Copilasi de Iulie - August 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
rain spune:
neata!
Alice, de dimineata a fost super faza, Andrei i-a adus iar moatzei doua chestii, Andreea i-a multumit, iar el zice "tu cand imi aduci ceva?"
Se pare ca fac schimb de diverse si treaba e foarte serioasa, foarte haiosi sunt!
Olivia, eu cred ca i-am luat Andreei acele carioci, ma uit diseara sa vad cum se numesc, dar stiu ca are si una alba, de fapt asta a atras-o la ele.
Robi, tinem pumnii sa fie totul bine, sa va mutati in casutza cat mai curand. E foarte tare Matei, un dulce.
Simo, zic si eu ca Luca este si se comporta ca oricare alt copil de varsta lui (mai ales zodia leu).
La gradi Andreea a invtat cum sa inmoaie inima oricui, mai ales cand face vreo boroboata, le zice educatoarelor "mami" si gata, nu se mai supara nimeni.
szivarvany spune:
Roberta, pumnii stransi-stransi
Leeloo, a papat catelu` ? Il hartuiesc mult baietii ?
Rox, cum e la munca ?
Simona, si zi tu ce te mai plictiseai daca nu aveai asa copii cuminti si frumosi
Eu inca ma gandesc cat urasc iepurele asta mare, dupa ce ca ma omoara hernia, m-au omorat si rusii azi noapte si a mai avut si cateaua dor de mumasa de s-a cuibarit langa mine. Giulia fiind intr-o pasa lipicioasa si cu impartit de pupici multi ooo da, acuma ma iubeste mult, inca nu stiu dice , asa ca si ea se lipise de mine, nici nu stiu cate ore am apucat sa dorm . Mi-e asa mila de mine
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
alice2004 spune:
Neatza !
Hahaha, Rainule, daaa, stiu de cei doi magneti, i-am ales impreuna pentru Andreea , Andreiushu a venit si mi-a spus ca ar vrea sa ii mai dea Moatzei inca ceva ... partea cu "tu ce imi dai?" e haioasa rau, tipic lui, as inclina sa cred ca tocmai de aceea i-a mai adus, ca sa primeasca si el ceva la schimb ! {:D] I-am povestit ca Andreea merge la dansuri si sa o intrebe cum a fost !! Si ca venii vorba de inmuiat inimi, ieri am fost sa il iau de la gradi si la plecare a intrat in oficiul fetelor de la bucatarie si le-a pupat si imbratisat pe amindoua (eu stiam ca o prefera pe Ioana, dar mai intii s-a dus la cealalta, micuta si brunetica, nu i-am retinut numele)!
Daria, o zi usoara la munci sa ai ! Inca o declaratie de la Giulika ? Esti o rasfatata !
Roxi, daaa, este un model la sposa colectia 2009, au citeva ramase in magazin si le ofera cu 40% reducere, mie mi-a placut cum imi sta, dar am zis sa nu ma grabesc ... o sa ma duc si la expomariaj, dar eu cam urasc aglomeratiile si imbulzeala, la magazin este altfel, ca e timp si se ocupa numa de tine, pe cind la expo ?! Vad io ! Sper sa nu ma ia cu dureri de cap, ca am observat ca asta e finalul cind ma uit in stinga si dreapta si iar stinga si iar dreapta !!
Dana, poate ne vedem azi la patinoar, ca si noi avem planuita o iesire dupaamiaza la afi ! umnata mea are o saptamina libera si fratele meu termina si el muncile mai rapid, asa ca poate ne intilnim pe gheturi !
Robi, inca o data succes la semnat actele !
Gabi, ceremonia este la finele lunii septembrie, ca era singura data libera pentru restaurantul pe care l-am ales ! Rochii am vazut muuulte, de m-a luat ameteala, dar pentru silueta mea nu mai ramin decit citeva, ma rog, citeva care mi se pare mie ca imi vin bine ! Plus ca tre sa le probez, ca asa de comandat peneve e usor ! Totusi cum ai spus si tu, una este cind le vezi pe site-uri si alta e live !!Multumesc si eu pentru aprecieri !
Sper sa ma iertati ca va fac capu' mare cu povestea asta cu miresicile, dar voi sinteti prietenele mele, nu am cu cine altcineva sa ma sfatuiesc !
Olivia, cum a fost azi pentru Luca ?? Sper din suflet ca mai bine ! Ai gasit si cariocile, ca tot nu m-am dumirit care sint !
Am fugit acum, ma duc pina la cora, sa caut ceva (o sa ma uit si dupa creativele alea colorate ale lui Luca)!
Sa aveti o zi faina si linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatza
Daria io te inteleg,in noaptea de craciun am dormit si cu catzel si cu cupil,asa ca dimineatza ma dureau toate oasele...a doua noapte cand am dormit numai cu copilu, era boierie nu alta
Robi tinem pumnii
Aseara mandra a vrut sa doarma cu mama mea, asa ca am echipat copilu si l-am trimis la nani,dupa 2 minute apare sa-mi zica ca ma iubeste mult si o sa-i fie dor de mine...mai trec 2 minute si apare iar "auzi dar tie nu-ti este rau cand nu dormi cu mine...adica nu te simti asa ciudat?!!"...
La noi ninge...vream sa mai zic ceva da' am uitat
roller025 spune:
Alice, planul meu e sa ajung la tura de la ora 4. Ce frumos ar fi sa ne intalnim
Am niste emotii....
bunny spune:
Buna dimineata ...la noi ninge ca in povesti . Ma intreb unde e incazlirea aia globala cu care ne innebunesc astia -pe banii nostrii- cu c onferinte etc. Ca aici nu a dost asa iarna de 30 ani !!!
Bafta la semnat actele Roberta si sa aveti noroc !!!
Simona - si mie in spun pe aici acelasi lucru - are 5 ani jum ... dar ce vrei ?! E copil.......
Eu una mi-am impus sa numai ma supar asa usor si stresez ( cam tirziu...) ca ii impun si lui starea si de aici ... urmeaza toata incapatinarea, raspunsurile. In general il iau pe ocolite , dar mai uit sa stau asa in 'garda' tot timpul. Intr-o dim a facut criza ca nu merg sa -i aprind lumina in dormitor - pe care poate sa o aprinda, dar asa a vrut el. Eu m-am incapatinat mai arau ca el ...si s-a sfirtit cu plinsete. Azi dim la fel. Dar ..i-am distrat atentia cu altceva dupa care i-am spus ca de cind a inceput sa manince celery si rosii a crescut ...'ia sa vad poti sa aprinzi lumina? ' si binenteles ca a sarit ca un iepuras si gata. Si nu ne-am incapatinat. Dar ...sa fii in garda tot timpul chiar si numai cu unul e greu - dar promit aici ca ma voi stradui ptr. ca ieri am cam suferit !
Olivia- smecher mare Luca , lui ideea de a dormi la prinz nu-i place dar ii face bine !
Of ...trebuia sa imi vina instalatorul - dar fiinca ninge, asa ca fug la cumparaturi !!!
szivarvany spune:
Si la noi ninge ! Poate vom avea patinoar diseara.
Si din capitolul, ce-si doreste Giulia la 5 ani juma`: sa mearga la patinoar, la inot, la dans, sa cante la vioara si pian, sa mearga la Praid si cadou de 6 ani ... robot cu telecomanda Waal-e
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
roberta04 spune:
Matei:"Mami, anul acesta sunt fericit". "De ce, Matei?". "Pentru ca implinesc 6 ani". "Si anul viitor cum o sa fii?"."Si mai fericit, voi avea 7 ani, normal!!".
"Tati, vreau si eu fabrica de magneti"."Matei, nu vrei camera ta? Nu am hotarat noi sa facem economie?". "Vreau camera mea... sa am unde sa imi pun jucariile pe care mi le cumparati".
leeloo2004 spune:
Daria, nu nu prea a mincat...acum chiar nu stiu ce sa-i fac asa ca am hotarit sa-i pun mincarea acolo si sa o manince cind are chef. De ex. ieri cind am venit de la servici avea castronul plin. Pina m-am dezbracat eu si m-am dus din nou la el linsese tot! Poate i-a venit pofta cind a vazut ca m-am intors acasa??
Alice - acum nu stiu ce sa spun - la expomariaj cred ca varietatea e mult mai mare, dar asa cum spui si tu, e inghesuiala, toata lumea e acolo sa caute chilipiruri si nu au cum sa stea numai de tine...or alegerea rochiei de mireasa, zic eu, necesita ceva timp, atentie si evident parerile prietenelor!
Bunny - sper sa nu trimiteti iarna aia si pe aici ca eu m-am cam saturat...vreau sa vina primavara...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, ce bine ca s-a executat si a lins castronul Sa mai pui poze cu cei 3 copii
Alice, eu sunt asa de curioasa de cum va fi, sper sa ai fotograf indemanatic sa ne arati si noua totul. Ce spune Gizmo ca vei fi printesa ?
Roberta, ce tare e Matei
Bunny, si la noi merg discursurile de acest gen sau concursurile Nu suporta sa nu fie ea prima imbracata/incaltata
Rox, voi il aveti pe Wall-e robot, de unde l-ai luat ? Ca pe net are un pret mortal
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*HAIDETI SA-I AJUTAM