Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 6
sagetutza spune:
De azi dimineata se pregateste Tana? Deci n-a mancat, n-a baut???
Incep s ma ingrozesc....
38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
analessya13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 MESAJ NOU DE LA CRISTIES: "Contractii la 2 min, dureroase, sper ca mi-a scazut tensiunea si cu Dzeu inainte. Va mai scriu!" poate sa ne zica si noua cineva la a doua nastere ce inseamna la 2 min??? ca sa stiu sa ii zic ca io.... Catalutza 33+ Irina |
Depinde acum ce dilatie are. Ar trebui sa intre efectiv in travaliu. Eu aveam contractii la distanta mica una de alta, dar nu aveam dilatatie. Cu cat sunt mai apropiate si mai dureroase cu atat mai bine.
Curaj Cristies!
Eu fetele sunt adormita rau de tot, nu mai dau randament la nimic. Voi sunteti la fel?
De-abia astept sa nasc si eu.
Andreea, 36s cu Edoardo
gratiana77 spune:
De azi dimineata e la spital. Doctorul ei fiind de garda a tot fost solicitat. Abia pe la ora 18 au bagat-o prima data in sala de operatie si a avut caderea aia. Sa speram ca a doua oara e cu noroc!
36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
analessya13 spune:
Pe mine ma bate gandul sa nasc in apa.
Am fost sa imi fac tamponul vaginal si rectal si cand m-am vazut pe "capra" aia am intrat in panica. Era o moasa de treaba si i-am spus, iar ea mi-a sugerat sa incerc in cada doar daca analizele la tampon imi ies negative.
Am mai vb cu cineva care a nascut in apa si mi-a spus ca a fost mai bine.
Oricum in momentul nasterii numai pozitie perfecta nu exista.
Andreea 36 s cu Edoardo
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui analessya13 Pe mine ma bate gandul sa nasc in apa. Am fost sa imi fac tamponul vaginal si rectal si cand m-am vazut pe "capra" aia am intrat in panica. Era o moasa de treaba si i-am spus, iar ea mi-a sugerat sa incerc in cada doar daca analizele la tampon imi ies negative. Am mai vb cu cineva care a nascut in apa si mi-a spus ca a fost mai bine. Oricum in momentul nasterii numai pozitie perfecta nu exista. Andreea 36 s cu Edoardo |
Eu sunt la a treia sarcina dar de tampon vaginal si rectal nu am auzit, ma luminezi si pe mine?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 32+
danyelana spune:
Alexutzzza, ce ma bucur ca ai intrat iar. Ne era dor de tine.
Eu am facut un pui de nani, am facut si ceva de mancare si acum am reusit sa va prind din urma.
Asa ca scot niste agitate pentru fete
HAI TANA, CURAJ CA MAI E PUTIN!!!!
HAI CRISTIES, BEBE VREA SA VA CUNOASCA IN SEARA ASTA !!!!
Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Eu sunt la a treia sarcina dar de tampon vaginal si rectal nu am auzit, ma luminezi si pe mine? >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 32+ |
Yasmine, ma bag si eu ca musca Cred ca refera la recoltareea se secretie ca si eu am facut acum 2 sapt si mi-au luat vaginal si rectal. Cred ca e asta, acum nu stiu sigur.
Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire