LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Iulia, bine ai revenit! Asteptam pozele..

Irina.C, multa sanatate, vad ca o tineti dintr-o boala in alta, sper sa vina si vremuri mai sanatoase la voi! Bine macar ca inainteaza treaba cu casa! Poate il pasezi pe Andrei la bunici o zi, doua..macar sa te odihnesti putin si sa-ti reincarci bateriile!

cris, la noi e si mai nasol cu biletele, ca suntem pe coasta de vest, sub 1200/pers nu avem nici o sansa sa gasim, mai ales vara. Poate ne vedem la vara in ro..cand vreti sa mergeti? Bafta cu rezultatul la radiografie! Sa ne spui ce va zice.

Ma sperii cand vad cati copilasi raciti, pe noi ne-a ocolit pana acum, nici Alex, nici Andy n-au fost raciti, sper sa nu ne ia, ca stiu cat e de greu cu copil bolnavior. Acusi mergem si noi la controlul de 1an, inca nu stiu ce o sa facem cu vaccinurile, mai ales ca mai avem si doza 2 de la swine flu vaccin de facut. Vedem ce zice doctorita..chiar am sa sun pt appointment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

IRINA.C, delia, pfuai, ce inceput de an ati avut...

Sanatate va dorim!

just, isteata tare mandra ta, daca stie atatea...

ingrid, da, ROR e in manuta, nicio treaba cu ala, Tetraximul in piciorus, locul intepaturii e vizibil bine, si e ca o dungulita, asa, ca si cum ar fi zgariata, iar o zona rotunda ca un fund de cana in jurul intepaturii e rosie, umflata, tare si calda... Pe Dari n-o deranjeaza, dar am dat-o cu Lioton...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sa va mai zic ca azi am fost in Carrefour, eu, Doru (tati), Daria si Maya (matusa lu' Dari). Am lasat-o pe Dari cu tati, eu m-am fatzait printre rafturi, adunam produsele necesare si veneam sa le pun in cos. Dari evident ca nu avea rabdare, cred ca de ce n-am mai scos-o de mult in lume. O da tati jos din carucior, o ia de manuta, incepe Dari sa umble pe acolo... Vine un baietel de vreo 3 ani, se invarte pe langa ea, ii pipaie blanita de la gluga, ii arata pumnul, si, intr-un final... se stramba si urla la ea!

Mititica s-a speriat si a tras niste tipete...

Prin urmare, tati o invata acum, spre seara, pe Dari cum sa zgarie... :D

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am intrat si eu acum sa vad ce mai faceti si am ramas socata de ce a scris Irina. Multa sanatate va doresc, Doamne ajuta sa fie Andreiutu bine si tu sa rezolvi odata cu maseaua! Doamne, nu-mi vine sa cred prin ce treceti. Va si ma rog sa fiti bine! Felicitari pt ca vi s-a acordat creditul, macar atata lucru bun.

Justime, felicitari pt comoara ta! Este extraordinar cat de multe lucuri face, am ramas fascinata de ce ne-ai povestit despre ea. Bravo, puiului scump!

Ingrid, sper sa rezolvati repede cu obrajorii! Noua ne face bine crema de Avene, dar nu este iritatia chiar asa puternica.

Cris, tin pumnii sa fie bine radiografia Dariutei

Iulia, bine ati venit din vacanta, ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati distrat. O sa-si revina la program, trebuie

Delia, m-au luat fiorii cand am citit ce ati patit. La cat de nazdravan e si puiul meu, nici nu stiu cum sa facem sa-i pazim de cazaturi.

Naty, multa sanatate va doresc!

Selene, si Vladut face asa cand nu-i place mancarea, scuipa tot. Lasa, isi revin ei. Offf, saraca, cred ca s-a speriat. Am observat si eu in parc ca unii copii sunt mai violenti, urla si lovesc scumpetea

Bee, sanatate multa!

Crisspy, nu stiu sa-ti raspund la intrebarea despre vaccin. Daca ai aflat sa-mi spui si mie cum sta treaba

Bebelusi, te apreciez pt ce ai facut ca sa-i oferi un sprijin lui Ledi, si esti f talentata, imi plac f tare cercelusi

Dark, ma bucur ca sunteti mai bine. Asa si trebuie, baiat mare si sanatos Da, ii plac cartofi copti, cred ca trebuie sa-i fac cartofi in jar ca sa manance + 14 persoane ca sa-l aplaude la fiecare inghititura

Lisa, offf, iar a racit Anusca Sanatate multa

Noi suntem bine. Sunt ingrijorata numai sa nu-mi raceasca, avem ceva prieteni raciti cu care suntem acum plecati. I-a trecut si faza cu speritatul de straini, a fost f sociabil cu toata lumea, s-a jucat a cantat...Cel mai tare ii place sa stea pe masa de biliard si sa coata bilele din gauri
Pe mine m-a tot innebunit tanti de aici care se ocupa cu menajul ca trebuie sa mai fac un copil, o fetita cand implineste Vladut un an, ca asa copil frumos si care sa nu planga ea nu a mai vazut, si ar fi o pierdere pt societate sa nu mai fac unul Si mi-a tot repetat asta de cate ori ma vedea

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Justme, ai o fetita de nota 10, bravo Narcisa .
Iulia, ati avut o vacanta pe cinste,acuma sper sa-si intre Carla in programul ei .
Ingrid, de regula aici nu ti se spune nimic pe loc, decat daca eco. sau radiografia e facuta de un medic, el este in masura sa vorbeasca direct cu pacientul si sa puna un diagnostic.Noua ne-a facut un tehnician radiolog care face filmele si atat, dupa aceea se uita medicul radiolog pe ele si trimite rezultatele medicului meu.Mi-as fi dorit eu sa aflu azi, sa-mi iau o piatra de pe inima .
Vroiam sa te intreb cum mai este Alex cu miscarea, stiu ca aveam aceeasi problema, de bebei inactivi .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca, inca nu stim exact luna, depinde cand ne luam cetatenia, asteptam sa ne cheme la interviu si apoi sa aplicam pentru pasaportul nou.Scump rau biletul, dar poate pentru Andy luati fara loc, inca e mic.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uuufff abia am reusit sa-l adorm pe Mister! Chiar ca ni s-a dereglat de tot rutina cu dormitul!

Irina, bietii de voi, prin cate ati trecut. Nici nu v-a putut tihni si voua vacanta! Si cate ai mai tras cu maseaua! Vai-vai! Bine macar ca vi s-a aprobat dosarul cu locuinta, acum tinem pumnii sa vina banutii si sa puteti definitiva totul. Si bineinteles, multa sanatate lui Andreitza si tie, of course

Delia, valeu...saracul David. Primul cu plomba! Ce sai faci, macar e dincut de lapte si o sa scape si de el, si de plomba.. in cativa anisori!

Just, cate stie face printesa ta, wow! Felicitari pentru fetita descurcareata

Anna, hi-hi pai daca tanti care face menajul zice ca trebuie sa faceti si o surioara, hai, ce mai asteptati Acu' gluma -negluma... noi la un moment dat faceam listute cand si cum bb2... la voi care-i planul?

Iulia, felicitari pentru vacanta frumoasa plina de lucruri interesante!

Ingrid, multi la Alex, sa-i treaca dermatita!

Selene, ce sa-i faci, mai sunt si copii din astia... si parinti care nu le atrag atentia ca nu-i frumos sa necajeasca pe ceilalti. Cred si eu ca Dariuta s-a speriat, ea e fetita, delicata si neobisnuita cu badaraniile.

Deci se lasa din nou cu veniri in Romania la vara. Noi speram sa ajungem in iunie (ca tot termin cu jobu' lu' peste). Mai vine cineva in perioada asta? Iar in septembrie speram sa venim in State - Lisa, primesti musafiri? Ca din Pittsburgh de unde sta matusa-mea pana la Chicago la voi nu e mult. Si planuim si o plimbare la Niagara... mai are cineva din zona (SUA/Canada) chef sa punem de o intalneala pe acolo?

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

dark, noi probabil vom veni in ro prin iulie-august, depinde de cum se va aseza treaba cu bunicii si cum o vom putea aduce pe mama incoace...noi mergem in Moldova, Piatra, Suceava, Iasi, ne gandim eventual sa facem o excursie pe litoral si avem de vizitat rude/prieteni si in Brasov, Busteni.

cris, da, pt Andy nu o sa luam bilet, il tinem in brate probabil, desi nu e usor ca am avut experienta cu Alex in avion la aceesi varsta si nu statea locului o clipa, dar ne vom descurca noi cumva..cred ca pt Andy va fi in jur de 200-300. Mishto ca va luati cetatenia, scapati de o grija, bafta la interviu! Noi mai avem de asteptat vreo 2 ani.

anna-mama, am vazut pozele voastre de anul trecut de revelion, erati haiosi tare ..cred ca o sa rada Vladut de voi cand o sa mai creasca

daiopri, ai rezolvat treaba cu asigurarea? s-a aprobat concediul? Imi inchipui ca ti-e greu cu dusul in fiecare zi, dar rezista ca nu mai e mult...trece si asta, ai trecut tu peste altele mai grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of of ce noapte... ne-am hotarat si noi sa il invatam pe david sa doarma fara tzitzi noaptea...si de o ora il plimba taticul lui...atipeste, plange iarasi si tot asa. sper sa functioneze metoda ca mi se rupe inima...dar sunt si obosita dupa un an de trezit noaptea de muuulte ori.

irina,lasa ca daca reusesti sa rezolvi maseaua maine o sa fie mult mai usor! zicea cineva ca ti se intampla tot tie astea...pai o sa fii un pediatru f f f experimentat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Delia,bafta cu dezvatatul de supt noaptea

dark,cu cea mai mare placere te primesc. da nu lasam copiii sa isi faca de cap,ca Anusca e luata si e Razvanelul cu ochii pe ea. poate ii facem la Cris30 o vizita daca tot se merge la Niagara

Anca,eu anul trecut am platit $180 pentru Ana. eu ma bag la o intalneala in Romania cu voi,poate apare si Crisspolis.
Just,mai socat mama cu cate face Narcisa,noi nu facem nici jumate

Mergi la inceput