Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
Lavinia ce dragutz e Dragos cum doarme in piscina,un cuminte ce mai.Victor tare dragutz la serbare...esti super tare daca te-ai putut tine pe patine
Alina
sotzului pe maine...surpriza ptr al meu a fost,o mas oragnizata la un local,cu prietenii...ptr el a fost surprise!N-a stiut nimik.
Nikolici esti totala
...cum e K?
Irina intru pe mail sa vaz poze.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaia.nevia
DA, DA' SPELI BLENDERU'! te-am luat Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
S-o crezi tu ca-l spal! Il arunc in masina de spalat vase! HA!
gaia.nevia spune:
de cand aveti ferme
- lancezeste discutia pe aici, prezenta-i varza
- pe dincolo nu vorbiti decat de oua (zise si oo, ca in doo oo moo), capre, vaci verzi (aliens probabil, puneti planeta in pericol)
- cautati disperate sa va invecinati cu 89 de fermieri (daca sunt periculosi?!)
acum ii inteleg pe cei care spun "da, are copil, nu te mai poti intelege cu ea... numai de asta vorbeste"

si daca nu va prieste gluma, e clar ca ati ajuns sclave pe plantatie, nu tarancutze ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
Irina, pup you back
. Ti-am zis deja, sinteti 2 frumosi.
Alina, maine e ziua de nastere a sotului tau sau e sarbatorit de Sf Ion? Oricum, LA MULTI ANI, oricare ar fi ocazia. Cit despre surpriza, fa-i un mic album foto pe internet cu poze de la prima petrecere de ziua lui, de cind va cunoasteti, si pina azi, ca sa retraiasca emotiile, mai ales pe cele de cind are copiii. Nu gati nimic, fa-te frumoasa si comanda ceva de papa pt voi toti. Pune ghirlande cu La multi ani prin casa, baloane si alte nebunii. Copiii se vor amuza, iar el va fi fericit sa aiba o astfel de familie. Alta idee nu mai am. Cit despre cadou, tu-l stii cel mai bine. Sint sigura ca vei gasi ceva ce-i va face placere.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babymom75 spune:
Fetelor... io... m-am plictisit rau de tot de ferma aia...
Nu mai am rabdare s-o cultiv, dar parca nici n-as ucide toate animalutele alea dragute...
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Apropo de faza cu imbracatul sexos, am o prietena, arata traznet, parca m-as pupa si eu cu ea Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
asta nu e nimic, fata de o cunostinta de-a mea care i-a spus sotiei lui - ce ti-ai pus si varza asta pe tine? ea imbracindu-se cu o lenjerie sexi, dar cam vaporoasa pt gustul lui care era obisnuit cu chiloti tetra. A plins nevasta-sa luni in sir de ciuda.
andy.p spune:
Irina cat e de frumos Luca
,blondutz,seamana cu tine
Ada pe mine ma sperii cu vecinii periculosi,ca eu sunt mai
de felul meu.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
bine, gata, renunt.Gastiga Lavinia.
eu nu am masina de spalat vase pt ca nu am unde s-o instalez, pt cine a vazut poze cu bucataria mea.
tot eu nu am niciodata in casa faina, pt ca nu fac nimic cu ea, ca sa mananc cat mai aproape pot de dieta monti.
probabil ca o sa incep sa am, daca ma apuc sa fac pandispan sau chec pentru baieti... oricum, in mancarea mea nu bag faina.
Acum scuturam neuronul de idei ca sa fac placinta de iaurt fara foi.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
hai sa va intreb.... ce parere aveti de asta:
http://www.oua-de-prepelita.ro/articles/Cura_cu_oua_de_prepelita
pentru pici mici asa:
a. Cura de 60 de oua in 30 de zile, pentru copii intre un an si trei ani:
Se pot administra cate doua oua zilnic.
ma batea gandul sa incerc cu Teo, am o prietena care i-a dat fetitei ei mofturoase si cica baga de sparge de cand a inceput cura. Ii da dimineata laptele in biberon (ii face formula) cu doua galbenusuri mici, cica nici nu se simt, nici la consistenta nici la gust.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
piolica spune:
hai mai, Ada, cum sa renunti? fir-ar, erai asa de aproape... mai ales ca ziceai ca nu se mai intimpla mai nimic pe aici de cind cu nebunia de FV!
Lavinia, si cind Dragos vrea ceva repede blenduit, ce faci? pui masina pe un ciclu de o ora / doua sau speli repede blenduitorul???? HMMM? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()