Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikoliciule exact la asta ma asteptam de la tine Mai, m-as baga, dar sa tinem cont ca plozii sunt cu noi acasa si ca pe mine dupa aproape 2 ani m-au invadat rushi:( Ma gandeam la un cadou surpriza care sa ne implice pe toti. Multu oricum pt idee, esti cea mai tare. la tine si la pisicutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Tinem pumnii Lavinia

Niko tu ti-o cauti....si daca ele sunt de vina , te dau in judecata , da ????

Babytza si puiiValentina David

Si ce imi iei?Sapa?

Si si eu nu vorbesc cu tarancile de pe camp, da?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello

ramasesem datoare sa vad niste poze.

Lumi hunii sunt super dulci,au crescut f mult si mi se pare ca si ei ca si Luca au luat fata de baietoi in toata regulaSuper atmosfera ce e la voi acolo cu doi nazdravani frumosi.

lavinia si baietii tai sunt f dulci iar tu nu imi pari grasa deloc.Super tare poza cu frumosul adormit din bazin

Un pupic special pt Piolica

si pt doritoare am trimis link cu poze cu noi pe mailul comun...poate nu ne mai recunoasteti de cand nu ne-am mai aratat
Pup si fug la ferma

Ah,Dya tu care esti acolo,te am vecina?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

si eu am aceeasi reteta de sufleu ca si Ada, ingredientele pt maglavaisul de umplutura crude si legumele putin fierte. Maine e ziua sotului, pliz cine ma ajuta sa-i fac un cadou surpriza? Sunt varza cu inspiratia

Da te imbraci sexos si il astepti cu un bici dupa usha!Eu cred ca o sa-i placa.Eu zic ca asta se numeste surpriza nene.Ia zici te bagi Alinutza?

Si el o sa o sa o ia din usa ca in bancul ala : ..."ce mancam azi Zoro ? "...

Mergi la inceput

alinutza aveti centru de joaca pt copii in Pitesti?
Daca da, poti organiza ceva pt toti 4 la locul de joaca.Sau o mini petrecere acasa cu muzica, venim?
La multi ani sotului!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

yo mi's Lazy Mamma, Queen of lazy Suflees, sa va dau si reteta mea?

Hai ca stiu ca va inghesuiti, iat-o aici, fara prea multe rugaminti:

ingrediente:
- cate oua (intregi) atatea sute grame iaurt (eu fac din 4 oua si 450g iaurt gras)
- branza telemea maruntita (rasa, pasata, dupa preferinte... eu folosesc una mai nesarata, ca mananca si copiii din ea)
- condimente dupa gust
- leguma zilei (am facut zilele astea cu dovlecei, conopida, broccoli, cartofi - ii dau intai la aburi 20 min, la steamer)
- SAU paste (le fierb inainte)

bat ouale, adaug iaurtul, mai bat nitel, adaug branza, deja se cheama amestecat, azi ca am facut cu cartofi, i-am aranjat frumos intai un strat, am turnat amestecul, apoi inca un strat / iar cu conopida, paste, etc, pur si simplu le-am amestecat usurel si pe ele in compozitie.

Dat la cuptor, 20min fara sa deschid usa, apoi verificat din cand in cand pana are fata si compozitia nu mai e "uda" in interior.

Ce ziceti?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ha-ha! Inseamna ca eu sunt mama lu' Lazy Mamma , pt. ca nu bat nimic separat si nu maruntesc/pasez nimic separat: in vasul inalt pe care-l are blenderul meu arunc pur si simplu 3-4 oua intregi, 3-4 linguri de smanatana, la ochi, si branza/cascavalul taiate cuburi mari +/- faina, unt, + sare, piper. Se reduce si mai mult timpul de preparare.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

DA, DA' SPELI BLENDERU'! te-am luat

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

nikoliciule mie nu cred ca mi-au ajus ratonii ca tocmai am cules recolta.Sac

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Tinem pumnii Lavinia

Niko tu ti-o cauti....si daca ele sunt de vina , te dau in judecata , da ????

Si ce imi iei?Sapa?

Si si eu nu vorbesc cu tarancile de pe camp, da?

ma faci taranca ?????? Iti declar razboi imi adun toate ouale si iti arunc cu ele in geam la noapte . Na ca ti-am zis-o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, multumesc de aprecieri!

Ange, Victor a stat cuminte de teama ca nu-i mai aduce Mosu' daruri, ca altfel...

Kllemi, Dragos chiar a adormit in piscina, spre marea consternare a tuturor; nu e poza trucata .
Victor n-a fost mag, ca rolurile de magi se distribuie copiilor cuminti si el... nu e. El a avut, ca de obicei, un rol negativ: barbatul-gazda, care nu-i lasa pe Iosif si pe Maria sa innopteze decat in grajd. Si-a intrat tare bine in rol! Avea la un moment dat o replica: "Dar, femeie, intelege-acum! Loc in casa nu mai este nicidecum!" Sa-l fi vazut pe ce ton o apostrofa pe asa-zisa lui sotie din sceneta!

Babytza, Piolica, elefantul "gratios" va multumeste pt. complimente . Exact asa ma simteam, stiti voi vorba aia: elefantul in magazinul de portelanuri...

Lumi, ti-am vazut hunii! Deliciosi ! Ma gandeam cand ii vedeam asa mici, identici si apropiati, ce fain trebuie sa se simta ei (chiar daca acum inca nu constientizeaza), sa ai in permanenta, inca de cand te-ai nascut un asa bun prieten, partener de joaca, suflet-pereche! Si ma gandeam si la tine, ce mandra trebuie sa fii de ei!
Dar, nu ma mir deloc de forma fizica in care esti .

Mergi la inceput

Apropo de faza cu imbracatul sexos, am o prietena, arata traznet, parca m-as pupa si eu cu ea .Si vine fata de la Barcelona dupa 2 sapt de job acolo, la barba-su, se imbraca sexos, cizme de diva lungi, in ceva lenjerie mica...si se duce la idiotul ala, care o vede si ii zice...draga imi faci si mie un ceai?...ca sunt tare obosit.Saraca sufera de vreo luna ca ala e obosit si vrea ceaiuri.Am ras imaginadu mi o sexy apx. dezbracata facand un ceai...for nothing.

Mergi la inceput