Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Fetele, vecinele va merge FV?????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Nu..si eu incerc de vreun sfert de ora.A mers pana acum vreo 20 de minute...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Fetele, vecinele va merge FV?????

Diana

Nope. In toata lumea e o problema. Se lucreaza la site....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya nici la mine nu merge...fff greu se incarca

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Uitati AICI pozicile cu care am ramas datoare.
Din pacate, pozele de la serbarea lui Victor si cele de la botez s-au pierdut; am reusit sa le pastrez doar pe cele care erau in memoria interna a aparatului. Astept sa primesc CD-urile "oficiale" de la aceste doua evenimente si atunci o sa am mai multe de aratat.

Piolica, dupa cum vezi, ti-am citit gandul. Te rog, sa nu razi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom tare frumoase pozele, Victor sta cumintel la serbare, se vede ca i-a placut , cat de dulce dormea in piscina , moa' si vroia si el la patinoar . tu arati foarte bine mamico , sunteti o familie frumoasa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Uitati AICI pozicile cu care am ramas datoare.
Din pacate, pozele de la serbarea lui Victor si cele de la botez s-au pierdut; am reusit sa le pastrez doar pe cele care erau in memoria interna a aparatului. Astept sa primesc CD-urile "oficiale" de la aceste doua evenimente si atunci o sa am mai multe de aratat.

Piolica, dupa cum vezi, ti-am citit gandul. Te rog, sa nu razi...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

fffff frumoase pozele tale. mi-au placut mult, mult cele din piscina aburinda, imi aminteau de baile Szecheny din budapesta.
si cele de la patinoar sint fffff. faine, ma asteptam sa te vad pe jos luind o gura de gheata, daca tot mi-ai zis sa nu rid, si cind colo tu esti o adevarata maestra.

pup

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara, fetele am trecut cu bine peste prima zi de boala...chiar a dormit destul de binisor azi-noapte

lumi ....ce sa mai zic...fara cuvinte.....aaaa.. ba da am cate...ce fortoasa esti .....cum ii ti tu pe amandoi in bratze...sunte-ti mortali toti

babymom Dragos, chiar doarme in bazin????? ...si Victor ce era la serbare???.....mag, cumva??......sau..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

kllemi ma bucur ca sunteti mai bine !!!!

niko printesa cum e ?

Lavinia foarte frumoase pozele voastre , mai ales cele din piscina Mor de dragul lui cum doarme pe umarul tau N-are nicio treaba ! Si Victor la serbare mi-a placut !!!!! Iar tu pe patine nu pari deloc sa ai probleme Auzi la ea..elefantul Pup familionul !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi ce baieti mari s-au facut hunii!!!Am vazut toate pozele, bradul super frumos, cu mult gust facut.
Mie mi-au placut ultimele poze, unde nu erau la fel imbracati dar totusi la fel, ma refer la culoare.Pupici multi!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Lavinia ai 2 copii superbi!! Sa-ti traiasca. Sa sti ca TL chiar are fata de dintzar Cata distractie pe voi de sarbatori!!

kllemi ma bucur mult de tot. Sper ca urmatoarele sa fie si mai bune!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput