Bobocei de sept-oct 2008 (239)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lavinia ciocul mic si joc de glezne.Dc razi o trezesti si pe K care este on top pe mine....si ne suparam.
Dar dai si tu de beut ceva maine, asa de zi aniversara?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nu, maine dai TU ceva de baut, ca... uita-te de cand esti pe DC! Faci 2 ani!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

mie-mi vine sa rad, ca fara sa vreau am facut contul pe 29 feb 2008 deci abia peste inca 2 ani ma sarbatoresc, hahaha!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lavi nu nu , eu in august dau de beut!

irina ai viloaica?cirese as baga la greu acum.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:

lavinia ciocul mic si joc de glezne.Dc razi o trezesti si pe K care este on top pe mine....si ne suparam.
Dar dai si tu de beut ceva maine, asa de zi aniversara?

Nu, maine dai TU ceva de baut, ca... uita-te de cand esti pe DC! Faci 2 ani!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

mie-mi vine sa rad, ca fara sa vreau am facut contul pe 29 feb 2008 deci abia peste inca 2 ani ma sarbatoresc, hahaha!

Sabina si Amalia

la multi ani, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

happy happy forumeala forever de-acu-ncolo!!!

pe mine nu m-a prins niciodata niciun joc pe calculator.
O singura exceptie, CSI, am jucat non-stop (noaptea ca ziua mergeam la munca) pana am razbit toate cazurile.

Pana la forum nimic nu mi-a mancat noptile, cu cateva mici exceptii:
- carciuma in tinerete
- cateva carti pe care l-am citit pe nerasuflate, cu voce tare, cu TL, citeam pana ne durea gura si apoi ne puneam pe burta si mai citeam pana ni se impaienjeneau ochii, ca de, era palpitant. (acu sa va zic si ce citeam: Harry Potter si seria cu Codul lui DaVinci)

- seria Bleach, pana am ajuns la zi cu episoadele, dar asta a fost dupa forum, deci eram corupta deja.

Altfel, niciun film, serial, joc, carte, examen nu m-a tinut treaza dupa ora 10, hai, maxim 12! Ora mea de culcare pana sa se nasca Teo era 9... cu exceptii, desigur, dar in general asta era, si ma trezeam la 5-6.
Mi s-a schimbat bioritmul de nu-mi vine a crede.

Si mi-am adus aminte acum ca spunea Lumi ca, de cand a nascut, nu crede ca a mai dormit legat.
Pai sa-ti zic eu Lumi. Eu n-am mai dormit legat din 2006. De cand cu sarcina, pipi de nenumarate ori, apoi stiti si voi, trezit noaptea, alaptat, dormit cu bebe...
Nu este noapte sa nu ma trezesc de cateva ori si sa si fac ceva in timpul acestor treziri (verificat copii, invelit copii, linisit daca s-au trezit si miorlaie, mutat dintr-un pat in altul in functie de cerinte, mers la baie facut pipi...) cu toate acestea ma odihnesc perfect intre treziri. Dimineata sunt functionala si odihnita, daca ma culc pe la max 1 si ma scol la 8-9.
Cred ca sunt o norocoasa ca ma pot odihni asa din scurt si ca adorm imediat ce ating perna.

Ca tot am limbarnita, asta imi aduce aminte de o intamplare veche.
Coborasem de pe munte cu TL pe cand nici prin cap nu-mi trecea ca va exista T si LOR... in Sinaia si ne-am urcat intr-un tren cate bucuresti, in care am avut norocul sa si gasim locuri.
Eram varza de oboseala, traseul pe Poiana Stanii fusese cumplit si ne si prinsese o ploaie oribila, uzi, nemancati si noroiti...
Pana sa plece trenul din gara mi-am pus capul pe umarul lui TL si am atipit.
M-am trezit mai tarziu, complet fresh, odihnita, refacuta cum e omul dupa un somn bun.
Ma uit in jur si zic "am ajuns"??

"nu, draga, nici n-am plecat din Sinaia. Dar ce-ti veni, n-ai stat decat vreo 2 minute cu capul pe mine"...

Asta fuse culmea odihnei

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nikole,am di toate mai putin un zen garden da sper sa vina la niste oo si din asta

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:

lavi nu nu , eu in august dau de beut!

irina ai viloaica?cirese as baga la greu acum.

Am vazut, Nikoliciule, am vazut! Am reeditat, ca mi-am dat seama.

DAAA! Sa vezi ce viloaca are Musette!!! Da' si Babtytza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ada unde se joaca jocul ala CSI si cu ce se mananca ca parca as mai avea timp langa ferma de inca unul

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Ion & Ioana !!!!!!!

Alina sa iti traiasca sotul !!!!!!! La multi ani sot de Alina !!! Sa ne zici si noua ce i-ai pregatit pana la urma

lavinia inseamna ca azi dai de baut !!!!

piolica nu sunt priceputa in ale scrisului, cuvintele nu sunt punctul meu forte .....insa pot spune ca imi sunteti tare drage si ca va multumesc din suflet pentru toate momentele in care ati fost alaturi de mine , la bine si la greu. Am ras in hohote de multe ori citind diverse posturi am stat nopti la rand amuzandu-ma alaturi de voi.
Am plans cand s-au intamplat lucruri triste , am suferit cand puiutii au fost bolnavi. Mi-am facut griji cand ne-a venit sorocul sa aducem pe lume ingerasii , am trait momente extraordinare alaturi de voi.
Mi-am facut griji cand nu intra cate o mamica pe aici , intrebandu-ma daca sunt bine ea si puiul.
Si nu in ultimul rand , mi-am facut prietene in viata reala ...prietene minunate cu copii deliciosi , numai buni de muscat

Va pup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ha ha, ala e joc pt loaneri (de la lonely, adica nu se joaca in gasca)

CSI = Crime Scene Investigation, sexy Grissom... dead bodies, autopsie, probe... si la coada prinzi criminalul... daca il prinzi adunand toate probele iti da bonus si te lauda Grissom cu vocea lui calda, si tot asa.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ei, eu de cand ma stiu am fost cucuvea. De mica citeam noaptea sub plapuma, cu lanterna aprinsa, sa nu ma stie mama, pana la 3-4 si numai noaptea am invatat. In studentie mi-a fost mai greu ca io-mi faceam cafeau la 12 noaptea sa ma apuc de invatat, iar colegele mele de camera isi puneau plapuma-n cap de pe la ora 21.
Cu somnul, la fel si eu - mi-ajung 5 minute sa fiu ca noo (doo oo moo)

Mergi la inceput