LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmen_Marieta spune:
'Neata
LA MULTI ANI !!!! TUTUROR LICURICILOR, MAMICILOR, TATICILOR SI BUNICILOR CARE ASTAZI SUNT SARBATORITI DE SF.ION SA FITI SANATOSI..
Selene foarte bine face tati... Doamne copilul acela nu era supravegheat? Dar ce sa mai zic, in vara in parc unii copii de 3-4 ani turnau nisip, si loveau copii de 1 an cu pietre pe motivul ca lor " nu le plac bebelusii" iar mamicile lor stateau bine mersi pe banca la discutii(mamicile celor mari)...
Justme ce mare sunteti.. cred ca e draguta cand danseaza... Cum ai reusit sa o inveti atatea? Stefan face si el cate ceva, dar inca nu atat de multe... Acum a inceput sa aduca un obiect daca ii ceri...
Fetele ajutati-ma si pe mine: vreau sa-i cumpar lui Stefan pt aniversarea unui anisor o jucarie dar ceva util care sa-i starneasca curiozitatea...si nu stiu ce... el este atras de ceea ce se afla in casa.. jucariile cam rar le baga in seama... de copilul e explorator..
Bebelusi sa-mi trimiti si mie un link sa vad cercelusii... numai cercelusi faci?
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
CADIA spune:
NEATZA FETELEE!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR PT SF. ION!!!!
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
CADIA spune:
Mai fetelor e nu stiu cum reusiti sa ii invatatai pe piticii vostrii atatea chestii???
Dsoara mea nu are deloc rabdare, nu sta o clipa sa zici ca o pot invata ceva.Doar cand mananca ne putem uita pe carticele cu animale si imi arata manutza dreapta si stanga.
In rest misuna prin toata casa, se agata da tot, e fascinata de oglinzi(ca avem si multe in casa), usi, manere de sertare, danseaza, si mai nou calareste zebra intr-o veselie.
EDITEZ: CARMEN, si Clara e la fel ca Stefanutz, e atrasa de ce este in casa si mai putin de jucarii, desi are o groaza.Totusi dintre jucarii, vad ca se joaca cu jucarii cu muzica si butoane (cam cele de la Fisher price, de ex.) care sunt in romana.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
bebelusi spune:
Carmen ti-am trimis PM, fac si altfel de bijuuri, nu numai cercei
Just tu vorbesti serios ca mandra ta face atatea?????Nu pot sa cred. Stie cati ani are????si unde e nasul si ochii????hai povesteste-ne si noua cum ai reusit
Vlad zice "tateee", dupa ce stranuta, de la "sanatate"
Delia tu mai alaptezi si acum?
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Carmen Vlad e incantat de jucariile cu butoane si lumini
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
La multi tuturor care poarta numele Sf Ioan! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
anna-mama spune:
Dark, sper sa reusim sa-i aducem la programul normal de somn. Mie imi convenea ca pana in ora noua adormea de noapte, mai faceam si eu cate ceva dupa. Bb 2, mi-ar placea, sa vedem, primul plan e sa ajung la gineco sa-mi fac toate analizele.
Fetele ce frumos ca veniti in Romania. Noi planuim o excursie lunga prin Europa, sper sa reusim sa strangem banii si sa fie si Vladut apt de asa ceva. Sotul viseaza in primul rand sa faca un tur al Frantei, au niste munti acolo ...vrem sa mergem cu masina si sa colindam...vise
Delia, tinem pumnii cu somnicul, sper sa reusiti. Pe Vladut dupa ce face un an il asteapta o discutie serioasa si reguli stricte
Anca, multumim, am fos haiosi de Rev 2009, am avut si coregrafie pregatita si muzica
Carmen, si lui Vladut tot jucariile cu butoane, sunete si lumini ii plac si carticelele.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
Ciufik spune:
Irinuca - intru scurt sa ii urez multa sanatate Papacelului si tie sa iti spun ca eu am alaptat si am facut anestezii stomatologice.
Nu sunt contraindicate, asa cum nici radiografia dentara nu e in alaptat. Toti drii stomato- zic NU, insa eu am mai citit si mi-a confirmat anestezista de la Zalau (care lucreaza pe TI) ca anesteziile facute in stomato- sunt f slabe, ca nu trec in lapte decat f putin, deci nu sunt contraindicate.
Dc ar fi puternice ar avea urmari neuro-, avand in vedere cat sunt de aproape de creier. Eu am hot sa fac anestezie si sa alaptez si Andrei nu a avut nicio treaba, tot de 3-4 ori/noapte s-a trezit.
Am vrut sa te sun, dar n-am nr tau slavat in mobil.
Te pup si sanatate!
crisspy spune:
'Neata
tuturor care isi serbeaza ziua de nume
IrinaC felicitari pt aprobarea pt casa si multa-multa sanatate papacelui si tie .
Just felicitari pentru comoara mica si desteapta ...cate stie ea sa faca, cand oare o sa ajung si eu cu Razvi in stadiul asta...vroiam sa te intreb daca atunci cand au iesit maselutzele s-a observat ceva diferit de dintishori...ca si noi tot 8 dinti avem si iti tot baga pumnul in gura si tipa de durere.
Ingrid eu sper ca urmatorul bebe sa fie fetita si sa semene cu Adi...cretzulina...si macar ea sa ia ochii verzi de la mine...ar fi nemaipomenit .
Cris tinem pumnii pt Daria sa fie bine la radiografie .
Delia multa sanatate lui David ...hai ca asta chiar este o premiera: plombita la un an. Sper ca ati avut o noapte linistita pana la urma.
