LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Ilinca
Eduard
Carla
La multi ani sanatosi si fericiti!
Multa sanatate bolnaviorilor si multa putere parintilor.
Noi am fost azi afara,ne-am plimbat,David se duce unde-i balta si noroiul mai mare ..am venit acasa plini de noroi pe haine.![]()
Eu ma simt cand mai bine,cand mai rau..mi s-a scarbit de atatea pastile,dar asta este,nu am ce face,sper doar sa se resoarba si sa fie totul bine,sa nu ajung la mai rau.Sunt optimista,desi am inceput anul nou cu stangul si o tinem numai in necazuri si probleme.Asta este,mergem inainte si ne rugam sa fie bine..Nah,macar cu David sa fie bine..
anna-mama,depinde de nasi,de relatia cu ei.Stiu doar ca nasii trebuie sa ia imbracamintea in care se imbraca copilul la mot,nu stiu insa de cadouri..fiecare dupa cum isi permite.
we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Aalina spune:
La multi ani Ilinca, Eduard si Clara
Irina multa putere sa treceti peste perioada din spital si sanatate!
cris30 spune:
Pentru ziua de ieri LA MULTI ANI ANDU SI ANDREI!!!! 

.
LA MULTI ANI EDUARD, CARLA SI ILINCA!!!

Alinuk frumoase poezii 
Sanatate multa lui Andrei, rotavirus din spital
, dar nu ma mira daca e vorba de spitalele din Romania, fara suparare pentru nimeni dar aud mereu tot felul de povesti legate de spital si de personal ca te ingrozesti pur si simplu
.
Iry, ma bucur tare mult ca lui Aidan ii place la cresa si numai intr-o saptamana a invatat asa multe luucruri noi, bravo
.
Radiografia Dariei este negativa, deci nu are displazie
.In rest luam casa la control in fiecare zi, preferatele noastre sunt prizele, cablurile, televizorul si dulapurile
.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
kristinuz spune:
salutare![]()
fetelor multumesc frumos de primire
azi am tot stat pe afara ca a fost asa de frumos la iasi..asa ca alex a dormit bustean dupa-amiaza impreuna cu mami si tati![]()
Irina c. sanatate multa lui andrei..of spitalele noastre
episod cu voma ,diaree am avut si noi la sfarsitul lui august...
inca odata sanatate multa
noi inca ne fugarim prin casa..alex nu are nci un chef de somn
pupici la toata lumea
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
kristinuz spune:
uitam![]()
la multi ani sarbatoritilor zilei!!!!

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
koruccia spune:
La multi ani Ilinca, Eduard si Carla!
Multa sanatate bolnaviorilor! Mamicilor, hang on!
Irina, imi pare rau ca ati ajuns la internare; bine macar ca esti in spitalul "tau". Multa sanatate lui Andrei!
Dark, voi cum sunteti cu rotavirusul?
crisspy, azi in timp ce calcam muntele de haine tocmai mi-a venit in minte ca nu ti-am raspuns la intrebarea cu reducerile in Italia:( Sorry, da-s amnezica rau si de imprastiata nu mai zic. So, teoretic sunt reduceri pana la sfarsitul lui ianuarie, dar stii cum e, primul venit, primul servit..spre sfarsit nu se mai prea gaseste mare lucru.
miere, tare mult ma bucur ca Aidan s-a adaptat asa de bine la cresa. Bravo lui! Cat despre frigul de la voi, am vazut ieri la stiri; cica n-a mai fost asa de zeci de ani.
cris, ma bucur ca a iesit ok radiografia Dariei!
In ce priveste vaccinurile, noi facem in aceeasi zi Infarixul si Prevenarul (luni), asa am facut si in datile precedente. Despre Priorix nu stiu inca nimic, oricum si eu il voi amana cat se poate.
Arriel spune:
LA MULTI ANI ILINCA, EDUARD SI CARLA! Sa fiti sanatosi si fericiti!
IrinaC ne gandim la voi, multa sanatate!
Cris30 ma bucur ca nu are Daria nimic, ati scapat. Si lasa fata sa controleze, pai nu trebuie sa stie ea tot? ![]()
miere felicitari lei Aidan pentru progresele facute. Ai baiat mare, ce sa mai vorbim, daca manaca el singur!
Lisa petrecere frumoasa, sa-ti traiasca sotul! Cum rezisti sa faci atatea bunatati si sa nu mananci? Sau mananci? ![]()
Anna cadoul nu va fi oricum ceva scump, asa, mai mult simbolic, poate ceva decorativ pentru casa, nu stiu , ma mai gandesc.
Voi le dati cu ceva pe fata copilasilor in perioada asta cand este rece afara? (Nu ma refer la cei care fac tratament)
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ILINCA!! 

LA MULTI ANI EDUARD!! 

LA MULTI ANI CARLA!! 

LA MULTI ANI Vladut, azi implinesti 11 lunite!!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici!!

Multumesc pentru gandurile bune, fetelor! 
Mister a fost bine azi, mancat normal (desi nu chiar portie normala, ci un pic mai putin) adica laptic dis-de-dimineata, iaurt+fructe+mascarpone la 10.30, spanac cu galbenus de ou la 3, un pic de biscuit si cojite de paine gustare, iar de cina cereale cu lapte inclus in care am pus o lingurita de mascarpone si niste piure de fructe ramas de dimineata. Si bineinteles lapticul de dinainte de culcare
. KK normal, bebe vesel-vioi... deci eu sunt 100% multumita.
Miericico, imi pare bine ca ii place lui Aidan la daycare si ca invata lucruri noi! Si mult ma bucur ca si jobul tau e interesant 

Irina, multa multa sanatate va urez si pe aceasta cale, sa treaca si rotavirusul asta nenorocit 
Hai ca va fi bine, draga mea!
Uite, noi am tras-o un pic dar acum suntem OK.
Cris, ma bucur ca a iesit bine radiografia Dariei si ca nu-s probleme cu soldul. Ce veste buna!
Ledi, iti urez multa sanatate si tie! Hai ca anul asta a inceput mai aiurea, dar lucrurile se vor imbunatati!

Arriel, e tare frig acum la noi (si e zapada muuulta) dar nu il dau cu nimic pe bebe pe fata. Am doar grija sa fie bine imbracat. La o nevoie, am crema de galbenele dar pana acum nu a fost nevoie sa o folosesc.
Koruccia, deci si tu cu calcatul azi
Pe mine ma asteapta maldarul de rufe...imi tot fac curaj sa ma apuc de ele si asa nu-mi vine...
Mara, si jupanul nostru ne mai "capseaza". Iar noi zicem 2nu, nu e frumos" tot incercam sa-l descurajam... poate pana la urma se prinde si el ca nu ne place ![]()
Lisa, petrecere faina sa aveti!!
Kristinuz, si la noi tot destul de tarzie ora de culcare... eu daca reusesc sa-l adorm pe Mister pana la 10 sunt multumita.
Anna, daca vrei sa cumperi ceva cadou la nasi, eu in locul tau mas orienta pentru ceva "pentru casa" au ornamental. Oricum, ceva ce sa le ramana amintire. Eventual o rama frumoasa (poate de argint?) cu o poza a lui bebe? ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA alinuk, nu stiu de care Razvi zici Oricum saru-mana pentru sfaturile referitoare la tort ![]() http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009# |
Cadia sorry, stiu ca o ai pe Clara ... dar scriindu-ti ma gandeam la Crisspy (scurcircuit de neuroni... daca nu s-or fi ratacit pe acolo)
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Arriel spune:
Vaaai, cum am uitat...LA MULTI ANI VLADUT la implinirea celor 11 lunite! Anna, astept cu interes poza cu tortul, ca si asa sunt la dieta
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712