Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 17
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca_mica Uau, ce de informatii!!! Foarte frumos din partea lor. Dar ti-au zis sa vii nemancata la ei in ziua respectiva sau nu conteaza? Asta cu bautul ceaiului anticolici de mama o stiam si eu, cred ca o sa ne distram cu atatea ceaiuri... Ratusca 36+ ![]() AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
nu mi-au zis pt ca scria in acordul de interventie, de 6 pagini, asa:
-sa nu mananci si sa nu bei nik cu 8 ore inainte de operatie
-sa mananci mancaruri usor digerabile cu 24 inainte
- sa bei mai multe lichide decat de obicei cu 72 ore inainte
mi-a mai explicat si chestia cu durerea de cap: e mai rara acum, ca se folos. ace ff subtiri, e gaura mai mica si cheagul format acolo dupa operatie impiedica mai repede lichidul rahidian sa o ia pe coloana in jos si deci si creierul sa apese pe terminatiile nervoase de la baza craniului, ca nu mai "coboara brusc" (asta doare). mi-a zis ca ma vor ridica ei usor cu tot cu pat si secretul e sa te ridici incet, incet, dupa vreo cateva ore de la operatie, daca te simti ok
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
dastefa spune:
bravo tana! sa fiti amandoua sanatoase si sa te refaci cat mai repede
oare o fi stat nemancata/nebauta pana la miezul noptii?
iata ca incep si bebelushele sa se iteasca ca prea era dominata odiseea de cavaleri
cris_d multam si eu de info cu ceaiurile-nu stiam ca ala de colici tre sa-l beau eu ,la daria ii dadeam ei in bibe
iar cu semintele de marar exista ceai la plafar sau tre sa cauti tu pe la piata?
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
lucia2000 spune:
Am schimbat titlul la capitol si am adaugat si fetita tanei in primul mesaj.
36+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Eleysa spune:
Neata!!
Felicitari proaspetelor mamici!!!

Ce fete grasunele s-au nascut azi-noapte!!! Abia astept sa vad pozici

!!!

Bravo Tana!!

Bravo Cristies!!

Ce bebe frumos ai Roco!!! Sa iti traiasca ...chiar ca a meritat tot chinul din lume ...

Bea asteptam sa te intorci cu vesti proaspete de la doctor
Elena,
35+
Poze concediu Thassos 2009, Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Lucrusoare bb
cris_mario spune:
CURAJ ADINA !!! TOTUL VA FI BINE !!!
NE RUGAM PTR VOI SI PTR SANATATEA BEBELINEI !!!

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
maria11maria spune:
ADINA ITI TINEM PUMNII! TE-ASTEPTAM CU VESTI BUNE! CACI VOR FI BUNE, CU SIGURANTA! 
maria 38+ cu 
lucia2000 spune:
Am baut apa sfintita, am stropit un pic in casa ca asa mi-a zis colega mea(e profesoara de religie deci stie ce spune
) si am papat si aiurtzelul cu prune uscate.
36+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa bravo tana! sa fiti amandoua sanatoase si sa te refaci cat mai repede oare o fi stat nemancata/nebauta pana la miezul noptii? iata ca incep si bebelushele sa se iteasca ca prea era dominata odiseea de cavaleri cris_d multam si eu de info cu ceaiurile-nu stiam ca ala de colici tre sa-l beau eu ,la daria ii dadeam ei in bibe iar cu semintele de marar exista ceai la plafar sau tre sa cauti tu pe la piata? Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
si eu la fel la ana, ii dadeam babycalm, sabsimplex si bonisan (asta are seminte de marar, parca).la plafar sau farmacie sunt mm ceaiuri anticolici, trebuie cautat ala care are si seminte de marar. cred ca daca iei doar de seminte de marar are gust nasol rau, sa-l combini.
eu am de gand sa iau pt. mine si pastilute de espumisan (exista si pt adulti, asa cum e siropul de bbi), ca sa ii dau piticei cat mai putine medicamente si cat mai rar. cica functioneaza mai bine ce ia mama si trece in lapte, decat sa ii dai direct ei. (asa pare si logic
)mi-a zis si dr. ca sa nu cumpar prea multe chestii de pe acum, ca o sa "imi spuna" copilul singur
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
cris.dogarel spune:

ADINA, TITI SI BUBURUZA, SUNTEM ALATURI DE VOI SI ASTEPTAM VESTILE BUNE! CURAJ!

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
evyme spune:

BRAVO TANA! BINE AI VENIT BEBE MARIA!!!

35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

)