Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu_bu spune:
ioiii doamne de merge treaba....e clar...ma duc sa fac tampoanele alea de care mi asa urat....![]()
cristies mamico curaj sa ai si sa fii puternica...doamne ce fericire sa tii minunea in brate mai putin![]()

hai cristies!

hai si tana cu pufulete la lumina!
intru mai incolo ca ma enerveaza dc-ul ticalos..tocmai acum cand e de facut galerie
37+

AMR vedem noi
poze
mariucasara spune:

Hai Cristies! Curaj mami ca vine puiul mic!!!!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
36+
Sebastian Petru
cris_mario spune:
MESAJ DE LA CRISTIES:
"Merci de sustinere.Am contractii la 2 min,dureroase,sper ca mi-a scazut tensiunea si cu Dumnezeu inainte!Va mai scriu."
HAI CRISTIES !!! CURAJ !!!
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Cine stie?Cristies? face si epidurala ....sau naturala 100%???Imi place de ea ca e foarte curajoasa si se tine tare!!!! Eu am niste emotii...numai cand ma gandesc ca de acum bebe poate sa apara oricand!!!
HAI CRISTIES!!!!!!
37+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 3 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
Rebiana27 spune:
Cris.d v-am vazut in cateva poze; le avea mama ta soacra la scoala! Sunteti asa frumosi iar Ana m-a topit din nou! 
Observ aici atata activitate!!! Doamne cum trece timpul...
Felicitari Roco pentru daruirea cu care ai rezistat lungului travaliu! Bebe e superb!!
Felicitari mamidepuiuti!!
Hai Cristies!!
De Tana mai stie cineva, ceva? Pana acum cred ca a nascut si i se cuvin felicitari!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
catalutza81 spune:
MESAJ NOU DE LA CRISTIES:
"Contractii la 2 min, dureroase, sper ca mi-a scazut tensiunea si cu Dzeu inainte. Va mai scriu!"
poate sa ne zica si noua cineva la a doua nastere ce inseamna la 2 min??? ca sa stiu sa ii zic ca io....
Catalutza
33+
Irina
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Cris.d v-am vazut in cateva poze; le avea mama ta soacra la scoala! Sunteti asa frumosi iar Ana m-a topit din nou! ![]() Observ aici atata activitate!!! Doamne cum trece timpul... Felicitari Roco pentru daruirea cu care ai rezistat lungului travaliu! Bebe e superb!! Felicitari mamidepuiuti!! Hai Cristies!! De Tana mai stie cineva, ceva? Pana acum cred ca a nascut si i se cuvin felicitari!Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Deocamdata nu avem noutati. I-am trimis un mesaj si nu mi-a raspuns inca. Poate nu si-a revenit.
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
Tocmai a venit mesajul de la TANA: inca nu m-a taiat.Am facut o cadere de tensiune dar sper in cateva momente sa ma opereze.
Asa ca fetelor mai scoateti putin agitatele pt Tana.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
Rebiana27 spune:
Catalutza eu cand am avut contractii la 2 minute, dilatatia era maricica... Banuiesc ca si Cristies mai are putin!! 
Gratiana cu siguranta va da SMS atunci cand va putea; i-au facut anestezie generala, oare? Important e ca ea si bebe sa fie bine!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
Rebiana27 spune:
Ufff!!!
Hai TANA!!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana