Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Deea, multumesc mult, ma simt mai bine
Elena, e dificil sa treci prin asa ceva cu copiii. La mine a fost si mai rau, ca noi stateam cu socrul meu si ala ii spunea mereu baiatului ca pe el nu il mai iubim ca avem alt copil... Cred insa ca daca il iei mai des in brate si o pasezi pe cea mica tatalui cat te joci cu el, efectiv doar cu el, o sa treaca mult mai usor peste. Pe masura ce va creste Andra si nu iti va mai solicita atat de mult prezenta va fi mai usor
laurraa, e clar ca ai voce daca Maya adoarme cand ii canti. A mea urla mai tare cand incerc . Nu cred sa fie problema daca doarme asa jos, desi eu nu am incercat. Poate ca daca ii pui protectii sau niste paturi de jur imprejur ajuta? Eventual sa lasi neacoperita doar partea dinspre tine...
DanaMi, Bia e mai bine? Scumpa mica...
Andreea (Philip), micutul pofticios.
LauraOana, , sorry, ratasem intrebarea cu marul. Mie Ioana nu imi accepta orice fel de mar. Ii plac in special cele galbene (golden), merg si celelalte dar neaparat cu biscuiti, cereale sau cu putina banana pasata.
Cred ca in legatura cu zgomotul era cineva super matinal. Daca ar fi fost la noi as fi negat cu vehementa, dar cred ca acolo unde locuiesti e posibil/probabil spre sigur.
ginette, neuronul meu nu-si aminteste daca ti-am urat bun venit, asa ca o mai fac acum o data
roxi, gaselnita ta poate o sa ma ajute pe mine. Multumesc mult, maine incerc. Am admirat comorile tale, frumosi copii aveti
Flobaby, . Felicitari pt al doilea dintisor. Poate ca se mai pregatesc si alti dntisori sa iasa, de aceea o fi asa de maraita. Sanatate multa fetitei prietenei tale
Carla, pe 10 e ziua mea . Off, cu somnul asta. Ai ratat exact cele mai importante ore. Unul din profii nostri din facultate ne-a spus in cadrul cursului de psihologie militara o chestie pe care am retinut-o (descoperire a psihologilor militari israelieni, cei mai buni in materie din lume): chiar daca nu poti dormi in restul noptii, cele mai bune ore sunt cele de la 3 la 6 dimineata.
Cu gatul, poate incerci niste ridiche neagra scobita pe dinauntru, pusa miere inauntru si lasata de pe o zi pe alta. Mama imi dadea zeama aia si pt dureri in gat si pt tuse, din cand in cand cate o lingurita.
luckyblue, cred ca e tare dragalasa fetita ta. Ceva poze ne arati si noua?
Cuscra, chiar ma intrebam pe unde mai umbli. Darius a intrebat de Ioana? Sanatate multa si tie. Eu sunt spre bine.
Ce o fi in sufletul Danei acum. Sper din suflet sa fie Bubu bine cat mai repede si sa revina acasa. Transmite-i din partea noastra ca ii dorim sanatate si numai bine, si pt micuta si pt soacra, si ei putere sa treaca prin asta.
clody, sigur nu veti avea probleme cu vorbitul, are timp. Sandra a inceput destul de tarziu sa ingaime cate ceva si abia spre 3 ani sa vb, dar de atunci nu mai tace. Mar cu cereale ai incercat la Razvan sau banana? Doamne, parca nu se mai termina problemele si la tine. Sanatate multa tatalui tau si soacrei. A revenit iar mama soacra la sentimente mai bune?
luckyblue, cum sa nu te ajut? Am trimis mail. Abia imi mai aduc si eu aminte de facultate. Pacat ca am cam uitat din statistica. Folosesti SPSS-ul pt prelucrarea datelor?
otiliap, bine ai revenit
Ioana, am vazut pozele cu mandretele de fete. Deci cu Sara a fost greu pana s-a ridicat si acum ii place atat de mult ca nu mai vrea jos. Sta sa o pui in premergator sau in jucarioara aceea atat de frumoasa?
Maria, multumesc de intrebare. Sotul a primit trimitere pt un RMN, maine se duce sa vada ce si cum. Problema nu o reprezinta atat hernia de disc, cat deplasarea de vertebre L5-S1, una in fata si alta in spate, f dificil de operat. De aceea si am evitat sa facem operatie pana acum.
miruta, multumesc mult, ma simt mai bine.

Am ajuns de citit abia la pag 3, asa ca trimit raspunsul acum si trec sa mufez pitica. Sotul se chinuie de la 9.30, de cand a papat ultima oara, sa o adoarma. Revin daca pot, daca nu vb bine. Va pup pe toate

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Inainte de toate, ca deja e sf. Ioan, la multi ani mamicutelor Ioana (Bebe_Beca) si Raluca_Ioana si albinutzelor Sabina Ioana de Gabriela, Sofia Ioana de Mamica Oana, Mara Ioana de Oanaalex, Yoan de Blue77, Andra Ioana de Nicuratze, Maria Ioana de Flobaby si micuta mea Ioana. Multi ani fericiti si celor din familiile celor din stup care isi serbeaza azi ziua numelui.
Daca am uitat vreo mamicuta sau albinuta sa ma traga de maneca, nu a fost cu intentie.
Sa ne traiti cu totii si sa petrecem impreuna mult timp de acum incolo.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

otilia, cred ca a fost frumos revelionul vostru. Arianei cum i s-a parut fara voi?
ramona, eu nu am de gand sa facem vaccinul, nici copiii si nici noi. Ne ferim cat mai mult de colectivitati. De fapt imi e mai frica de vaccin decat sa nu ne imbolnavim.
Serialbastre, micuta cascadoare. bine ca a fost doar sperietura. E cazul sa te ingrijorezi doar daca isi pierde cunostinta sau are stari de rau si de voma dupa o cazatura. In rest nu prea ai de ce.
Alynta, am reusit sa vad doar o parte din poze, aveti o familie f frumoasa. Cand mai am timp intru sa le vad si pe restul. Tare bine le sta impreuna baietilor
Raluca, cred ca procedezi f bine sa ii faci analize si cred ca datoria doctoritei era sa iti dea trimitere nu sa minimalizeze ingrijorarea ta. Nu innebunesti pe nimeni cu problemele tale, de aceea suntem aici toate, sa avem cu cine vb si cu cine ne sfatui. gaza micuta sa nu aibe nimic, sa inceapa sa ia in greutate si sa nu isi mai ingrijoreze mamica.
ginette, eu i-am dat piticei sa pape direct din portocala. Adica mancam eu o portocala si a vrut si ea, era innbunita. Am filmat-o cu telefonul, dar nu mi-a mers transformarea fisierului din 3gp in avi, nu are sonor, ca tare as fi vrut sa o vedeti si voi
oana, sanatate multa si voua. Sper ca la urmatoarea eco sa fie totul in regula. micutul Eduard sa il doara cat mai putin....
narcisica, multumim mult. Sanatate multa si voua. Cred ca deja v-at documentat cum e cu problemele acestea de spate, eventual cum trebuie sa va ridicati sau sa va aplecati atunci cand il luati pe Mihnea in brate sau vreo greutate si eventualele exercitii pe care le puteti face acasa. Poate vom reusi sa ajungem si noi iar prin vara in Bucuresti la terapeutul la care am fost acum 2 ani cu sotul
Alice, Natalica mica
Relusha, dici, carmina, ertina, sarmisa, voi sunteti bine?

Cuscra, cand mai vorbesti cu Dana, spune-i ca tot stupul ii doreste recuperare rapida. Stiu cat de dificil e sa iti vezi puiutul pe un pat de spital, bolnavior, si sa simti ca tu nu poti face mai nimic. Macar cu gandul insa, suntem si noi pe aproape si ne rugam pt ele.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Mi-am adus aminte ca vroiam sa va mai intreb ceva:
Uneori, cand se joaca sprijinita (inca nu poate sa stea bine in fundulet) sau cand o tin in brate, Ioana isi lasa capul intr-o parte, ca si cum nu ar mai putea sa il tina. Dupa putin timp il ridica, dar eu tot am o strangere de inima. Voua vi s-a intamplat?
Si doctorul ne-a spus sa ii dam calciu, ca inca nu i s-a inchis fontanela cat trebuia. O fi de la lipsa de calciu?

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

LA MULTI ANI,de Sf Ionalbinutzelor si bondarasilor...sa aveti parte de tot bn din lume

LA MULTI ANI,Alexandru George,Alexandru David,Radu Deian,Lia Sophiesa cresteti mari si santosi


printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png


17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sar'na, am bagat un ochi inainte de culcare si m-am vazut strigata!
la fix am nimerit...

La multi ani Ioanelor si Ioanilor, sa ne traiasca!

Sanatate multa bolnavioarei Bia,
nu am apucat sa citesc din urma sa vad cum mai sunt albinutele, dar sper ca toti sunt bine.

