Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

David imi face cu ochiul L-a invatat tati aseara si acum dimineata a facut el singur la mine Cu amandoi ochii evident , dar e mortal
Si a invatat si el cati ani are , arata un degetel daca il intrebi cati ani are David

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
fetelor ca de obicei la inaltime multu mult pt urari. sunteti niste scumpe
urez si eu Ioni si Ioane!!!
o sa decorez putin casa, Pio , baloane si hirtie colorata, fac o praji buna buna, iar maine merg cu el la shopping sa-si aleaga ce vrea, ca pe mine nu m-a lovit inspiratia:( azi nu putem ca scroafa si cumnata s-au autoinvitat dupa amiaza la noi
Klemi, eu alaptez deci pana acum nema rushi dupa nastere, pana ieri:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

La mine merge FV..am recoltat si plantat

Musette esti mortala...nu-ti dori mey sa te opereze,doar sa va intalniti...da'ia-ma si pe mine

Alina las'fa abstractie de soacra

Babytza tre sa fie mortal soricelul

Ange,Anca spor la bucatarit.

Nocom pai mai pui pe lista si juma de ora de FV

Sabinel felicitari de canin

Somn: eu nu am mai dormit cum trebuie din 2001..Andy e un copil care tot timpul se foieste,vorbeste prin somn,apoi a urmat sarcina cu Alexia si de atunci paaaaa,da'ma odihnesc rapid si scurt.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor tocmai a ajuns pachetul din America !!!!!!!!!!!! Ma duc sa il iau de la posta !!!!!! Yupiiiii !!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!

Ada, acum am citit articolul cu cura de oo de prepelita. Deocamdata n-am nicio parere. As vrea mai multe detalii despre beneficii, in special in cazul copiilor. Ce miracole fac oole astea de prepelitoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ce ma bucur

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI ION&IOANA

babytza abia astept sa te vad!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Un an excelent va doresc, plin de lucruri bune si frumoase, de noi bebelusi si bucurii!

Noi suntem relativ bine, am petrecut Anul Nou acasa, cu alti copii, intr-o gasca de 9 adulti si 8 copii, o nebunie! Gruia a adormit fix cu 15 min inainte de artificiile de la miezul noptii, n-a fost chip sa-l mai tinem. Poate anul viitor va avea si el parte de jocurile de scantei si lumini.

Acum ne confruntam cu o problemuta: are o afta in guritza, de vreo 2 zile cred, e mai tot timpul cu manutele in gura, am crezut ca e vreun dintisor, insa am vazut intamplator azi basicuta .. nu vrea sa manance nimic Babymom, as putea sa ii dau cu ceva suportabil sa-l ajute sa treaca mai repede? Am inteles ca-s dureroase si tin destul de mult

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura multam, imi fac curaj sa ies afara..tre sa fac cumparaturi

Babymom www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm" target="_blank">detalii despre cura cu oo de prepelita

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

piolica, multumesc mult de aprecieri! ma faci sa rosesc! Robi e cel care face cu ochiul.

nocom, multumesc! pe shutterfly am parola, de asta am si trimis initial invitatie pe mail. pe wehshots, nu e acelasi lucru.

kllemi, sar'na ptr cuvintele frumoase.
ma bucur ca sunteti mai bine, s-o tineti tot asa!

niko, sar'na mult, mult. am inceput, sau macar incerc, sa nu ii mai imbrac la fel. inca nu au ei preferinte pentru haine, dar totusi... cea mai odioasa imagine mi se pare cea a unor baieti/adolescenti, gemeni, imbracati la fel. brrr, fug de chestia asta... cum se mai simte K? si tu?

babymom, f frumoase pozele voastre! sunteti o familie reusita!
sa stii ca hunii chiar se simt f bine unul pe altul. poate nu constientizeaza 100% ce inseamna 'perechea lui', dar clar nu pot unul fara altul. iti dau cateva exemple: daca unul plange, din varii motive, automat si celalalt plange si se agita tare pe langa noi, alearga bezmetic. daca unul doarme si celalalt s-a trezit, ziua, nu e chip sa-l tin pe cel treaz departe de camera si patul in care doarme fratica. daca unul face baie si celalalt isi asteapta randul, acesta din urma e f trist si nu-si gaseste locul pana cand nu apare la orizont fratica. de fiecare data se uita unul la altul cand papa, daca unul nu vrea, nici celalalt nu vrea... si lista poate continua. da, sunt tare mandra de ei, oricat ar fi de greu, relatia dintre ei care se contureaza pe zi ce trece, depaseste orice asteptari si orice greutati!

musette, multam fain! vazut si eu poze cu Luca, cat pe ce sa nu-l mai recunosc, asa demult nu l-am mai vazut! e frumos foc si-ti seamana mult!

alina, sa-ti traiasca sotul!!!

ada, multu'.
dormit legat la mine inseamna vreo 4 ore... ca noapte intreaga n-am avut de pe la inceputul sarcinii. din 2008. oricum, m-ai luat!

sabinel, felicitari pentru dintoci!

abe, ange, anca, multumesc mult, mult!

Ioana,Ion!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput