Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
Ioana, imi place culoarea, e ciocolatie asa. poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com
am vazut pozele simonei, aleu lui alice si carmen, si iar ma minunez ce-au crescut copiii.
rob, mitzu, voi cand ne mai aratati poze?
La multi ani de Sf. Ion, si noi (teoretic) sarbatorim.
azi vine soacra, la 1 ma duc s-o iau de la aeroport, a dormit saracutza o noapte la chicago ca a plecat avionul cu intarziere de la londra din cauza zapezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , hai ca am dormit nitzel si m-am luminat ...cu iepurele ...batranetea , neuronul scofalcit in picaj ...mi-a picat si mie fisa ...
Cu somnul ...la noi nu este o problema ..nu a fost nicicand ...
dar stiu de la prietene care au copii care si-au sarit somnul de pranz si nici la gradinita nu au fost convinsi sa o faca ... ca s-au resemnat si i-au culcat mai devreme seara ...daca sunt energici si cu buna dispozitie poate nu au nevoie ...

la noi e o primavara ca-n povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, Patrick nu mai doarme la pranz de jumatate de an, poate chiar mai mult. nasoala faza cu Ioana, mai ales daca o vede pe Maria ca nu doarme... nu prea stiu ce metode sa aplici. poate daca iese o tanti cu Maria pe afara si intre timp tu o culci pe Ioana... merge?
Robi felicitari pentru extragerea dintisorului. sa fie Matei sanatos!
Andreea, frate, de coma londonezii astia cu zapada lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.
Hehehe, somnul de pranz si crizele de nervi... le recunosc. Daca nu e vacanta Victor nu mai doarme la pranz. Am avut meciuri urate care se lasau cu lupte de strada si cu dureri de cap pentru mine. Ca urmare am ajuns la compromisul urmator: daca nu doarme la pranz trebuie sa stea linistit in pat sa rasfoiasca o carte / faca un puzzle / coloreze, fara galagie, sa poata dormi Paul. In principiu seara pe la 8.30 e pregatit de somn si la 9 cel tarziu doarme, pentru ca e obosit si dimineatza nu raspunde la comenzi. Oricum, lips somnului de pranz se vede spre sfarsitul de saptamana, iar in w/e de regula reusesc sa-l fac sa doarma una din cele 2 zile.

Robi, pupam stirbul!

Daria, oamenii cei mai mobilizatori din perspectiva mea au fost 2 lei. Care nu inghiteau prea usor kestia cu "ai gresit" si care nu prea aveau o linie dreapta in ceea ce faceau. Dar au fost oamenii care mi-au marcat cel mai bine ascensiunea profesionala. Nu stiu daca asta te incanta, dar au fost oamenii care m-au invatat cum sa inghit criticile si sa iau partea "buna" din ceva ce nu vreau sa aud.

Am terminat o parte din documentatie. Si ceva rapoarte. Maine am altele. Azi am facut si evaluarile oamenilor. Off, ce nu-mi place partea asta...
O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simo, nu intelegeam ce-i cu iepurele ala, heheh, mi-a luat si mie ceva timp ... nah, batrinetea, nu ? Pai daca mi-s Alis in tara minunata, nu am nevoie si de un epure alb ?
Vaz ca vorbiti de somn ... masa de dimi inainte de gradi si wish-listu anului 2010, poi la noi e cam asha. Io tot insist cu somnul de prinz pen ca altfel Andreiushu devine suparacios pina seara, de ceva timp doarme singur (ceea ce nu credeam ca se va intimpla neam, la cita chinuiala era cind era mai micutz). Asa ca vine de la gradi la rpinz pe la ora 13, se mai joaca olecutza, schimbat la pijama si dus in patul lui, lasat singur si adoarme cu ursuletzul de plus nelipsit ! Uneori se face ca doarme si vine peste vreo ora si zice ca gata, a dormit, asta se intimpla mai ales cind e cineva cu el (zilele astea au fost soacramea si mama pe la noi si a vrut sa doarma ba cu una, ba cu alta, mai mult s-a foit) !!
Seara in schimb e mult mai greu, in sensul ca trage de timp sa nu se culce, ba vrea apa, ba o poveste, dupa ce sting lumina se foieste la greu, uneori trece si o ora sa adoarma !!
Cit despre masa de dimi, la noi alterneaza oua de prepelita fierte, taiate feliute si puse pe piine cu almette, martinell tot cu almette (eu pun feliile de sunca pe piine si tai forme cu chestiile alea de plastic de le folosesc la biscuiti si ies fel de fel de chestii mici pe care gizmoul la infuleca rapid), croissante cu gem, uneori nu vrea nimic ca zice ca maninca la gradi, dar mie imi place sa inhate ceva de acasa, ca acolo nu am control ... la masa de prinz nu am probleme, i-am spus sa guste ce are in farfurie si daca ii place maninca si restul, daca nu, nu ! Asta de cind cred ca mincat ceva ciorba cu varza si a dat-o pe toata pe dinafara in bucataria mea !!
Despre lista mea de dorinte ... uel, mai multa liniste si sanatate imi doresc ! Restul ... e tacere !
Simo, ziceai ceva de puncte ... iti donez eu daca vrei sa iti schimbi titulatura ... spune-mi doar ce sa fac, ca am cautat si pe cuvint ca nu gasesc ce si cum !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , multam fain ..am schimbat-o deja ..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

hey..vorbiti de dorinte pe 2010?! Pot sa 'fur' citeceva de la fiecare sa imi complectez lista ...sanatate, kg in minus, casa....

daca va spun la ce ora se culca copilul meu ....nici nu ma mai bagati in seama. Sistemul englezesc... vine copilul de la scoala o gustarica (ora 3.30) apoi joaca...10-15min lectii apoi joaca...la 6.30 mincam cu totii apoi baie iar la 7.30 e in pat. Citeste el prima poveste - dar sunt carti usoare cum am vazut ca au aparut si acasa de la ladybird ( am invatat sa citesc, cu litere mai mari si povestea prescurta) apoi noi 1-2 povesti ..rugaciunea ( una eu in Ro , una J in EN si el amestecate) apoi isi ia ursuletul in brate si ...ne auzim dim la 7.30.

Si ce bine e , el se odihneste noi ne vedem de ale noastre si nu avem crize. La prinz el nu a mai dormit de la 3ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mani, la 7,30 ???? Oau, super tare, frate !
Simo, scuze, nu vazusem ca ai schimbat deja, hehe, mami-kamikaze !
Cuscrela dearest, ma uitai la pozele cu brunetzeala si pe cuvint ca io nu-mi dau seama de culoare, as zice ca e un roscat inchis, aniuei ar fi, iti sta bine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, asa doarme si Patrick, nu 7.30 ca nu are asa activitate intensa la gradi, dar 8.30 da. si ramane neintors..... apa sa o aiba langa pat (pe geam ) si animalele din winnie si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Nici Alex nu e adormit la 7.30 , ideea e ca de la 6.30pm incepe perioada de calm, masa, baie...povesti si pe la 8 adoarme.
Si mai nou de cind a inceput scoala are tv numai in wk-end, ca altfel dimineata nu vede sa se imbrace, taraganeaza cu mincarea ori seara sta nemiscat in fata tv-ului si cind e ora de masa incepe frichineala. Si culmea a accepatat copilul fara sa zica nimic, atit in wk-end vine la ora obisnuita 7.30 si ne intreaba ' e wk-end?' pot sa vad si eu un film? si cita bucurie pe el. Si atunci in restul sapt in alea 3-4h ...se joaca, sport, vizite .Normal ca eu sunt partenerul lui daca nu avem vreun coleg la joaca.

Si avem si noi din 10Dec un dintisor lipsa...deja a inceput sa creasca celalt. Imi amintesc eu bine sau noi i-am pierdut ceva mai tirziu?

O seara frumoasa sa aveti!

ps out of subiect: cind ati spus ultima oara 'te iubesc ' sotului ?

Mergi la inceput