Bobocei de sept-oct 2008 (239)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
babymom vazut poze si placut protagonistii toti.
Parca m-as avanta catre bai acusica.Am avut ocazia sa merg de multe ori in Elvetia la bai termale, super misto senzatia plus ca ei au si masaje in apa, din pacate cand o mai creste Karinutza, interziz cu copiii mai mici de 4 ani, din cauza jeturilor...dar vin la baile Felix ca e mai aproape
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
si eu am aceeasi reteta de sufleu ca si Ada, ingredientele pt maglavaisul de umplutura crude si legumele putin fierte. Maine e ziua sotului, pliz cine ma ajuta sa-i fac un cadou surpriza? Sunt varza cu inspiratia
nikolici spune:
Ce ma bucur nene ca nu va mai merge FV, cauza...cartitzele mele![]()
piolica ma bucur mult pt programarea destul de apropiata.Si sper sa nu mai ai nevoie de ea.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Lavinia, ce face puiul, l-ai calmat? Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Da, s-a calmat cand i-am dat socotitoarea lui Victor
nikolici spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami si eu am aceeasi reteta de sufleu ca si Ada, ingredientele pt maglavaisul de umplutura crude si legumele putin fierte. Maine e ziua sotului, pliz cine ma ajuta sa-i fac un cadou surpriza? Sunt varza cu inspiratia ![]() |
Da te imbraci sexos si il astepti cu un bici dupa usha!
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia yo mi's Lazy Mamma, Queen of lazy Suflees, sa va dau si reteta mea? Hai ca stiu ca va inghesuiti, iat-o aici, fara prea multe rugaminti: ingrediente: - cate oua (intregi) atatea sute grame iaurt (eu fac din 4 oua si 450g iaurt gras) - branza telemea maruntita (rasa, pasata, dupa preferinte... eu folosesc una mai nesarata, ca mananca si copiii din ea) - condimente dupa gust - leguma zilei (am facut zilele astea cu dovlecei, conopida, broccoli, cartofi - ii dau intai la aburi 20 min, la steamer) - SAU paste (le fierb inainte) bat ouale, adaug iaurtul, mai bat nitel, adaug branza, deja se cheama amestecat, azi ca am facut cu cartofi, i-am aranjat frumos intai un strat, am turnat amestecul, apoi inca un strat / iar cu conopida, paste, etc, pur si simplu le-am amestecat usurel si pe ele in compozitie. Dat la cuptor, 20min fara sa deschid usa, apoi verificat din cand in cand pana are fata si compozitia nu mai e "uda" in interior. Ce ziceti?! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ha-ha! Inseamna ca eu sunt mama lu' Lazy Mamma
piolica spune:
| citat din mesajul lui nikolici Ce ma bucur nene ca nu va mai merge FV, cauza...cartitzele mele piolica ma bucur mult pt programarea destul de apropiata.Si sper sa nu mai ai nevoie de ea. ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
ai avut tu mare dreptate azi pe mess, pina la urma s-a putut! noroc cu soata!
pup! ce ma bucur ca le-ai trimis cirtitele in FV! hihihihihi!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
Tinem pumnii Lavinia 

Niko tu ti-o cauti....si daca ele sunt de vina , te dau in judecata , da ???? 

Babytza si puii
Valentina
David