Copilasi de Iulie - August 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, nu-i nici o graba ! La magazinul la care am fost e o promotie - colectia de 2009 este la 40% reducere ! La finele saptaminii la Bucuresti este Expomariaj, acolo le gasesc pe toate, doar ca m-am uitat si parauitat cam pe toate site-urile si ce caut eu nu prea exista, majoritatea rochiilor sint strapless, lucru care nu ma avantajeaza delooc ! Am innebunit-o pe cumnata-mea cred, ca ea ma secondeaza la gasitul rochiei !
Carioci creative ? Adica marca Creative ? Ca nu gasesc ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

incercati asta
http://www.crayola.com/products/index.cfm?n_id=3

am vazut ca sunt si la noi....

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sint si la noi seturi crayola, dar nu toate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata !!!
Olivia , cat este de haios Luca ..deci e constient ca va da bataie de cap …
Cat despre faptul ca omul sfinteste locul …asa este … dar mai este o conditie ..aparuta ca nou current in Romanica …cei care se pun contra …exemplu …cartierul nostru ..un altfel de spital de nebuni … s-a infiintat cu chiu cu vai o asociatie …cu gand bun ..cativa voluntari care fac munca benevola ..numai sa arate si cartierul asta intr-un fel …dar vin altii care pe langa faptul ca pun betze in roate …mai fac sip e desteptii dand asociatia in judecata … pe niste motive puerile ..numai asa sa faca si ei ceva …asa ca iti mai arde de sfintit locul ???

Olivia , cariocile nu sunt cele de Creative Kids ?…la Diverta nu ai intrebat ?

Monica , eu folosesc ulei essential de eucalipt ..cateva pic in apa de pe calorifer ..sau in cazuri mai grave chiar pe o batistutza la capul patului ..il gasesti la orice Plafar

Alice , bafta sa gasesti rochita potrivita !!!

Roberta , finii mei din Iasi si-au cumparat o casuta ..intr-o zona frumoasa ..undeva la marginea Iasiului …mai sus de Copou ,, pe o colina …parka lang fac de agronomie daca nu ma insel … daca vrei sit e interesaeza iti dau amanunte …

Eu ieri am fost si am discutat cu psiholoaga de la gradinita ..am primit si evaluarea psihologica a lui Luca … initial ma gandeam ca cine stie ce-o sa-mi spuna …
In mare ..comportament agitat , usor adaptabil dar datorita faptulyui ca prefera sa conduca si are spirit de initiative este deseori independent iar uneori pasiv… ceeace ii afecteaza stabilitatea si distributivitatea atentiei .. .se enerveaza ca lumea nu face ce spune el sin u sta sa asculte ce e bine si ce e rau …
i-am spus si eu toate ofurile mele … se pare ca sunt specifice varstei …
dar pe mine tot ma ingrijoreaza negativismul asta al lui …

dar , no ..bine ca e sanatos !!! altfel rezolvam noi si bazdacii ...

o zi faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Azi semnam actele pentru teren, am emotii...

Olivia nu vreau inca sa banuiesc in ce ne bagam, pe ce ma bazez eu este faptul ca am incredere (sau sunt paranoica )in constructorul pe care l-am ales. Este cunostinta de-a lui Petro si s-a inmplicat parca isi face el casa. Banii pe care ii avem nu sunt foarte multi dar ideea e ca noi suntem foarte constienti ca ne vom muta in casa neterminata si ca asta ne va determina sa fim mai economi ca sa putem finaliza visul asta nebunesc....
Simona, cunosc zona dar e destul de scumpa pentru posibilitatile noastre. Iar noi chiar ne-am indragostit de terenul pe care l-am ales.
Alice, bafta in continuare la gasit rochita!

Olivia, Matei mi-a zis ieri ca el nu doarme la gradi dar sta in pat cu ochii inchisi... Acum nu stiu ce sa cred, banuiesc eu ca se face ca doarme pana chiar adoarme. Si l-am intrebat daca dorm toti copiii si mi-a zis ca stau toti in patuturi si ca doamna le citeste povesti iar cei care nu pot sa doarma stau cuminti in pat si asculta.
Eu am nimerit de cateva ori cand inca era ora de somn si dormeau toti adanc deci probabil le citeste pana ii ia somnul.

V-am pupat, ma cheama datoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!!
Alice, mie imi place rochia, zau! e la sposa? ca daca, merita banutii . nu mai vrei as astepti targul de nunti? sau urasti si tu aglomeratia
Oliv zi frate unde e patinoaru'!! 150% de acord cu omul care sfinteste locul! nu stiu de cariocile alea...
Robi ahahahahaa dementa Matei. saracu, cum sa se pupe mami pe gura cu alti baieti???? succes la semnat actele azi!
din ciclul "eu ma insor" Patrick a avut saptamana trecuta doua faze: una ca se insoara cu Eva, si a doua ca se insoara cu el insusi . recunosc ca are imaginatie
Simo, deci Luca e un copil absolut normal
la noi e ok totul... mandra cuminte, Patrick tot lucreaza la serbarea de 8 martie si imi zice la fiecare 30 de minute ca e o surpriza si mie nu imi spune nimic dar le spune lui tati si lui Dia
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza sunt rupta de nesomn
Aseara am fost in vizite rapide, am vazut o buca` de film cu Alvin si veveritele, apoi de la a doua vizita rapida ne-am intors cu un iepure urias de plush si dragoste declarata fie`mi Deci am dormit rrrau, pe o fasie minuscula de pat

Simona, Luca e perfect normal conform varstei ti-am zis

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Io's restanta la poze, din motive de sotz in dotare la domiciliu si computator ocupat. Maine dimi pleaca la Tg jiu, poate nu ma ia somnul si reusesc sa vaz poze.

Olivia, Victor a ramas la somn de cateva ori pana acum. Primele tentative de somn la gradi s-au soldat cu sarit in patuturi si deranjat restul de copii. Ei au dormitorul la mansarda, asa ca Vic s-a intors in clasa, unde s-a jucat. In timp s-a obisnuit si a dormit. La el problema e ca adoarme greu, de obicei una din doamne statea pe langa el si asa reusea sa adoarma.

Monica, noi am luat un aprata de "aburit" de la chicco, anul trecut, cand am avut mare nevoie pentru Paul, din cauza aerului extrem de uscat din casa. Si are un locsor unde poti turna uleiuri esentiale si improspateaza aerul, utilizam ulei de eucalipt. Anul asta e ceva mai bine, inca nu l-am folosit. cat despre vaccinuri, sotul e fan intepat, io nu prea. Asa ca deocamdata stau in suspens.

Alice, io am program de expomariaj luna asta. Daca tot il nasesc pe frate-miu, ma'c cu cumnata la ales de rochii. Previzionez ca o sa vin cu dureri de cap nasoale...

Robi, bafta cu casa! Poate exerienta voastra va fi mai buna decat a tuturor!

Aseara l-am vaccinat pe Paul. De cate ori ajunge in cabinetul doctorului incepe sa planga. Cred ca are deja fobie de medici. Altfel e bine, mersi, cu 8 kile jumate.
Eu vreau sa-l duc azi pe Vic la patinoar, asa ca ma apuc de munci.
Va pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

da, da ..de la normalitatea lui am innebunit io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Roberta - bafta multa astazi!!!!! Mi-a placut de Matei!
Alice - mie imi place cum iti vine rochia probata, dar imi place si cea pe care ai gasit-o acum in catalog... problema e ca pozele din catalog sunt artistice (lumina, retusuri, coafuri, machiaje) asa ca asta te influenteaza fata de o rochie vazuta "pe viu"...Cind ati programat ceremonia? Si multumesc de aprecieri!
Kim - deci doarme...doar ca vrea sa va incerce pe voi...!
Daria - baga repede o cafea sa uiti de nesomn!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput