Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata! mai inati va servesc o cafea cu lapte, ca e buna rau

si-acu la scris:
Sarmisa, ma bucur ca ai vesti bune de la dr! tin sa-ti spun ca Natalia intre 4 si 6 luni inclusiv a stagnat la 66 cm si nu a fost nimic ingrijorator...asta e stilul ei de crestere

Flobaby, subscriu la chestia cu tzatzica

Beca, la multi ani si de la noi! si pentru toate Ioanele, va dorim sanatate multa si impliniri! si scuze pt mesajul tarziu

Otilia, din punctul meu de vedere e normal sa saliveze in timpul eruptei dentare; la Natalia nu e prea abundent, dar stiu de la nepotelul meu ca era jaalee...
Oscilo se da preventiv o doza pe saptamana sau, daca stranuta des, o doza 3 zile la rand ( eu tocmai i-am dat la sfatul dr)

Maria, felicitari pentru coltisor! la mai multi!

Ancy...ai sa fii miresica? super! felicitari!

OanaMvt...pupam pe Eduard sa treaca si pe tine sa ai puterea necesara sa fii langa el sanatate multa!

Madalinutza..si mie mi-e frica de gripa asta nenorocita!
sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic la voi! si nasei sanatate multa!


fetelor, eu am senzatia ca sunt un pic depasita... avand in vedere ca Naty are deja 5 dintuci nu stiu daca am ceva de facut pentru ingrijire...trebuie sa-i administrez ceva in plus fata de pana acum? voi cum procedati?
aaa...inca ceva: cate picaturi de d3 mai dati la copii?

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Vad ca sunteti in forma cu scrisul de dimineata!
Ginnet..........ma bucur ca-i place carticica! Am vazut si eu cum arata! Au lucruri interesante in Carrefour!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, si noi avem doua infectii cu e-coli la activ, si e si un pic de fimoza, cred ca de la asta se face infectia. Ai recoltat bine?

Maria, felicitari pt dintuc!

Alice, poti incepe sa-l cureti pe dintisori cu un tifon sau cu o periuta speciala pentru bebei - de exemplu degetar nenedent.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neata fetelor!
Eu sunt rupta de oboseala. Doarme asa prost Maria, se frichine toata noaptea, o iau si o pun la san, adoarme la loc dar se trezeste iar fie cand o pun in patut , fie dupa 10 min. Si asa o tine toata noaptea. Ideea e ca nu plange, doar ridica picioarele si apoi le tranteste de patut, se invarte de pe o parte pe alta si dc n-o iau rpd se trezeste de tot. Dimineata e fresh. A, si kk-uta e cam verde dar nu moale.
Alic, cand deschid linkul s-o votez pe Naty imi apare site-ul luanababymall....
Oana, nasol cu e. coli. sa se faca Eduard bine rpd, desi spui ca e vesel, vioi, nasol cu antibioticele.
Madalinutza, tinem pumnii sa stea departe ah1n1 de voi. Cum se simte nasa? . Si pe mine ma cam sperie gripa asta....
Deea .
Ancy, welcome back!
Lucky, am trimis sondajul.
Ioana, Anaela, asteptam vesti despre Dana si Bubu.
Si mie mi-e dor de Cris si Dani.

Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata dragele mele...
Nu pot citi acum, am prins numai ultimele 2 pagini, am intrat sa va spun buna dimineata si sa va imbratisez virtual pe toate

Am vorbit cu Dana, o sa iasa din spital astazi, se pare ca este vorba de intoleranta la proteina leptelui de vaca si o infectie bacteriana. Ma multe o sa ne spuna ea cand va reusi sa intre pe net...

Eu sunt tare obosita si morocanoasa, m-am trezit cu fundu' in sus. Ieri am vazut avatar din nou, de data asta Imax, foarte frumos... Dar cred ca filmul acesta nu are acelasi impact daca este vazut pe DVD. Astazi o sa mergem din nou la film, de data asta toata gasca, la Vacanta All Inclusive si apoi venim acasa cu toata gasca si avem seara de gatit. Meniul de astazi: creveti cu lapte de cocos

Sara doarme acum, mananca foarte prost, spre deloc, in cursul zilei incep sa ii tai ratia de san, ca sa vad daca accepta mancarea. Nu as vrea sa am o mofturoasa, imi ajunge una. Nici macar iaurtul nu il mai vrea, iaurt care inainte era salvarea mea.

I-au iesit analizele, nu stiu daca v-am mai spus, urocultura este sterila, calciul este ok, ba chiar cel ionic este putin peste, insa are o deficienta de fier, valoarea hemoglobinei fiind de 9. O sa incepem o cura de ferun haussman, sau cum s-o scrie, de saptamana viitoare. Timp de o luna. Acu' io sper sa nu ii faca si mai rau, din pdv al digestiei... Nu stiu daca v-am mai spus, avea saptamana trecuta 8600 gr si 74,5 cm.

Oana, imi pare rau ca incepeti iar cosmarul... Ma gandesc la ceva, oare nu ar fi mai eficace un tratament intravenos? In urma antibiogramei sa alegeti un antibiotic mai puternic, administrat iv, si apoi o preventie de 30 de zile, doza mica... Va pup, multa sanatate!

Flobaby, te inteleg tare bine cu oboseala asta... Pupam fetele! Si mie imi lipsesc Cris si Dani... Dar deh, ne punem pofta in cui...

Alice, pentru ingrijirea dintilor Nataliei, poti folosi pasta de dinti nenedent si degetarul pe care il contine pe post de periuta.

Oanaalex, spor la impachetat. Aveti o multime de treaba de facut!

Ginette, marisoara tare mititica voastra. Pentru poze, cel mai bine ar fi sa iti faci un cont pe webshots, de exemplu. Si acolo sa incarci fotografiile voastre.

Trebuie sa reusesc sa citesc si mai din urma, sper sa imi iasa. Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana frumos.



Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Aaa, si am citit de la fete, in paginile astea 2, ca Darius al Mariei are primul dintisor. Felicitari!!!

Si ca Ancy se casatoreste... Super, casa de piatra!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Ioana, multumim pentru vestile despre dana si bubu. Le dorim multa sanatate! Felicitari pt dimensiunile Sarei. Of, ce mofturoasa mica. Sara, a zis Maria sa pui mana si sa papi ca sa n-o mai superi pe mamica ta frumoasa ( cica numai ea are dreptul s-o enerveze pe ma-sa....)
Ancy, felicitari pt nunta. Pe mine nu m-a convins inca sa fiu mireasa.
Oanaalex, spor la impachetat.

Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am inceput sa citesc din urma...


Multumim pentru urari, fetelor!

Carmina, cred ca nu am fi binevenite acolo, niciuna dintre noi. Asa ca nu are sens nici macar sa incercam, eu nu as vrea sa provoc mai multe reactii alergice... Pale lau ca ati avut probleme cu urechile... Am avut si noi o experienat cu otita asta, una singura dar completa, am ajuns la bisturiu, pt ca mai era putin si se spargeau timpanele Rebecai, au bagat-o imediat in operatie...

Oana, nici noi nu avem inca dinti. Se preconizeaza ca vor iesi 2 jos, insa numa' se preconizeaza. Iar Rebeca a avut primul dintre spre 1 anisor. 9 kilograme... este chiar fooarte bine, dupa mintea mea.

Coraly, nu stiu ce sa zic de gradinita... Si noi am avut gandul asta la un moment dat, dar am hotarat sa o ducem pana la urma. As lucra mai mult la imunitate, decat sa o izolez. Si Sara merge in spate, este un rac mititel. ultima oara am gasit-o sub scara, parcursese vreo 2 metri...

Dani, noi o sa mergem in Belek, la un club care se numeste Su Sesi. O sa ne coste 10 nopti cu avionul 2500 eur aproape, pt o familie ca voi ar costa 2200 si ceva, noi platim avionul rebecai in plus. Inca nu au iesit pe piata toate ofertele, multi le tin pana prin martie. Daca ai vreun buget estimativ, iti pot recomanda un hotel si te pot directiona care o agentie, eu m-am lasat de meserie deocamdata. Iti multumesc tare mult pentru aprecierile la adresa fetelor. Filmuletul cu "bloasca" este preferatul meu, mi se pare ca este cel mai dulce copil in filmul acela. Si, cand o vad acum... Spor la treaba la sala. Am inceput si eu o cura de slabire, si m-am ingrasat 500 grame, incredibil!!!!!!!!!

Andata, apropo de strigat parintii... Rebeca vroia sa il strige pa tati si incepea: MA - TI. Sau vroia cu mami si spunea TA -MIII (isi dadea seama si se corecta). Asa ca, acum, dupa atata timp, tati este MATI, si eu sunt TAMI. Iar lui andrei toata lumea ii spune acum MATITI. Inca nu am pregatit toporul, ne gandim insa...

Laura, eu cred ca as folosi scaunul. sa il stapaniti sanatosi!

Miruta, felicitari pentru slabit! Keep up the good work, super!

Sarmisa, imi pare bine ca aveti vesti bune de la medic. POate asta o sa te ajute sa te mobilizezi si sa iti revii... Pupam cu drag!

Lauraa, cica o pompa scoate cam 10% din ce suge bebelusul de fapt, deci cred ca au o putere fooarte mare de suctiune bebeii si scot din san o multime de laptic. Pt cereale ti-am trimis un PM.

Dici, . Cum este spatele?

Carla, where are you?

Alina, sunteti ok?

Ertina, multu' de aprecieri! Spor la invatat. Si las' ca o sa faca micutza de toate... incet incet, este timp.

Maria, inca o data FELICITARI pentru primul dintisooor!!!

Ginette, sa nu te simti nasol pentru ca nu ai putut alapta. Asta nu te face mai putin mama... Uite, multe

Marcela, bine ca s-a linistit puiul, cine stie ce l-o fi impresionat atat de tare... Trebuie sa fie bine si cu gripa asta, multa sanatate!

Flobaby, Sara zice: Maria, as manca, da' asa lipsa de chef am.... Si asa imi place sa o vad pe mama ca face mancarica si apoi trebuie sa o arunce, are o fatza mai draguta asa, speciala... expresiva, cred ca ma iubeste mult in momentele alea.

Hai ca am reusit sa ajung la zi.

Pupam sarbatoritii zilei de azi, sa creasca mari si voiosi!!!

Editez ca sa spun ca... am incercat o dieta mai echilibrata in ultimele zile, plus o hidratare mai buna (respectiv cei 2 litri de apa) si m-am trezit ca m-am ingrasat. De ce?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ia priviti:

Micul pianist

Balaceala

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alynta, super dragutz si foarte hotarat prichindelul... Iar pozitia din cadita este foarte tare!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput