Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
Nikoliciule exact la asta ma asteptam de la tine
Mai, m-as baga, dar sa tinem cont ca plozii sunt cu noi acasa si ca pe mine dupa aproape 2 ani m-au invadat rushi:( Ma gandeam la un cadou surpriza care sa ne implice pe toti. Multu oricum pt idee, esti cea mai tare.
la tine si la pisicutza.
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Tinem pumnii Lavinia ![]() ![]() Niko tu ti-o cauti....si daca ele sunt de vina , te dau in judecata , da ???? ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |
Si ce imi iei?Sapa?
Si si eu nu vorbesc cu tarancile de pe camp, da?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
hello
ramasesem datoare sa vad niste poze.
Lumi hunii sunt super dulci,au crescut f mult si mi se pare ca si ei ca si Luca au luat fata de baietoi in toata regula
Super atmosfera ce e la voi acolo cu doi nazdravani frumosi.
lavinia si baietii tai sunt f dulci iar tu nu imi pari grasa deloc.Super tare poza cu frumosul adormit din bazin![]()

Un pupic special pt Piolica 
si pt doritoare am trimis link cu poze cu noi pe mailul comun...poate nu ne mai recunoasteti de cand nu ne-am mai aratat![]()
Pup si fug la ferma
Ah,Dya tu care esti acolo,te am vecina?

de
Luca
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Da te imbraci sexos si il astepti cu un bici dupa usha! |
Si el o sa o sa o ia din usa ca in bancul ala : ..."ce mancam azi Zoro ? "...

Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
alinutza aveti centru de joaca pt copii in Pitesti?
Daca da, poti organiza ceva pt toti 4 la locul de joaca.Sau o mini petrecere acasa cu muzica, venim?
La multi ani sotului!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui babymom75
Ha-ha! Inseamna ca eu sunt mama lu' Lazy Mamma Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
DA, DA' SPELI BLENDERU'! te-am luat
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
musettepink spune:
nikoliciule mie nu cred ca mi-au ajus ratonii ca tocmai am cules recolta.Sac![]()

de
Luca
babytza spune:
citat din mesajul lui nikolici
Si ce imi iei?Sapa? Si si eu nu vorbesc cu tarancile de pe camp, da? |
ma faci taranca ?????? Iti declar razboi 

imi adun toate ouale si iti arunc cu ele in geam la noapte . Na ca ti-am zis-o ! 
Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
Fetelor, multumesc de aprecieri!
Ange, Victor a stat cuminte de teama ca nu-i mai aduce Mosu' daruri, ca altfel...
Kllemi, Dragos chiar a adormit in piscina, spre marea consternare a tuturor; nu e poza trucata
.
Victor n-a fost mag, ca rolurile de magi se distribuie copiilor cuminti si el... nu e. El a avut, ca de obicei, un rol negativ: barbatul-gazda, care nu-i lasa pe Iosif si pe Maria sa innopteze decat in grajd. Si-a intrat tare bine in rol! Avea la un moment dat o replica: "Dar, femeie, intelege-acum! Loc in casa nu mai este nicidecum!" Sa-l fi vazut pe ce ton o apostrofa pe asa-zisa lui sotie din sceneta! ![]()
Babytza, Piolica, elefantul "gratios" va multumeste pt. complimente
. Exact asa ma simteam, stiti voi vorba aia: elefantul in magazinul de portelanuri...
Lumi, ti-am vazut hunii! Deliciosi
! Ma gandeam cand ii vedeam asa mici, identici si apropiati, ce fain trebuie sa se simta ei (chiar daca acum inca nu constientizeaza), sa ai in permanenta, inca de cand te-ai nascut un asa bun prieten, partener de joaca, suflet-pereche! Si ma gandeam si la tine, ce mandra trebuie sa fii de ei!
Dar, nu ma mir deloc de forma fizica in care esti
.
nikolici spune:
Apropo de faza cu imbracatul sexos, am o prietena, arata traznet, parca m-as pupa si eu cu ea
.Si vine fata de la Barcelona dupa 2 sapt de job acolo, la barba-su, se imbraca sexos, cizme de diva lungi, in ceva lenjerie mica...si se duce la idiotul ala, care o vede si ii zice...draga imi faci si mie un ceai?...ca sunt tare obosit.Saraca sufera de vreo luna ca ala e obosit si vrea ceaiuri.Am ras imaginadu mi o sexy apx. dezbracata facand un ceai...for nothing.