Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
seara buna
mi s-a stricat laptopul, abia acum l-am reparat
lumi ce frumosi sunt hunii!!! asa de expesivi!!
piolica ma bucur ca s-a rezolvat cu incurcatura de la spital! cine stie, poate pana la urma nici nu o sa ai nevoie de ei!
giuliana 
fetelor ce-i cu plantatia asta? adica stiu unde e, da-i chiar asa fain?
si daca tot vorbim de cum sa ne petrecem timpul, pentru binevoitoarele care au recomandat flashforward (din cauza caruia am pierdut doua nopti!) si pentru alte doritoare recomand californication (daca nu l-ati vazut deja)
hai, si inca un film, disney&pixar, foarte dragut, l-am vazut aseara, UP.
babymom75 spune:
Uite vezi, de-asta imi place cu voi aici: ma faceti sa rad! (chiar daca acum pot sa rad doar in soapta, sa nu-mi trezesc casa)
Si daca tot devenim melancoolice... maine se implineste 1 an de cand va stiu, de cand vorbim si ne impartasim franturi din viata noastra, cu bune si cu mai putin bune...
LE: acum vad ca s-a implinit deja anul! Da' oare io de ce stiam ca-n 8 
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe fetelor ce-i cu plantatia asta? adica stiu unde e, da-i chiar asa fain? |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nu e faina, nu intra nu nu nu
Dar poze cu Maria ne mai pui si noua?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
babymom 
cica a fost baiat rau si deaia ia dat rolul ala ![]()
...iar replica a afost mortala ![]()
ada care prezenta varza....ca ieri si azi a-ti avut o limbaritza..![]()
....de nu am putut sa ma tin dupa voi 

alexasimami cum adica dabea dupa 2 ani ti-a venit rushii??? te intreb ptr. ca si eu am o problema asemanatoare...adica nu mi-a mai venit din iunie....cred..
.....astept sa ma duc zilele aste ala dr. sa vad ce se intampla....sper sa nu fie ceva de rau..
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
lavinia ciocul mic si joc de glezne.Dc razi o trezesti si pe K care este on top pe mine....si ne suparam.
Dar dai si tu de beut ceva maine, asa de zi aniversara?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
abe spune:
ioi, deci mai bine stau departe de ea...recunosc ca acum doua zile ma rodea curiozitatea...
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui nikolici lavinia ciocul mic si joc de glezne.Dc razi o trezesti si pe K care este on top pe mine....si ne suparam. Dar dai si tu de beut ceva maine, asa de zi aniversara? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nu, maine dai TU ceva de baut, ca... uita-te de cand esti pe DC! Faci 2 ani!
LE: Nu! Clar, sunt dusa rau! Trebuie sa ma duc la culcare, ca deja mi s-au scurt-circuitat circuitele... nu stiu ce-i in capul meu
Ba stiu: oo (doo oo moo)!
abe spune:
babymom, dulci foc sunt baietii tai! si incredibil cum doarme Dragos in piscina...
piscina, patinoar...foarte fain!!
sabinel spune:
eu am facut curat, nu ma mai joc
imi dau de lucru cu altele.
v-am zis ca a iesit primul canin si se pregateste si-al doilea?
Sabina si Amalia
musettepink spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia - cautati disperate sa va invecinati cu 89 de fermieri (daca sunt periculosi?!) Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

si ce sa-mi faca sa-mi fure animalele,sa-mi sparga viloaca,sa mi se urce in cires?!
Andy multumesc de complimente.Pupici

de
Luca