Anna-mama m-am edificat, bine si cu ajutorul IrineiC care saraca era abia iesita din spital si imi explica care e faza cu vaccinurile astea: la 1 an se face Infarix IPV+HIB si eu i-am mai luat o doza de prevenar. Le-am gasit pe toate la Sensiblu. Spor la fetita
Lisa multi Anuscai sa treaca mucii aia odata....Razvi e cu ochii pe Anusca cu siguranta, ai vazut doar ce ochios e .
Carmen Razvi e atras de ceasuri, tablouri, TV, telecomenzi, telefoane...si foarte rar de jucarii...insa masinuta este preferata lui, de fapt batul de la masina.
Baiatul meu s-a trezit la 4 de dimineata si a mai dormit de la 5:30 la 6 un pic, leganat of course...era mama rupta saraca . A stricat Razvi veioza pe care o foloseau ca lumina de veghe si au pus alta, dar lumina era prea puternica si cred ca de asta nu a mai dormit, credea puiul ca s-a facut zi si tre' sa fie in picioare sa nu rateze nimik.
Tatal meu vrea sa-l invete pe Razvi sa zica ma-ma, da' Razvi nu si nu, tot ta-ta zice. Daca ii zici sa spuna ta-ta zice na-na si tot asa...
O zi usoara la toata lumea si multi
alinuk spune:
Multi sarbatoriti azi. Asadar sa ne bucuram fetelor si sa sarbatorim!
La multi ani tuturor!
astazi serbez doi dintre baietzii mei (tati zi de nastere, Teo zi de nume, iar pe 10 din nou Teo zi de nastere)..iar maine Andu
multumesc tuturor pentru urari!
in fiecare an in perioada asta cand cei trei flacai din viata mea sunt la prag de aniversare... voi scrie cate o scrisorica, pt micutzi. Imi doresc ca la maturitate sa aiba de ce se prinde, sa aiba radacini puternice...
Bucuresti / ianuarie 10 si deopotriva 8 / 2010
Dragii nostri copilashi,
Ca si anul trecut, in fiecare an, la zi de sarbatoare – in pragul zilelor voastre de nastere, imi voi aduna simtirile si voi incerca sa va scriu cateva cuvinte.
Vreau ca peste timp sa stiti cat de mult ati fost doriti si iubiti. Cu mult INAINTE de a va naste si mult DUPA ce vom trece in alte lumi.
Oricum veti sti asta. Nu e mult insa, nici daca v-am spune-o de infinite ori, de tot atatea cat ii multumim lui Dumnezeu ca existati si ca ne umpleti viata si sufletele.
Asa a fost sa fie. Amandoi inghesuiti in cele cateva zile de pe fila unui calendar proaspat si neumblat. Amandoi ca un intreg. Un intreg perfect. Nici nu ne putem gandi la unul fara celalalt. Pentru noi, voi doi, separat si impreuna reprezentati intregul nostru. Intregul nostru perfect. Asa cum era cu cele doua jumatati de sfera pe care grecii le-au aruncat departe pentru a se cauta mai apoi si a se reuni in intregire … Andu si Teo...comorile noastre dragi, ca doua jumatati de sfera nascute la inceput de an. Inceput de lume pentru universul nostru.
Tu micule Andutz, Picul nostru drag, sau Ritza Pitza Coconitza (uneori si Halteritza ) cum te mai alintam, primul anisor al vietii tale a fost ca o mangaiere dulce. Un puishor pufos ce-si scoate nasucul in lume. Papacios nevoie mare, mare pofticios, cu cei doi ochishori iscoditori, ne-ai dus deseori in lumea minunata a inocentei: primul zambet, primul mama, primul tata...primul dintzishor, primii pasi – cata emotzie...
Iar tu Teo drag, balan copil istetz, si peste tine a mai trecut un an. Ai acum 3 anisori... de ce urile curioase si dagastoasele tale perlutze ne-au adus zambete pe chipurile uneori ingrijorate de cotidian. Si mai mult au adus chiar...inspiratie pt mami (care nu este ea o poeta …)
Pe nume Teo... mai exact Teodor Ioan,
el este micul nostru mare nazdravan!
Prefera oul kinder detasat
La orice ceas din zi si chiar din inserat
E baietelul nostru delicat
Chiar daca plange sau e rasfatat.
Mereu cu intrebari iscoditoare
De ce e luna ascutita, de ce oare?
Dar bucatica de lipseste unde este?
Si steaua ceea pe unde paseste ...
Cu replici absolut nevinovate:
‘am obosit mami de lapte!’
Sau cu remarci duios interesate;
‘hai sa te pup! Imi dai o bombonica mai stimate ?’
Frate mai mare, grijuliu, sfatos
In mica scrisorica pentru Mosh
Ii scrie de dorintze dragi de pici
Atat a lui cat si-a lui Andu... ghici???
Formula unu oare are-n sac?
Sau avionul ce-i cazu pe plac?
Iar pentru fratele mai mic …
o masinutza!... cat pentru-un pitic !
(si cat de bun a fost Moshul )
Multumim din nou Domnului ca traim aceste minuni si ca ne putem bucura impreuna de copilaria voastra binecuvantata.
Anul acesta voi marca finalul randurilor pentru voi, amintindu-mi motto ul de pe invitatia de botez a lui Andu, cu versurile unui MARE... unui mare Cartarescu: "Nu ti-as da drumul la mana... nu ti-as da drumul /iar daca poteca se va bifurca / vom împietri acolo, la rascruce / si vom ramâne acolo în tara înserarii / doua statui colosale, Mama si Tata, de granit cenusiu"
Mama
Mama si Tata
zi minunata dragele mele!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................