Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 18
kllemi spune:
LA MULTI ANI....IONI SI IOANE!!! SA AVE-TI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME 
BABYMOM pai cum sa stingi becul si copilul meu cum sa ste pe intuneric sa se joace....aaaaa??? sa nu cumva sa te atingi de el ![]()
![]()
M-as juca si eu o gramada de jocuri..si as incepe cu canasta....as juca dimineata pranz si seara....dar ce sa vezi ca eu nici un mesaj nu pot sa postez fara sa imi umble copilul un pic la tst
....ooooffff....las ca se face ea mare si sa vezi atunci ce ma mai joc ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Hai, la culcare toata lumea ca sting becu'! Mi-a amortit fundul pe scaun de cand stau cu voi. Hai ca dau intai de baut: ...de toate, pt. toti, dupa preferinte...Noapte buna! |
Gata sefa, am fugit la nani

Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
si 
Nikolici, Kllemi cum se mai simt boboceii?
Ada sper ca si voi sunteti mai bine 
Lumi tare frumoase pozele
, nu ii pot deosebi ![]()
Moa' da' ati avut verva azi noapte
, eu am picat pe la 23.00 de 
Musette am sa intru sa vad pozele, imi e dor de voi 

sot de Alina

Ada interesant articolul despre cura, insa tre sa fim atente daca facem vreo cura cu ele....adica de unde le luam sa fie proaspete....cele dein magazine nu stiu cat de bune sunt 
Eu am disparut in pat ![]()
Giulianna am raspuns referitor la cresa...stau in cumpana...in mod normal din septembrie ar merge insa nu stiu cum se va comporta...
Sabinel felicitari pentru canin
, pe noi inca ne chinuie 

Ion si Ioane 

pitica mea s-a trezit la 08.30
si ca deobicei ma mangaia in par 
nu merge deloc fv la mine...adica nu se incarca 

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
Neata,
beey, ce distractie pe voi aseara!!!!
Si a lipstit tocmai martin din post....hmmmmm 
Ada ff tare faza cu dormitu 2 minute!! Eu inainte de copii eram asa. Daca dormeam noaptea 3 ore a doua zi eram fresh!! Stateam la canasta pana se facea ziua....... eeeeiiiii, ce vremuri!!! Abia astept sa creasca copiii!!! Stateam nopatea cu prietenii si faceam un karaoke improvizat si apoi inventam videoclipuri sau coregrafie pentru toate melodiile la moda.... hai ca m-a furat si pe mine melancolia..
Asaaaa, astazi copiii mei sunt fff in verva si ff fericiti. Ne-a venit in sfarsit aparatul foto al lui Matei ce trebuia sa vina de Craciun si acum dimineata l-a gasit sub brad. Este mega mega incantat de el!!!! 

Astazi ce mai mancam????
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
Meeey, eu care sunt mama organizatilor, totul la mine e cu lista si cu ore fixe, abia am timp de forum, nici vorba de FV sau altceva... cum naiba???? Musette, vre-un pont??!?!? 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
angelynna82 spune:
fi-mea mananca din mobila frate
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
Neata 
Angelyna multam de cafea 
Sabinel felicitari de canin 

Nocom noi mancam pufuleti
Apoi la pranz, daca avem o zi buna papam pui cu dovlecel, rosie si orez ![]()
Sa stapaniti cu placere aparatul foto
Sa se joace puiul cu placere cu el 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Meeey, eu care sunt mama organizatilor, totul la mine e cu lista si cu ore fixe, abia am timp de forum, nici vorba de FV sau altceva... cum naiba???? Musette, vre-un pont??!?!? ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
lasa lista atunci
ici multi
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
anca81 spune:
'neatza!
Lumi, sunt super super dulci hunii
. M-au dat gata cu mutritele lor in costumele galbene.
Babymom, misto pozele, cele in piscina sunt bestiale, am prins si cateva priviri mirate din partea specatorilor
. E tare scump Dragos cum doarme pe umarul tau. Si costumul de mag a lui Victor a fost frumos.
Ma bag azi la sufleuri ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)
angelynna82 spune:
Nocom felicitari de aparat
, sa faceti multe poze cu el 
Cred ca fac si eu un sufleu...asta il papa super bine 
de
Atat de mare sunt

...de toate, pt. toti, dupa preferinte...