Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 20
Paula-Laura spune:
neata fetelor!
Am ajuns la zi cu cititul, a fost greu nene
Am vazut si poze multe si frumoase
(nu am vazut inca cele trimise pe mail, ca nu am apucat sa ajung si acolo)
Multa sanatate Amaliei si Karinutei!
Piolica bafta multa! Iti tin pumnii!
Corrina Felicitari mami!!!
La Multi Ani Ionilor, Ionelelor, si Ioanelor! si
Craciun Fericit celor ce serbeaza pe rit vechi!
Eu serbez si pe rit vechi asa ca ma pregatesc sa plec spre petrecere ![]()
Mihnea rontatie tot ce pica in drumul lui, coboara caninii amenintator, a 4a masea a spart complet si puteti vedea poze aici daca aveti timp si chef
va 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andy.p spune:
LA MULTI ANI ION & IOANA!!
Ioana de Julax
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Paula-Laura spune:
PRECIZARE IMPORTANTA:
Lavinia nu e deloc elefantica!! E o doamna delicata si frumusica cu noua ei freza 
(adica eu pe langa ea eram ca fi-miu pe langa Dragos
)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Babytza felicitari pentru progresele soricelului
.
Nerantula glicerina cu nistatin ai incercat? stiu ca este buna pt afte
ici multi si sa va revenit cu papa
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Paula-Laura superbe poze
, Mihnea e un bobocel tare frumusel
Musette mai mai ce blondin am vazut
,
ici
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
nerantula ma bucur sa "va vad" Imi pare rau de afta. Eu stiu ca glicerina cu nistatin ajuta. Sper sa scapati repede sa poata manca puiul... 
Paula-Laura Craciun Fericit!!! Petrecareato!!!! Abia stept sa va vizionez pozele 
Si incetati cu elefanticile ca ma bag si eu acu in seama!!!!!! Nu ca ar fi de lauda....
![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
nikolici spune:
Karinutza inca doarme , niciodata nu mi-a dormit si singura pana la ore de astea, pe mine m-a trezt un telefon iar pe ea nu.De obicei se foieste imediat ce parasesc patul conjugal.
nerantula cum ti-a zis si angy, glicerina boraxata cu sau fara nistatin e buna pt aftutze.Sanatate multa Gruia!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
LQ MULTI ANI IONI SI IOANE!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Anca &