LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

A venit iarna si la noi in Florida! Miroase a zapada si chiar au anuntat ca s-ar putea sa ninga! Va las niste pozici cu noi, in caz ca va era dor:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Cris, ma bucur ca e totul ok cu Daria!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ce tare! miere, la voi a venit frigul, la noi caldura! ieri am avut o zi frumoasa de primavara cu 14 grade...aici la munte. f frumoase pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Puteti sa imi spuneti si mie cum reusiti sa aspirati nasucul licuricilor? Eu nu reusesc la Alexia, plange numai cand vede aspiratorul, apoi sa ma apropii de ea. Am incercat si alte tipuri de aspiratoare nazale, dar nu functioneaza...

Aseara tusca a dormit prost pt ca nu prea putea respira cu mucozitatile acelea in nas, undeva in spate. Azi nu o mai las, ca ne intoarcem de unde am plecat, iar coboara in piept infectia.

Cris
, ma bucur ca nu aveti dispazie!

Dark, bravo ca v-ati inzdravenit

Cami, Antonia prinde ea gustul mancarii, ai sa vezi

De ieri dimineata nu am mai vorbit cu Irina. Sper sa fie mai bine azi. Nu m-a mai sunat si nici nu mi-a raspuns la telefon, semn ca nu poate vorbi. Va tin la curent daca mai aflu ceva. Sa dea Domnul sa fie vesti bune.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Inca o intrebare: voi scoateti afara copilasii raciti? Alexia nu a mai iesit afara de vreo 11 zile, de cand cu bronsiolita asta si deja simt eu ca ma ofilesc in casa, apoi ea. Si mucii nu mai trec...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

eu nu ii scot decat daca au temperatura si e f urat afara.adica dupa 3-4 zile deja iesim,dar nu in aglomeratie.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

eu o scot afara pe Alecsandra zilnic,de doua ori, o tura dimineatza,o tura seara,cate 1 ora,si cand a fost racita am iesit,eu stiu ca aerul curat face bine,nu am iesit decat daca a plouat,a fost ceatza,in rest tot timpul,si va spun caq nu sunt de acord nici cu ideile de genul:pune fular la gura copilului,da-i suzeta sa tina gura inchisa sa nu respire pe gura,deh na fiecare cu damblaua lui,dar..parerea mea este ca,copilul are nevoie de aer

Sanatate micutzului nostru licurici Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bee, eu ii dau Dariei ceva sa tina in mana: o jucarie, un tub de spray, ceva ce stiu ca ii atrage atentia. Sau vine tati si se maimutareste in fata ei.

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

LA MULTI ANI 2010 SI NUMAI SANATATE LICURICILOR NOSTRI iar noua multa rabdare!!!!

Multumim frumos pt urarile adresate Carlei!!! VA pupam si vi le transmitem inapoi!!

Acuma,marea me adilema e cu vaccinul contra varicela,oreion,pojar,Priorixul asta...de ce ezitati sa-l faceti? sau mai bine zis o sa-l faceti sau nu?! m-as bucura sa va citesc opinile...

Korrucia, vad ca tu ziceai ca vrei sa-l amani..de ce..?? are grave consecinte, si daca da, care-s alea??!!!!

Eu i-am citit schema de vaccinare si da ii intra asta,in plus eu vroiam sa-i fac Prevenarul(nu i-am mai facut pina acum!)...dati-mi si mie,va rog, informatii sa ma decid si eu,sa vad ce fac!!!

Pe de o parte, sint pt vaccinare, pe de alta parte nu, ca ma termina ideea aia de autism,nici nu stiu bine daca il declanseaza dar asa mi s-a pus o pata...of Doamne!!!

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!

LA MULTI ANI Iulia!!! Ai implinit 11 lunite!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!!

Duminica... pacat ca maine e luni! Ieri seara bebe a adormit frumos inainte de ora 10 ... asa ca am avut timp sa calc rufele si chiar sa vad trei sferturi din "Neverending Story 2" si aproape tot "Chronicles of Narnia". Bineinteles ca jupan s-a trezit cand ne pregateam noi de nani, la 1 jumate, si abia dupa ora 2 am reusit sa-l readormim... da' apoi a dormit frumusel pana la 7 fara un sfert cand l-am luat in pat cu noi sa-si bea lapticul de dimineata si am dormit cu totii pana la 10 (tati pana la 12 ca azi a fost ziua lui de leneveala). Micul dejun l-a mancat normal, a rontait si o bucatica de mar...acum ne bem cafelele/ceaiurile si iesim la zapada

Noi iesim in fiecare zi (sau aproape). Sa fie bine imbracat si vremea sa nu fie tare nasoala... adica foarte urata/vant puternic/ploaie din aia sa nu scoti nici tu nasul din casa. Nici noi nu "practicam" fularul peste gura (asta e de fapt complet contraindicat). Daca e racit sau vreau sa-l tin departe de aglomeratie, mergem in parcul la 5 minute de noi... si tot iesim.

Miere, sunteti foarte frumosi amandoi! Bebe dulce si mamica lui cea frumoasa si moderna! Si a venit iarna si in Florida! Wow! Da' ce ma mir, aici e zapada multa de 3 saptamani... fapt nemaivazut de cel putin 30 de ani, zice lumea.

Bee, noi nu-i aspiram mucii lu' jupan... dar drept e ca nu am mai avut nevoie sa facem asta de cel putin juma' de an, ca raceli serioase nu a avut.

Irina, sper ca sunteti mai bine! Multa multa sanatate!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bee, si david a avut o perioada in care urla si se arunca din brate cand il aspiram...dar l-am tinut bine si l-am aspirat...ca se chinuia f f rau sa respire. a obs repede ca ii e mai bine dupa aspirat si nu a mai tipat, dupa cateva zile, il aspiram si in somn, ca nu il mai deranja. stii ce a mai mers la noi? il aspiram asa in joaca pe manute, pe fata, ii placea si radea, apoi, repede in nas....saracul nici nu apuca sa planga si iar de la capat... iti trebuie f f multa rabdare, dar merita.
eu nu l-am scos pe david cand a fost racit, pt ca are imunitatea scazuta si mi-a fost mereu frica de complicatii. nu zic ca am facut bine...pur si simplu asa am facut.

Mergi la inceput