, e mai obositor dar nu a murit nimeni din asta
la toata lumea
de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
ClaudiaH spune:
Andreea, pot sa-ti spun ca la noi a fost mai usor decat imi imaginam ca o sa fie cu doi copii. Asta in contextul in care nu avem ajutor de la nimeni. Asa ca o sa vezi ca o sa te descurci si tu. Sanatate sa fie!
ClaudiaH spune:
Exemplu de cooperare cu Lucia:
Eu ii spun "Lucia adu-mi, te rog, un servetel de pe masa ca sa te sterg la nas". Lucia se duce, ia un servetel, mi-l aduce si fuge cat de repede poate ca nu cumva s-o prind sa-i sterg nasul. Asa e ea: ne intelegem de minune cata vreme dorintele noastre coincid.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Speram ca toata lumea este ok.
Noi suntem mai bine, ne trece si viroza asta, Ami mai tuseste restul oleaca de muci razleti, da na ce a fost mai greu a trecut. S-a facut iar frig aici si azi noapte a nins putin cand a iesit soarele dim a inceput sa se topeasca.
Fetele sunt ok, azi am avut musafiri a venit fost vecina din :Londra cu fata pe aici sa se joace si s-au distrat ele de numa noi am mai barfit oleaca la un pahar de ceva am papat niste fripturica cu mujdei salata si cartofi prajiti
, dezmat ce mai.![]()
Valentina ce frumos primul dans
, hazliu tare ben ten al vostru.![]()
Oana ma bucur ca a revenit la sentimente mai bune fatza de gradi. Da is superbi cum tot te intreaba si cer mii de explicatii.
Claudia am vazut pozele, super frumoase
, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati si invatat sa schiati.
Crengu si Tonylexa
La Multi Ani
sa fiti cat mai fericite si sorry de intarziere.
Iulia ms mult si noi speram.
Sanziana sper ca a fost bine fara copii si v-ati relaxat si voi oleaca.
Andreea nici noi aici nu am avut ajutor si sincer a fost mai usor cu doi decat cu unul singur, stiu ca pare ciudat da asa e, cel mai greu e cand sunt bolnavi amandoi in rest te descurci, cel mic se da dupa programul familiei fara sa vrea, cel mare va fi gelos oleaca dar trebuie avut grija si sa il asiguri ca si el are locul lui special si ca micul nou venit nu ii ia locul.
Zsuzsu uff e tare greu si noi tocma am scapat de viroza din asta cu tuse si etc.
Bine ca va reveniti, mai nasol cu oboseala dar speram sa reusestisa recuperezi cat de cat.
Claudia ce scumpica e printesa, dar asa fac.
La noi pb e Amira acum, face niste crize mai ales daca suntem in oras de plansete si urlete din draci asa ca nu poate face ce vrea ea si nu merge nici cu distras nici cu nimic si boceste de nervi si urla de se uita toti la mine ca la o delicventa.
Plus ca si acasa face asa uneori daca nu e cum vea ea gata.
Ceva sfaturi???
Va pupam si va uram duminica placuta si o sapt cat mai usoara.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
ClaudiaH spune:
Mada, si Lucia se crizeaza des si urla si face show dar... consider ca e oarecum normal sa-si exprime frustrarea. E o fire vulcanica si trebuie sa mai treaca timp pana cand invata cum e cu managementul sentimentelor negative. Si la Stefan a fost la fel asa ca nu e nimic nou pentru mine. Eu nu fac decat sa raman consecventa in atitudine si sa imi adun rabdarea pana trece criza. La Stefan a functionat. Multe cunostinte din Romania imi prevedeau viitor negru si imi compatimeau soarta cand il vedeau pe la 2 ani cum se trantea pe jos in mijlocul drumului daca ii spuneam ca nu are voie ceva anume. Iar acum e un copil asa cuminte incat uneori ni se pare ca e prea cuminte si ca ar trebui sa fie mai bataios, mai incapatanat. O prietena de-a mea spune ca din cauza ca nu am cedat niciodata, ca noi parintii am fost mereu fermi a determinat la Stefan atitudinea obedienta de care noi ne plangem deoarece mesajul pe care l-am transmis prin aceasta fermitate constanta a fost: "poti sa faci ce vrei autoritatea noastra e de nedepasit, n-are rost sa protestezi". Poate ca are dreptate si ca suntem prea zbiri dar noi suntem in continuare fermi pe pozitiile pe care le consideram corecte indiferent de protestele lor. Deci eu personal am un singur sfat: fa ce crezi tu ca e mai bine caci binele e tare relativ.