Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, iubito, o sa te doara capu de atita banganeala ! Relaxxxx, o sa fie bine, sa stii ca si Andrei e ca Giulik, daca te incalzeste cu ceva, si io nu cunosc tipul, ca nu-s asa !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana si gabi (roberta), se pune de-o cuconiada poate intrati la subectu` cu ieshu`...
si io imi doresc sanatate mie, familiei mele si celor din jur, mai mult calm din partea mea;) si pe cit se poate sa ramin cit mai intreaga la tartacuta da` nush daca mi se mai poate indeplini dorinta asta:D si`n plus vacante lungi si frumoase, evident una din destinatii ramine cancun;))
edit, ca n`am bifat`o p`aia cu casa, deci: da`mi, doamne, casa cu inca doo camere`n plus ca m`am saturat sa aprind becu` in balcon ca sa cred ca mai am si acolo o camera:D , c`o bucatarie mai mare ca sa incapa si barbatu` meu, amin, asa sa`mi ajute dumnezeu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , care-i faza cu iepurele alb ? ..ca nu ma prind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, fix asa e si Patrick - decat sa faca ceva la care nu e bun mai bine nu face din start. gaseste mii de motive. si daca ii explici ca nu e bine ce face.. pune un booott.... giz! (parca is eu la faza asta )
eu recunosc ca nu mi-am propus nimic ptr anul asta. sa slabesc, da, vreo 10kg. sa fiu mai calma, si asta. sa ma tin de un lucru inceput - clar restu'.... nu stiu, sa fim noi sanatosi si le rezolvam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, desi nu studiez astrologia, simt asa vazandu-ma pe mine si Giulia si finul meu - lei get beget - aceasi tendinta kkcioasa si as vrea o solutie magica, lucrez intens la asta si sper sa-i prind spilu` Giulikai.
Problema e ca io pe mine ma stiu, nu era solutie magica insa eu studiez si sper sa gasesc alaturi de voi
Finul de cand a luat B la muzica nu vrea la scoalaaa mnoah bine, si invatatoarea cu asta in clasa I

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am uitat sa o duc pe Eva la dentist azi au sunat sa intrebe daca mai venim... ufff ce rusinica! E clar ca imi lipseste o doaga, si ce de proiecte marete aveam pt anul care veni cu bucurie... acu nu mai vreau decat sanatate la trup si la mansarda pt toti din famelie
Carmen nu iti dori casa mai mare, inseamna treaba mai multa casa mea e destul de mica dar tare nu as vrea-o mai mare ca si asa ma simt depasita si regret cu suspine apartamentul de bloc de cate ori ma apuc de smotru
apropos de constientizarea copiilor catre indatoririle scolaresti, Mara s-a trezit de abia prin clasa a cincea, dar nici eu nu am insistat mai inainte, cred ca fiecare copil are ritmul lui, asa ca nu va impacientati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaaa, eu sunt ingrozita de scoala. Ma uit la atitutinea vis-a-vis de orele de pian si ma apuca plansul...

Am alta problema insa ...somnul!
Nu stiu cum sa gestionez situatia, ma depaseste. La Maria in vacanta am cam sarit peste somnul de dupa-amiaza (musafiri, scheme...in fine). Doarme de la 9 seara la 7 dimineata si rar mai fura cate o ora la pranz, poate de doua ori pe saptamana...
Piticii vostri cum dorm?
La Ioana e si mai dramatic, ii ia 1 ora sa adoarma seara si a inceput sa faca urat si la somnul de dupa amiazAstaa. Ioana oricum a fost de mica mai indarjita...(Ce mult as vrea sa bea ceai, i-as da un ceai de tei, ceva...offf)

M-am chinuit o ora sa le culc, mi s-a ridicat tensiunea, au ajuns la urlete si tipete, eu acum imi fac un ceai sa ma calmez...intre timp si-au giasit niste puzzle-uri, s-au linistit si eu ramasei cu durerea de cap.
Eu sunt de vina, nu m-am priceput cum sa le obisnuiesc cu somnul/culcatul...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, de cand cu gradinita la noiavem somn in weekend dar si atunci cand nu e fff obosita - adica stat afara 3 ore, eu adorm si ea nu si este impresionant cat rezista fara somn La noi se lasa cu santaj pentru siguranta fizica si psihica a amandurora ca n-am de ales, sta cu ochii mari beliti, desi e clar ca pica de somn, tot mai are energie sa spuna acel NU si eu scot finut arsenalul cu vrei samergi maine nustiuunde sau sa vina fetele la noi sau sa ne jucam nustiuce etc etc etc si evident, ii dau bibele si in 2 minute horcaie incruntata

La noi ninge ca`n povesti

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cunosc nervii de la culcat. Din cauza lor am renuntat sa mai insist sa doarma Tudor. La noi acum situatia e asa: Tudor nu doarme neam la amiaza, asa ca se culca seara pe la 10-11 si se trezeste dimineata pe la 9-10 (ma doare capul ca incepe gradinita si o sa trag de el dimineata). Iar Mara dormea in general, dar de cand cu vacanta si cu jucatul cu Tudor n-o mai prea pacalesc nici pe ea. Cam 3 zile pe sapatamana doarme, restul nu. Bineinteles ca ea rezista mult mai greu pana seara (maraieli si altele). Chiar azi vad ca am reusit sa o adorm, dar au stat mult prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

E clar ca am imbatranit , am uitat sa va dau marea veste: aseara i-am scos primul dinte lui Matei!! Eram la masa la cumnatii mei si a inceput sa planga ca il doare maseaua, am incercat sa ma uit in guritza lui si, chioara cum sunt, am crezut ca i s-a infipt un os de peste in spatele incisivilor inferiori. De fapt era noul dinte, crescut in spatele celui de lapte! Asa ca am fugit la stomatolog, l-au inconjurat 3 medici si 2 asistente si i-au facut marea extractie a primului dinte de lapte.
Azi-noapte a venit Zana Maseluta si i-a lasat un ban, dimineata era beat de fericire Dar aseara imi spunea foarte serios ca uneori zana mai aduce si jucarii

Sa trec si eu la planurile pentru acest an:
1.CASA
2.CASA
3.CASA
.
.
.
.
n. CASA

mai urmeaza: sa slabesc macar 5-6 kg, sa devin ori mai toleranta ori mai nesimtita, sa fiu aproape de familie, sa petrec mai mult timp cu Matei....

Mergi la inceput