LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 8
alinuk spune:
si o ilustrare aniversara
http://www.youtube.com/watch?v=Ukj91w-f_Ws
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Naty spune:
Neata!
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR!
Si noi avem azi doi sarbatoriti - Ioana si taica-miu. Petrecem din nou!
Nadia iar face febra Off ce m-am saturat. Si doar saptamana trecuta a luat Ospamox ... Am vorbit cu dr. Culcer si vine maine sa o vada.
irina offff ce rau imi pare de voi, multa sanatate papacelului si tie nici nu stiu ce sa-ti zic ... sa suporti durerea cat mai usor!
Si eu am o problema asemanatoare, am facut infectie sub obturatia de canale de la o masea plombata acum un an Ieri am fost la dentist si mi-a curatat si vad ca deocamdata nu ma mai doare, maine merg sa fac radiografie si marti din nou la dentist.
Felicitari pentru credit, asta chiar ca e o realizare!
delia vaaai, deja plombita!
just a evoluat tare bine micuta ta. Si ce multi dintisori are!
iuliacris ma bucur ca ati avut o vacanta reusita.
carmen la fel si Nadia, nu e interesata de jucarii prea mult, desi avem muuulte, multe de tot. Cat de cat o atrag cele muzicale si niste papusele mici din plastic.
Fetelor nu va stresati ca nu fac diverse lucruri, le vor face mai devreme sau mai tarziu. Fiecare copil se dezvolta in felul lui. De exemplu la noi Ioana era mult mai dezvoltata ca Nadia la aceeasi varsta, la fel ca Narcisa stia unde-s ochii, nasul, gura, urechile, imita animale, spunea multe cuvinte, executa multe comenzi, arata ca are un an si multe altele. Nadia nu zice decat mama, tata, bebe, bava (Bravo), Nana (Ioana). Executa doar cateva comenzi, stie unde-s ochii, piciorusele, manutele, care-s sosetele, ghetele si mai ales suzeta, dar cam atat.
alinuk ce frumos! La multi ani pentru tati si pentru Teo!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Carmen_Marieta spune:
Acum am ajuns si eu la birou si am citit ce ati scris... si noi suntem atrasi de telefoane telecomenzi, si mai ne uitam pe carticelele cu animale.
cred ca o sa aleg 'omida vorbareata' de la fisher, ca are luminite si vorbeste. Are si catelul, dar ala nu are luminite.
Fetele voi dati unt la bebei? Ieri Stefan a mancat paine cu unt si branzica, i-a pus mama dumicati pe tavita de la scaun si a mancat singurel, iar ieri la sucul din portocala si morcov i s-a adaugat si sfecla rosie, si a fost atat de incantat... a baut o canita intreaga.. era rosu tot...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_Marieta Acum am ajuns si eu la birou si am citit ce ati scris... si noi suntem atrasi de telefoane telecomenzi, si mai ne uitam pe carticelele cu animale. cred ca o sa aleg 'omida vorbareata' de la fisher, ca are luminite si vorbeste. Are si catelul, dar ala nu are luminite. Fetele voi dati unt la bebei? Ieri Stefan a mancat paine cu unt si branzica, i-a pus mama dumicati pe tavita de la scaun si a mancat singurel, iar ieri la sucul din portocala si morcov i s-a adaugat si sfecla rosie, si a fost atat de incantat... a baut o canita intreaga.. era rosu tot... Poze .. Stefan-Sufletelul meu grabit.. |
Carmen ai putea sa-i iei tot de la Fisher cartea cu povesti sau Cartea vorbitoare (parca)sau telefonul, toate sunt in romana si au luminitze. Clarei ii plac mult de tot.
Si eu i-am dat unt Clarei si-i place la nebunie.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
flowerbee spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IONILOR SI IOANELOR!Sa traiti cu numele ani multi si fericiti!
Naty, imi pare rau ca Nadia e bolnavioara. Sa va treaca repede!
Delia, pupam tusca cu plombita cu tot!
Irina, trebuie sa scapi tu de durerile astea de masele, ca deja ma enerveaza pe mine!
Cadia, faina jucaria. Ai platit taxa de transport si per kg?
Carmen, si Alexia, ca si ceilalti licurici e lesinata dupa telecomenzi, telefoane si tot ce vede la noi. Insa de Craciun a primit o jucarie care a devenit favorita si care a stimulat-o sa mearga. Acum impinge ea motocicleta cu o papusa in ea si numai poate de ras.
http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/70503-grow-and-go-ride-on/
Tot de la Vtech o sa comand si jucaria de mai jos pt aniversarea anisorului. Sa speram ca ajunge pana pe 20.
http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/push-and-ride-alphabet-train/
Mai e o carticica la Fisher Price care canta si lumineaza, cred ca tot ca o omida este. Puiului meu ii place f mult.
Alinuk, frumoasa scrisorica...emotionanta...
Alexia e ok, tuseste putin doar noaptea si dimineata, insa nu prea papa. Abia astept sa ii treaca si gatul pt ca sa manance mai bine.
Aseara ne-am delectat cu o comedie romantica f frumoasa Ghosts of Girlfriend Past. Tare frumos si relaxant, desi ne-am culcat la 1:00.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ingrid70 spune:
Cris30, n-am stiut, la noi doar, sau in general, medicii fac radiografii si ecografii, eu si ai mei de cate ori am facut asa a fost, si atunci ei spun pe loc.Alex a implinit 11 luni acum 2 zile si se ridica in picioare singur, dar nu paseste deloc, se ridica si se bataie si merge in patru labe de vreo saptamana-doua. Nu umbla in patru labe prin toata casa, noi avem parchet si aluneca, doar prin pat si pe covorasul lui, si in jurul covorasului . A gasit si singura priza din camera si trage de stecherul din ea, de cele 3 sertare de la o comoda, isi baga un pic capul si sub pat unde avem un casetofon (din lipsa de spatiu casetofonul sta sub pat), dar n-are curaj inca sa se duca dupa el. Cam atat, si se joaca in continuare mult cu jucarii, se suceste pe toate partile, cam asta...Dar nu-mi fac griji, le va face pe toate cand va avea chef si va fi pregatit.Ei, Selene, ce sa-i faci, asa este, sunt f multi parinti care nu inteleg ca trebuie sa le explice la copii cum trebuie sa se poarte, ca cica sunt mici, dar educatia se face cand sunt mici, cand sunt mari e prea tarziu. Si sunt din ce in ce mai multi. Acum cateva zile ma plimbam cu caruciorul si o fata de vreo 8-9 ani, pe role, ma lovit efectiv si foarte tare. Credeti ca ea sau maica-sa (ca era cu ma-sa) si-au cerut scuze, sau ca maica-sa i-a spus ceva fetei? Nuuuuu... si chiar am privit dupa ea si am vazut cum mai departe a lovit un alt om... Cum ar fi trebuit eu sa reactionez (am tras o injuratura in sinea mea si atat)... si cand ma gandesc ca m-ar fi satisfacut daca ma-sa ii explica ca nu e frumos ce face si o punea sa-si ceara scuze...sau, poate, se presupune ca tre' sa strang din dinti ca ea e "mica" si eu mare...., dar daca dadea peste carucior si-mi lovea copilul, atunci ce trebuia sa fac?... Bebelusi, si alex dupa ce stranuta zice ceva ca tai-tai-tai-tai, dar nu de la sanatate , ca el nu vorbeste inca cu adresa, dar e asa de haios cand zice, chiar imediat dupa ce a stranutat, in continuarea lui si descrescator ca intensitate.IrinaC, doamne ce inceput de an! Atunci, sigur, continuarea va fi sigur frumoasa! La mine asa e, ce incepe prost se termina bine! LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR!Noi azi, de ziua numelui, am primit cadou dintisorul nr.5!Eu, daca vreau sa-l stimulez pe alex, tre' sa-i arat o telecomanda sau un telefon sau orice care nu e jucarie, jucariile de oameni mari sunt mult mai interesaaaaante
CADIA spune:
BEE, omida aceea o are si Clara si-i place mult.
Nu am platit pachetul la kg, pretul a fost de 32.51 lire si impachetare si transportul 7.19 lire la care sa adaugat TVA, iar totalul a fost de 47.25 LIRE.
Sunt f frumoase jucariile alese de la Vtech.
Eu i-am lut Clarei cand am fost in oct in Madrid, caruciorul asta, de care e f.incantata.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bubrilliant&pid=44950
ttenzika spune:
salut gagici
Mai,mai dar vad ca unele va-ti pus serios pe treaba,urmeaza bebe 2,toata admiratia pentru voi
Am scris ieri seara un mesaj repede,si vad ca nu a aparut,acuma nustiu poate nici macar nu l-am trimis ca,cu Alecsandra amestecandumi creieri numai stiu ce am facut,asa ca scriu repede pana nu se trezeste terorista
Selene,.,dulce pe dariutza,sa treaca supararea
IRINA.C,moamaaaa,dragii de voi prin ce a-ti mai trecut,am citit postarea ta cu sufletul la gura,bine ca Andrei se simte mai bine,sanatate multa
deliafairais,imi pare tare rau de Davidutzdulce
justme25,wowcate stiti sa faceti,bravo voua,noi deabia stim sa aratam cum creste fata mare,facem bravo,tai,tai,spunem apa,tata,mama,gaga(porumbei,gasca),si mai stim sa aratam limba
In legatura cu copii violenti,si noi avem in parc unul.are 1 an si 1 luna,dar pe bune ca mi-e imi e si frica sa o las pe Ale,langa el,intr-o l-a muscat de nasuc pe un alt copilas,si maica-sa nimic frate nu a zis,asa ceva
S-a trezit,sper sa reusesc sa termin
Carmen_Marieta,noi papam unt,si Almete,si cascaval
alinuk,doamne ce frumos ai mai scris,mi-au dat lacrimile,sa iti traiasca comorilesi felicitarea
Si in final sa va arat cu a reusit dragul meu sotz sa o pacaleasca pe fiiesa sa stea cuminte cat el baga un zuma scurt
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Alecsandra02#5423307809795152850
CADIA spune:
Saptamana viitoare soseste si scaunul de masina mult asteptat
http://www.kindersitze24.de/images/6100112766.jpg
roxanaz spune:
la multi ani Ionilor si Ioanelor, sa traiti sa infloriti, sa fiti sanatosi si iubiti
la multi ani copilasilor maricei de 1 anisor: Agnes, Bogdan, David, Maria! sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi.
Irina imi pare tare rau de aventurile voastre cu virusuri. sper din suflet sa nu se mai repete. si multe multe felicitari pentru pre-aprobarea de la casa.
Delia, imi pare rau de plomba lui David, sper sa fie ok.
Iulia, bine ati revenit.
Selene, asa deci Daria invata tehnici de autoaparare . succes
de noi ce sa va zic, don'soara e certata rau de tot cu mancatul - sta cu mancarea in gura si nu o inghite nici moarta. azi cu chiu cu vai a mancat niste supa de vita, cu rasol si legume. sa zicem, jumnatate de castronel. a invatat numa prostii de la frate-su
va las ca acum plecam la plimbare.
o zi frumoasa tuturor!