Eu nnu sunt in cea mai buna forma, Andata, cum te descuri cu Comodiskul ala? mie mi s-a parut , pe langa scump, si cam nesigur. Nu cred ca are stabilitate banda aia pe coloana asa cum e fixata.
Si soata mea a fost la un pas de cutit, tot cu vertebre duse cu pluta si s-a reparat cu bioenergie, daca nu l-as fi vazut nu as fi crezut. Dar nenea dr a foost si mai este inca plecat, ca ma duceam eu pana acum.

Sunt zombi de oboseala, nu ne-au iesit inca dintii si se trezeste din ora in ora plangand.
Eu nu mai sunt in stare sa fac nimic de mancare fara sa uit oala pe foc pana miroase in toata casa, si ieri am reusit performanta sa-mi las copilul sa cada din pat ca am adormit ca nesimtita.
Matei se juca pe la picioarele patului cu un camion si un excavator mare, eu stateam intinsa sa-i dau sa suga si ma luase o toropeala ca de vraja. Auzeam ca un ecou vocea lui Matei spunand "cade, cade, cade" dar pana nu am auzit plansetul lui Th nu m-am dezmeticit. Am uitat sa spun ca a cazut cu capul in cei 20 cm dintre excavator si camion
Imi vine sa ma bat singura, nu am spus la nimeni ce am facut, numai voua, ca simteam ca imi cresc urechi de magar daca nu ziceam cuiva.

Si sa va mai spun o erla de-a lui Matei, care a inceput sa ma exaspereze cu intrebarrile "de ce?" "ce e aia?"si " ce ceace (face)?
stiti ca noi avem o pb cu kk , ca atunci ne voin ideile, a facut odata kk mai zgomotos si a zis: "a stranutat kk, mama"


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani de Sf. Ioan pe care il sarbatorim si noi. Nu numai ca ne cheama, pe mine, Ioana, dar si pe sot Andrei Ionut. Destin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

La multi ani de Sf. Ioan pe care il sarbatorim si noi. Nu numai ca ne cheama, pe mine, Andreea Ioana, dar si pe sot Andrei Ionut. Destin?


Chiar asa!
Sa traiti sa infloriti!


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

La multi ani de Sf. Ioan pe care il sarbatorim si noi. Nu numai ca ne cheama, pe mine, Andreea Ioana, dar si pe sot Andrei Ionut. Destin?


Andreea, mea culpa, nu am stiut, dar mi se pare fantastica potrivirea. Sigur e pe undeva destinul . Sa fiti fericiti, iubiti, sanatosi si norocosi. Sa va iasa toate dupa cum ganditi.
Vine soacra sau a ajuns deja?

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Yioanna, multumim de urari. Si tie iti doresc numai bine, sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita. Sa iti vezi printesa crescand frumos si toate dorintele implinite.

Dici, eu sunt multumita de kosmodisk. Se fixeaza destul de bine, dar pt mai multa siguranta banda de jos intra in pantaloni . Noi am fost la un terapeut care efectiv facea masaj pe coloana, desi nu era medic. Mi-a castigat insa increderea ca a stiut sa citeasca in mod corect RMN-ul, desi nu ii dusesem si ceea ce scrisese medicul. Cum e cu bioenergia, poate o incercam si pe asta?
Noi am ajuns la el disperati dupa ce discutia cu medicul de aici a fost cam asa :"Ai deplasare de vertebre L5-S1 si hernie de disc. Daca te operez ai cam 50% sanse sa ajungi in scaunul cu rotile. Cand te programez pt operatie, maine sau poimaine?". Asta a fost tot. Cand a cerut sotul mai multe informatii ne-a intins vreo doua foi xerocopiate si i-a spus lui Romi: citeste astea si imi spui cand vrei operatia. Nu i-a picat deloc bine ca am plecat fara sa se mai opereze.
In legatura cu ce i s-a intamplat lui Theodor i se putea intampla oricui. Eu sunt convinsa ca tu esti o mama extraordinara. Si-n plus, eu cred ca cei mici au un ingeras al lor care ii fereste de cele mai multe dintre accidentele pe care le pot avea singuri. Si noi am patit-o cu ai nostri copii din cauza oboselii si nu doar o data.
Frumoasa perluta lui Matei. Le strangi undeva ca sa ti le amintesti mai tarziu? Eu am pierdut multe din ele, ca pe moment eram sigura ca le tin minte. Apoi s-au estompat...

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput