LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen_Marieta spune:
Doamne Irina prin cate ati trecut... multa sanatate lui Andrei, iar tie multa rabdare si putere sa treci peste durerea de masea.
Delia ai dreptate ca trebuie sa fim foarte atente, sunt atat de iuti....
Bee eu mai aman bb2, Cadia era cea care s-a inscris pe lista.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
CADIA spune:
IRINA, muuulta sanatate amandurora. Nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
bebelusi spune:
Delia, aoleu, ai dreptate...
Irina draga mea, atat m-am tinut sa te sun, dar eram sigura ca nu poti vb. Multa sanatate va dorim.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
justme25 spune:
Hai sa mai raportam si noi
Dintisori: 8+ 2 maselute..cand ma uit la maselutele alea ce mici si simpatice sunt, ma topesc nu alta
Cu lapticul de la mami am cam terminat, totul s a intamplat treptat pentru ca i am inlocuit mesele una cate una si acum mananca fara probleme orice. In felul asta imi pot reveni si eu cu sanii ca tare ma mai dureau si sangerau sfarcurile la fiecare alaptat.
Pasi singurica facem doar cate unul asa ca ne e tare frica..de manuta cu mami sau tati mergem de n avem aer. In continuare mersul de a busilea e preferat
Stim unde-s ochii, piciorul, mana, fruntea, nasul, gura, spunem mama, tata, caca, papa, buf, uf, si alte bla bla si ba ba uri. Iti arata cum stie ea sa numere pe degete unu, doi, trei patru cinci si impunge cu degetelul aratator de la palma dreapta in degetul mare de la palma stanga..e haioasa..face ca pisica, ca un catel..iti aduce orice vrei tu de prin camera..daca ii ceri sa iti dea de papa iti da..
Danseaza si ridica un deget in sus cand incepe sa danseze
da din funduletul ala rotund de iti vine sa o mananci si nu alta
Daca o intrebi cati ani are iti arata un degetel..adica unu :D
De dormit doarme de la 9 la 8 dimineata, cateodata se trezeste sa faca pipi la olita sau sa bea apa. Ziua doarme cam 2-3 ore de la 12 incepand..depinde cat de mult s a agitat. Metoda de adormire la noi a a ramas aceeasi de cand era mica: o tin langa mine, bag un cantecel, o mai mangai, ii mai povestesc cine stie ce trasnaie imi vine in cap si in maxim 10 minute e gata. Insa regula e sa o adorm strict cand imi da ea semne de oboseala..altfel nu o fortez. Adica pare obosita, o adorm, nu pare..o lasa pana mai oboseste. Si cand e foarte obosita pica lata, nici nu apuc sa mai cant ceva
Saptamana viitoare bagam si noi vaccinul de un an. Am emotii.
Hai ca m am intins..scuze..va pup
cris30 spune:
Vai Irina ce vacanta ati avut!!!,sanatate multa lui Andrei si tie cu maseaua .
Delia imi pare rau de, dintisorul lui David, inseamna ca s-a lovit rau de a putut sa-l sparga .
Azi am fost si noi la radiografie si maine dam telefon la doctorita sa aflam rezultatul, adica sper ca maine ca asa ni s-a spus.A devenit din in ce mai activa , se agata de orice sa se ridice in picioare plus ca de ieri a inceput sa mearga si in patru labe .
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Reusesc si eu sa intru in sfarsit, am ajuns de 1 zi jumate acasa, dar n-am apucat sa citesc decat ultimele doua pagini, Irina draga multa, multa sanatate, off, tot tu patesti de-astea. Delia, hehe, ai bebelus unicat, cred ca ai trecut printr-o spaima...
Noi am avut o vacanta reusita per ansamblu, cu schiat, patinat in Tahoe, vazut foci in San Diego, admirat apus de soare si savurat prajituri in Santa Barbara si, nu in ultimul rand petrecut timp cu prieteni buni. Carla s-a comportat f. bine, ii plac la nebunie copiii si nu mai reusesc aproape deloc sa-i fac poze fara sa se strambe.
Acum ne luptam cu reajustarea programului de somn, ca ea e inca pe ora Californiei, adica 3 ore in urma, asta insemnand ca se culca dupa 12 si se trezeste la amiaza. Bineinteles ca si mancatul e complet aiurea, mananca cerealele la amiaza (:
Pe-aici e ger si asteptam zapada, oarece schimbare dupa cele 25 grade pe care le-am avut in ultimele zile in Los Angeles.
Va doresc tuturor sanatate si inca o data un an cat mai bun! Sper sa reusesc sa ajung si eu la zi cu cititul si pozele, dar sigur nu azi...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
ingrid70 spune:
of irinaC, prin cate ati trecut, si ce nervi ai avut sa rezisti cu copilul bolnavior ca sa nu le strici la ai tai vacanta, eu ii lasam acolo si plecam, ca exista si trenuri....
sanatate multa, sa va faceti bine repede si felicitari pentru dosarmultumim pentru urarile de 11 lunite si uram si noi tuturor celor care au implinit lunite si anisori LA MULTI ANI!, rugandu-va sa iertati ca nu uram mai des sau la timp, dar nu prea stam bine la capitolul asta. eu uit si de ziua mamei mele... de aceea si apreciez f mult cand ni se ureaza, tocmai fiindca eu nu prea sunt buna la astaDaiopri, multa sanatate si sa treaca repede-repede toate supararile astea cu spitalul si racelileCrisspy, nu esti singura, eu sunt in aceeasi situatie, alex seamana mai bine cu fratele meu decat cu sotul. Fratele meu are un copilas de 4 anisori, iar fiu-miu seamana mai bine cu fratele meu decat propriul lui copil ( si amandoi cu maica-mea)Delia, wow, deci se pot intampla si de-astea, sa avem mare grija, desi daca e sa se intample nu prea avem ce face. uneori ii vedem ca urmeaza sa cada si pur si simplu nu ajungem la timp sa-i prindem, ii vedem cu ochii cum cad si nu putem face nimic....Dark, deci v-a prins virusache asta urat! sa speram ca va trece repede-repede!Ledi, bine ca ai aflat ce este, am avut si eu dupa o sarcina pierduta, un chist f mare, dar cu tratament s-a resorbit, o sa fie bine, ai sa vezi!
ingrid70 spune:
Selene, ce nasol ca Daria a avut reactie la vaccin. Cel de la manuta e ROR-ul si la piciorus, celalat, nu? Deci nu a avut reactie la ROR? Sa speram ca trece repede.Bebelusi, deci te-ai lasat iar de tigari! Bravo! Dar sa nu te mai apuci, da? Ca te vede copilul si o sa vrea si el....
Cercelusii sunt f frumosi, esti f talentata, dar, din pacate, eu i-am facut cadou deja, ca nu pot purta cercei, mi se umfla urechile, pot purta doar aur, cateva ore, la ocazii speciale. Si astea de vreo cativa ani, nu stiu de ce....Wow, Justme, ce fetita mare ai acolo, auzi, tu, sa stie cati ani are!Cris30, speram sa nu fie nimic grav la piciorus! Dar daca a facut radiografie nu a vazut pe loc, sa nu va mai tina in tensiune? Noi suntem un pic mai bine cu dermatita, dar e destul de ciudatica, ca ii apare si ii dispare de doua ori pe zi, adica dimineata, de exp. are obrajorii roz si la pranz se inrosesc, apoi iar se dezrosesc si seara iar se inrosesc, ciudat, si nu il mananca, ca nu duce deloc mana la fata. Adica cand e linistit nu se vede si cum se agita un pic se inrosesc f tare. Marti avem iar programare la dermatolog.De raceala am scapat pana acum si azi l-am vaccinat pe tati de bebe si cu vaccinul de AH1N1, ca sa stim de-o treaba (il vaccinasem si cu ala de gripa obisnuita). Eu si bebe nu ne vaccinam de gripa, ca stam cumintei pe-acasa. Pana acum am scapat de virusi si bacterii, dar si cand ne-o apuca, am eu, asa, un feeling... ca nu vom scapa usor...
IRINA.C spune:
Fetelor eu nu mi revin ..am ajuns la ora 4 acasa racita si obosita , Andrei e multumitor dar nici el nu e in treaba lui, papa regim si practic papa legume cu legume si cu carne la pranz dimi si seara..am incercat si mar copt si vreo 80 gr maxim ...si san.Am o senzatie ciudata , ca am venit de la spital si ca abia am nascut...o sfarseala fara margini.El mai are si muci inca si respira greu se ineaca...in ine, am plecat la limita cat sa nu mai agate si altceva mai ales pt ca NU STA LOCULUI.E greu nu zic nu, dar e greu ca linge tot si urla si vreea plimbat si asa mai agata deh.
Cu maseaua nu rezist: deja am luat 2 paracet si 1 nurofen si am vb cu dr ma primeste maine la 6 la facultate, maine neavand program la cabinet.Parca sunt intr un cosmar...atata nesomn nu stiu de cand nu am adunat.Sa vina iar ziua aia cu noi sanatosi si fara dureri.Maseaua aceasta este ultima de sus dreapta care a facut o carie sub o plomba nevazuta de nimeni si io nu-s una sa nu ma tot duc la dentist.Offff
Am obosit, trage si Andrei de mine...e si maine o zi.Sper sa dorm totusi....
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita