Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Mani despre programul scolar vorbeam...Pozele sint recente?
Monicule ai poze cu rochia?
Simo avem o luna..deci au mai ramas 3 saptamini..urmeaza dermatologia..
Gabi si Andreea..Luca nu suporta ideea de a dormi..acolo,acasa..oriunde..Acolo nu-l pot lasa sa faca altceva pt ca deranjaza. I-am rugat sa nu-l oblige sa inchida ochii..azi am stat 20 de min sa-l conving..l-am lasat tot cu ochii inlacrimati :(
efectiv ma simt depasita.Ieri noapte la 3 ne-am linistit..nu vrea in patul lui desi este la 30 cm de al nostru
kim222 spune:
Am uitat sa va povestesc..Luca insista sa-i zic sefului sa ma lase sa plec sa-l iau la prinz si spune mami asa sa-i spui:
-Sefule, am mare necaz ..lasa -ma sa plec sa-l iau pe Luca de la gradi, ca ne inebuneste de cap!
am citat...
szivarvany spune:
Kim, ce dulce e Luca
Alea la gradi ... of, dc naiba nu pot intelege ca nu sunt toti copiii trasi la xerox ? Rautate curata.
Nici Giulia n-ar dormi, de asta nu am putut sa o dau la gradi cu program lung. Iar de acolo oricum nu o puteam scoate eu ca nu ajungeam si tot asa, in cerc, am ramas cu dadaca
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
kim222 spune:
Tot io
va povesteam de spitalul de psihiatrie (anexa a judeteanului)..sint doua sectii,una clinica universitara ,alta nu. Am gasit intre timp 2 rude una psiholog alta medic in acest spital..si psiholoaga ne-a introdus sefei de sectie, cea care nu este clinica univ. Tipa super draguta ne-a dus sa vedem sectia ei...mey ..SUPERBA! Totul zugravit ..vitralii (facute de ea),decoratiuni din sticla (facute de ea impreuna cu bolnavii)..ce decoratiuni facute din..pansament dat cu bronz!(facute tot de sefa de sectie)..daca vedeti ..nu va vine sa credeti!!...deci tot la chestia aia am ajuns..omul sfinteste locul!
leeloo2004 spune:
Kim - dar nu poti macar sa-i dai o carte mica sau ceva pe care sa se uite in timp ce sta in pat in perioada de somn? Asa nu ar mai deranja pe nimeni si poate ar fi si el interesat?
Daria - i-am luat azi din carrefour niste friskies cu pui si vita - pachete mici ca sa incerc sa vad daca astea ii plac...oricum mi se pare cam ciudat sa fie asa mofturos...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Pot sa spun acum "buna dimineata"? Va citesc de dimineata dar de fiecare data cand am avut o tentativa de a va scrie a intervenit cate ceva.
Noi suntem (in continuare) in fierbere cu casa, cu terenul, cu actele, cica maine semnam in sfarsit actele pentru teren, noi deja am dat la arhitect ce si cum vrem si la sfarsitul saptamanii ne va da o varianta 3D. Eu deja citesc pe forumul cu casa si gradina asta ca sa nu ma gandesc la ce urmeaza pana vedem casa locuibila, nu spun gata...
Olivia, eu mereu am spus ca suntem noi, romanii, nepasatori si dam vina pe ssistem dar ca o mana de gospodar se cunoaste. E valabil si pentru spitalele din Iasi, se vede pe unde a trecut un manager adevarat...
Tari dialogurile cu Luca
Pe mine m-a intrebat Matei zilele trecute:"Cand voi fi mare si ma voi casatori voi putea sa o pup pe Ecaterina pe gura?". Eu..."cand vei fi mare vei putea sa o pupi pe ea sau alte fete pe gura". "Doamne, mami, adica tati a pupat si alte fete in afara de tine pe gura??? Sau....(privindu-ma piezis), tu te-ai pupat cu alt baiat??"
CRISTALINA, incearca cu Olynth aromatherapy sau cu ulei de pin / eucalipt combinat cu apa si pus in lampa de aromatherapy. Plus camera aerisita bine si un vas cu apa pe calorifer.
V-am pupat!
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza !
Am zis ca revin sa va spun ce am facut azi - sint cam suparata, ca rochia pe care mi-am ales-o nu era in magazin, deci nu am putut sa o probez, pot doar sa o comand pe marimea mea si peste nush cit timp o am in tara, dar de vazut cum imi vine nu pot ! Am dat search pe net si am mai gasit un magazin care comerccializeaza rochii "la sposa", dar nici astia nu o au sa o pot proba ! Asa ca m-am uitat pe cataloage si am cautat la fata locului ceva care sa imi placa si care sa si fie in stoc si singura care mi-a placut a fost rochia aceasta. Am pus poze cu ea si cu rochia cum arata in catalogul original ... culmea este ca e singurul exemplar si tre sa ma hotarasc daca o vreau sau nu ca e din colectia 2009 ... si pe deasupra mai are si reducere de 40% !!
Ma duc sa citesc din urma si revin ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Cuscreloo mi-e imi place rochitza,te avantajeaza...si parca este si genul tau...mei ce-mi place poza in care se vede si fotograful(meii mie mi-a placut sa fiu mireasa, mi s-a parut un eveniment plin de emotii si romantism..ca-n filmele alea siropoase)
Buni io am zarit pozele voastre de la nunta aseara,superbe
Vivia,cred ca avocat se va face Uka...mandra nu a vrut sa mearga azi la gradi, pe motiv ca-i inghesuiala-n clasa ca vin doua grupe
Robi vad ca poetul este tare curios...pe mine ieri m-a intrebat mandra daca "in Iasi se pot casatori doua fete?"..i-am zis ca nu,"dar doi baieti?"..
alice2004 spune:
Gata, am citit din urma ...
Robi, succese in continuare cu casa ! Bafta la semnare !
Olivia, si la noi la gradi - parca ti-a spus si Rain -daca copilul nu vrea sa doarma la prinz, sta in clasa si se joaca, sau deseneaza, avantajul este intr-adevar ca dormitorul este delimitat de sala de clasa propriu zisa, adica una este intr-o incapere, cealalta dupa o usa, in alta ! Cit despre "omul sfinteste locul", mai adevarat nu exista !! Imi pare rau sa aud vesti nu prea bune despre Luca, il pup cu mare drag, la noi nu s-a prea intimplat asa ceva, ma refer la plins, si am avut noroc cu programele noastre de lucru, ca din start nu am vrut sa il las sa doarma la gradi !
Gabi, am uitat sa zic ca am vazut pozicile din casuta noua, ma bucur tare mult pentru voi, iar catelusul este o dulceata ! Tocma ma plingeam ca si eu mi-am dorit un ciine ... dar la bloc nu as tine decit eventual unul de buzunar ! Cam ca al Dariei, hehehe ! Succese cu noul meniu, poate ca ii va place mai mult ! Pupici baietilor !
Ioana, mindra e de belea !! Super tare faza cu "doi baieti" !!
Am mai bintuit pe site-urile cu rochii si am gasit inca una care imi place si care m-ar avantaja ... si care culmea culmilor se numeste "Florin" ... si arata cam asa. Nu stiu insa daca o au in stoc, sa o pot proba, o sa sun miine sa vad ce si cum.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Corina..cel mai mult imi place ultima! La cea probata, modelul este ok, dantela nu-mi pare prea fina..cel putin asa pare! dar care-i graba? Cind iti trebuie?
Gabi,culmea este ca el este primul care adoarme! Am intrebat azi sint copii care nu dorm dar trebuie sa stea in patut pt ca deranjaza pe cei care dorm..
..asta este semn pe care a vrut Luca sa-l probeze:))
Robi felicitari!...nu prea stii ce te asteapta!..si nici nu banuiesti!Ce tare este Matei! Luca mi-a dictat prima lui scrisoare de dragoste (catre o fetita de 11 ani!)..nu stiu cum sa v-o arat..pot atasa?
Nu am ajuns la patinoar..poate zilele urmatoare!
Ioana si Luca mai are faze cu..ce funny ar fi doi barbati casatoriti!..sau doua femei!
sa va intreb si pe voi, Luca isi doreste niste carioci pe care le-am vazut la un var (el le luase de la un tirg) sint doua tipuri de carioci, unele mai subtiri si altele mai groase...si unele albe care daca le folosesti peste cele colorate...iese de ex din negru ,roz...si scrie pe ele Creative..stiti cumva despre ce vorbesc si de unde pot cumpara?