Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
Fetelor multu mult pt idei
Pio esti o comoara
Il aniversam pt nume. Sar'mana si pt urari.
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia de cand aveti ferme - lancezeste discutia pe aici, prezenta-i varza - pe dincolo nu vorbiti decat de oua (zise si oo, ca in doo oo moo), capre, vaci verzi (aliens probabil, puneti planeta in pericol) - cautati disperate sa va invecinati cu 89 de fermieri (daca sunt periculosi?!) acum ii inteleg pe cei care spun "da, are copil, nu te mai poti intelege cu ea... numai de asta vorbeste" ![]() ![]() si daca nu va prieste gluma, e clar ca ati ajuns sclave pe plantatie, nu tarancutze |
Beeey , eu nu am disparut nicaieri , da ? Am ramas prezenta si aici
Si daca aici vorbesc de pampersi, lipsa poftei de mancare si copil urlator , e normal sa nu zapacesc lumea de acolo cu aceleasi probleme Aici e cu totul alta lume, o lume reala , in care se discuta problemele de zi cu zi si nu numai probleme ci si lucruri bune si amuzante. In special lucruri frumoase din viata noastra
Si nu m-am suparat deloc. Daca asa pare , imi retrag postul anterior
Te rog nu ma face sa devin sentimentala sa spun acum ce insemnati voi pentru mine , da ?

Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia de cand aveti ferme - lancezeste discutia pe aici, prezenta-i varza - pe dincolo nu vorbiti decat de oua (zise si oo, ca in doo oo moo), capre, vaci verzi (aliens probabil, puneti planeta in pericol) - cautati disperate sa va invecinati cu 89 de fermieri (daca sunt periculosi?!) acum ii inteleg pe cei care spun "da, are copil, nu te mai poti intelege cu ea... numai de asta vorbeste" ![]() ![]() si daca nu va prieste gluma, e clar ca ati ajuns sclave pe plantatie, nu tarancutze Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
... de rusine stau asa (
Pai, vezi, din motivul subliniat mai sus mi-am gasit io de lucru in alte parte. Daca am ajuns sa joc si Conquiztador cu Dragos in brate... iti dai seama unde s-a ajuns?!?!
La ore din astea nu mai era nicio cucuvea la apel.
piolica spune:
Alina, petrecere frumoasa maine! Sa ne spui ce ai facut si cum a iesit! Tinem pumnii sa iasa asa cum ti-ai dorit, iar sotul sa fie dat pe spate. Pup!
babytza, da, vrem sa stim cit/ ce reprezentam noi pt tine, nu de alta, dar ca sa dam putin la soricei inainte de culcare.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui piolica hai mai, Ada, cum sa renunti? fir-ar, erai asa de aproape... mai ales ca ziceai ca nu se mai intimpla mai nimic pe aici de cind cu nebunia de FV! Lavinia, si cind Dragos vrea ceva repede blenduit, ce faci? pui masina pe un ciclu de o ora / doua sau speli repede blenduitorul???? HMMM? Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Nuuu! Il las pe el sa astepte
gaia.nevia spune:
iuhuuu, glumeam, usor melancolica!!!
azi n-am putut sa intru nici pe yahoo, nu ma pot loga 
Alina, la multi ani sotului! Sa fie sanatos voios si implicat in viata de familie!
Piolica 
Am luat-o razna cu cuptorul ala! De cand il am am gatit zilnic, parca vreau sa recuperez cincinalul fara gaze doar in luna ianuarie 2010.
Mai dragutz e ca s-a si mancat.... sotul meu, asa slabanog cum e, mananca un kg odata, asa ca fie ca am gatit fie ca nu, frigiderul meu e gol.
Sa ma bucur, sa ma enervez.... nu stiu, doar ma gandesc cum voi face fata cand or manca si baietii ca tatal lor ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
Ada, oua de prepelita.... hmmm, nu stiu ce sa zic, dar eu, una, nu as face cura asta nici sa ma bati. de fapt as face-o cu o singura conditie: sa ramin gravida... de fapt nici asa, daca nasc un prepelitoi?????????????????????? doamne sfinte!
haideti ca am luat-o razna!
va pupacesc. se vede ca astept cu infrigurare maine dimineata sa vad cum e temperatura.
noapte buna plantatoarelor din FV!
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Nuuu! Il las pe el sa astepte Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
se pare ca ne-am pus cu cine nu trebuie! Ada, predau si eu armele!
Lavinia, felicitari, ne-ai avut de data asta!
gaia.nevia spune:
asa, am vazut si eu poze cu Dragos si Victor, si cu Hunii!
sunt in extaz
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Mai dragutz e ca s-a si mancat.... sotul meu, asa slabanog cum e, mananca un kg odata, asa ca fie ca am gatit fie ca nu, frigiderul meu e gol. Sa ma bucur, sa ma enervez.... nu stiu, doar ma gandesc cum voi face fata cand or manca si baietii ca tatal lor Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
pai si vrei sa le mai faci si cura cu oua de prepelita??? vrei sa-ti manince frigiderul, cuptorul???? mor de ris, Ada, esti fenomenala!
acum chiar ca ma duc. va pup pe toate, sinteti minunate! pe bune!