LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

ledi imi pare tare rau. Sa speram ca se rezolva repede cu tratament. Chisturi pe ovare am avut si eu inainte s-o am pe Ioana si au trecut cu tratament.

cadia ce bine ca e OK cu testul!

arriel tare dulce cretzulina ta!

cami eu la masa de ora 10 ii dau diferite combinatii de fructe cu branza de vaci sau biscuiti (ex. mar + banana + biscuite sau mar + para + branza de vaci sau piersica + mar + biscuite si tot asa). La masa de pranz ii dau pure-uri de legume (cartofi, rosii, dovlecei, morcovi, spanac in diferite combinatii) fie cu carnita de pui sau vitel fie cu galbenus de ou fie cu peste. La masa de la 5 ii dau iaurturi de la Humana. Iar cele de dimi si seara sunt de lapte/lapte cu cereale.

Mai eu m-am saturat de racelile astea pana peste cap. Noi de pe 27 noiembrie suntem racite si fetele si eu; ne mai lasa cateva zile, apoi iar ne ia. Nu mai stiu ce naiba sa mai fac.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumim de aprecieri, fetelor!

Da, si azi a tinut-o tot cu "ce ata"... Dar e cam maraita si suparata, de la vaccin, zic eu, ca asa mi-a facut si la cele de dinainte... Acum am culcat-o...

Cu mancarea, ii cam dau pace, pentru ca numai ma enervez si cert copilul... Azi am pus-o in scaunel, i-am facut niste cereale cu iaurt si fructe, de la Milupa, inainte ii placeau, acum, nici vorba, dupa ce ca nu mananca, mai face si trasnai, isi baga mainile in vas, se mazgaleste pe maini, strange pumnuletul de face mancarea "plici-plici", dupa care unge tot ce poate, masuta, scaunul, pe ea, pana la coate, ba azi a bagat degetutele unse in urechi... Se mai trage si de par, o distractie...

Mancarea mai solida o impinge cu limba afara, o ia cu degetutele si o arunca pe jos, de am ce curata pe urma...

anna, saracutul Vladut, ai grija cu juliturile astea...

Naty, eu am luat 30 de picaturi de catina, dizolvate in 50 de ml de apa, pentru imunitate anti-raceli...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor care va pricepeti, inchideti voi capitolul anterior, nr.77, ca vad ca Bee a scris un mesaj acolo.

BEE, uite aici jucaria:

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002DGTGFE/ref=ox_ya_oh_product

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, merci, nu stiu ce s-a intamplat, dar cand am deschis primul in pagina mi-a aparut cap 77, nu 78, de aceea am scris acolo. Si cred ca a mai scris si ttentika.

Am scris si ieri un mesaj lung si l-am pierdut dar din lipsa de timp, nu l-am mai refacut. Deci, sa reiau incepand cu urarile pt licuricii care au implinit anisorul si care au implinit lunite. LA MULTI ANI!

Ledi, din experienta mea cu toate formulele de lapte de pe piata, iti ca HIPP si Topfer se apropie cel mai mult de gustul si mirosul laptelui adevarat. Pretul la Topfer nu e mare avand in vedere ca o cutie are 600 g si ai si reducerea de 20 la suta in Farmaciile Dona. Cum te mai simti?

Felicitari si sa fie intr-un ceas pt Carmen si Bebelusi pt hotararea de a trece la bebe 2!

Patri, nu e musai sa treci la Tofer 3 de la 10 luni. E in functie de nevoile copilului. Noi inca ramanem pe Topfer 2.

Cadia, acum vad ca ai pus link la jucarie.

Selene, bine ca Daria nu a reactionat urat la vaccin. Am vorbit si eu cu dr si mi-a zis sa stau linistita in privinta Priorixului.

Cami, cum mai e Antonia?

Noi avem bronsiolita dar o forma usoara, slava Domnului. Gatul e rosu cu vezicule si de aceea nu prea are chef de papa, nici cu bibele. Ieri a tusit tare si ne-a vazut dr. Asa ca luam siropele si facem nebulizari.

Naty, imi pare rau de racelile astea care nu se mai termina. Eu astept sa se trezeasca Alexiuta sa ii dau supa si sa ii fac o nebulizare, desi parca nu prea a mai tusit.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Azi ma duc sa-i cumpar lui Razvi vaccinurile pt 1 an si va rog sa ma lamuriti si pe mine un pic:

Dr a zis sa iau Infarix IPV, eu am gasit INFANRIX - IPV+HIB - intrebarea mea: e unul si acelasi lucru?

Vreau sa-i mai iau si Prevenarul sa-l facem tot la 1 an. Intrebare: mai trebuie facut rapel? Ca sa stiu sa iau 2 doze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

AM INCHEIAT VANZAREA DE CERCEI PENTRU DAVID, maine sau poimanie o sa se duca Mircea la posta sa depuna banii. Au cumparat cercei urmatoarele mamici
-Anna-mama - 15 lei
-Cristi2003 - 20 lei
-Asparagus 2 perechi - 30 lei
-Porumbita - 15 lei
-Flowerbee - 20 lei
-Ingrid - 15 lei
-Andre_ea - 15 lei

Total 130 lei

Va multumesc mult ca ati cumparat cerceii, sper ca va plac si sunteti multumite de ei. Sa ii purtati cu placere si sa va poarte noroc.

Daca veti mai vrea cercei pe viitor imi spuneti si va mai dau un link cu noutatile, ca deocamdata nu ma las de meserie, ca am nevoie de bani.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Bogdan de Elsan!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!! Si pofta mare la mofturosi

Noi suntem mai bine, bebe a inceput sa pape papica (pana azi a refuzat de toate in afara de apa si laptic)...deci suntem pe drumul cel bun.

Cadia, ma bucur ca a iesit bine testul Papp. Eu o mi-l fac in februarie.

Ledi, multa sanatate!! Sper sa mearga bine tratamentul, sa treaca problemele

Anna, si-i plac lui Vladut cartofii copti ? Si la noi s-a dat peste cap programul de somn, de cand cu drumul la Londra, Craciun, zi de nastere, boala... heh las' ca revenim la rutina pana la urma!

Crisspy, aici nu se recomanda taloneta decat daca sunt probleme la piciorus.

Daiopri, multi si mai asteptam vesti-povesti de la voi. Tare imi place cum le scrii.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna seara la toata lumea.
Noi nu am avut parte de un inceput de an bun ..f pe scurt:

pe 1 seara dureri acute insuportabile de masea--undeva in dreapta.Gasit cabinet la urgenta mers pus un pansament cu ceva , arsenic ...si nimic.Noaptea de 1 spre 2 m-am culcat la 3 si m-am trezit la 5.La 8 eram la cabinet , gasit anestezic potrivit cat de cat in alaptare mers si stat o ora juma scos nervul la o masea de jos.Venit acasa si gasit Andrei cu muci.Plecat la munte pe la 11 cu ai mei pe o ploaie torentiala.La Ploiesti se duce anestezia si descopar o durere infioratoare.Ajunsa la 3 brazi plec la Brasov unde gasesc 1 singur cabinet --stat 3 ore, durere insuportabila.Soc: scosese nervul la o masea dar de durut durea cu iradiere cu tot tacamul una de sus !Nu putea face anestezie ca facusem una in ziua aceea, deci doar pansament calmant.

Revin la ora 20 in 3 brazi, imi preiau copilul de la ai mei si de la nasi care era acolo.La 11 il culc la 1 ne trezim Andrei 39.3.De la 1 la 7 dimin am scazut la febre...au inceput scaunele proaste , initial semilegate apoi apa apa verde.La 7 il dau tatalui meu in cealalta camera si ne culcam.La 9 juma ne trezeste ca ....curge ceva verde din el.Ajung la el, 39 iarasi , scaune proaste.Incepe refuzul alimentatiei, doar lichide si san.Vreau sa plec , nu am cu cine sa ma inteleg.Mama era disperata ca i se strica vacanta , ca da plecam dar sa bea o sampanie cu nasii...nu vreau sa mai comentez acest aspect.Decid sa raman iind 3 ianuarie , dumin toata lumea mergea acasa pe DN 1 riscam sa stam 5 ore cu copilul cu febra in trafic.La ora 20 o sun pe dr mea era de garda si mi zice sa vin .Ajunsese la 11 scaune apa si 39.3 sczut cu 3 impachetari si 3 doze de antitermice la 38.6

Urlete ai mei ca plecam noaptea ....decidem sa calmam spiritele si plecam a doua zi dimin.A urmat o a 4 noapte de nesomn in care la 4 am pus capul jos si la 6 eram treaza.Am ajuns la 11 la spital, Andrei avea 50 glicemia, era deshidratat lat, nici nu am ajuns acasa.Am ramas acolo cu ce aveam la mine.A stat 24 ore la perfuzie si ieri dimin avea inca deshidratare 7% desi primise intravenos 1 litru de solutii.Ieri a avut 5 scaune proaste.Febra nu a mai facut din prima zi de spitalizare de pe 4 ian seara.Azi dimin a avut scaun ceva mai bun, nu a fost rotavirus, nu a fost nici bacterian nu a crescut nimic in cultura Shigella, Salmonella sau E.coli, nici leucocite nu au fost in scaun deci a fost ceva viral.

Am plecat , el nu e complet refacut.Pe 4 ian internata fiind am fugit la dentist, acum ma doare cam la 6 pe o scara de la 1 la 10 , vineri mai merg...sper sa rezist pn atunci.A fost un chin sa stai in spital chiar avand TOAATE conditiile cum e cazul meu..m-am spalat si cam atat.am si racit normal dupa atatea nopti albe am agatat ceva..

Sa auzim numai de bine.In vreo 2 zile recuperz si eu ce ati scris

PS: apropo de prima casa: noi am primit preaprobarea, pe 24 dosarul era primit la fond pe 28 era aprobat
Va pup

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Wow irinaC,prin cate ati trecut si nici nu aveam habar. ooof,multa sanatate lui Andreiut si tie

Salutari si de la noi,mucoase iarasi,naty...ptiu ptiu ce gura ai avut,ca nu scapam de muci pana la primavara

sanatate multa licuricilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cum a ajuns david primul licurici cu plomba:

zilele trecute a cazut (culmea...pe spate) iar cu lingurita pe care o avea in mana si-a spart buza si si-a facut o gaurica mica in smaltul dintelui din fata sus. m-am stresat f tare, mi-a fost frica sa nu fie carie...in fine, azi am mers la stomatolog, sperand ca se poate sigila gaurica respectiva, pt ca sa nu se carieze in timp. la sigilat se folosesc niste acizi si alte substante toxice pe care david normal, le-ar inghiti. asa ca...ne-am ales cu o plombita! la 1 an si 2 zile! asta e... se putea si mai rau, asa ca, de acum o sa avem grija ce are in manute, ce mananca, si vom pastra dintii f curati pt a evita eventuale complicatii.

Mergi la inceput