Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 18
mariucasara spune:
Adina te asteptam cu vesti bune
.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
36+
Sebastian Petru
evyme spune:
Cris.d 

de info... Foarte utile, cel putin pt mine...
Fetelor care merg azi la dr
si sa veniti cu vesti bune
Adina 

sa se termine totul cu bine la voi!
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
lucia2000 spune:
Fetele in ce magazine gasesc si eu camasute care sa arate cat de cat bine?
Multumesc
36+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
maria11maria spune:
lucia, in craiova, nu stiu. in bucuresti gasesti camasute "cu deschidere", din bumbacel si ieftine de exemplu in complexul Flora. Tot asa, largute si cu cativa nasturei sus gasesti in magazinele triumph. anul trecut gasisem la oferta (cate 2) la un pret rezonabil. si, cu siguranta, gasesti si in magazinul Obor. nu cred ca genul asta de camasa de noapte merita o investitie prea mare, mai ales ca nu o vei folosi prea multe luni. important e sa fie din bumbac si sa o poti deschide pana la sani.
maria, 38+ cu 
mitumac spune:
Adina si Titi...aveti speranta si incredere in Dumnezeu...
Sa fie totul bine...sa ne mai scrii...cand te muti in 2(acolo inteleg ca ai net)...
Noi de aici ne rugam sa fie o poveste cu final fericit....Doamne Ajuta.
34+ 
lorex spune:

FELICITARI CRISTIES! 

FELICITARI TANIA! 

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile
cu
IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
Multumesc pt raspuns Haircut si Gratiana!
Multumim Cris_mario, Maria si celelalte fete pt ca ne tineti la curent cu vesti despre fetele care au nascut
Dogarel, vad ca te-ai razgandit si mai vrei burtica un pic la purtator ![]()
si multumim pt informatiile impartasite (chiar mi-am luat notite), ce bine e de voi ca aveti posibilitatea sa nasteti la particular 
Toata viata m-am rugat sa se faca si la Iasi o maternitate particulara pana fac eu copii si cand am ramas insarcinata deja imi vedeam visul cu ochii - se construia Arcadia Hospital care avea sa includa si o maternitate particulara si avea sa-i faca deschiderea prin octombrie anul trecut, daca nu ma insel..
Dar, iata ca a venit mult adorata criza financiara, au incetinit lucrarile si au amanat deschiderea..
Acu cica in martie o deschide...mi-a scapat printre degete!
Multumesc si pt info despre recoltare stem, si eu cred la fel ca e mai mult o metoda de a face bani pe seama santajului emotional...
Mi-e greu sa iau o decizie pt ca in mom astea nici cu banii nu stam prea bine, poata daca era altfel imi permiteam sa arunc cateva zeci de milioane just in case..
Baly, AI doua fete si acu astepti un baietel, ce frumos!!!
Esti implinita! Cand ne arati poze cu printesele tale?![]()
Mariucasara si Bea, asteptam vesti de la control.
Vesti bune!
Mariucasara, nu stiu ce sa-ti zic despre durerea la burtica, dar poate te lamureste azi doctorul.
Multumim pt refacerea listutei...da nush cui tre sa multumesc. Luciei? 
_
cu
IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris.dogarel nu mi-au zis pt ca scria in acordul de interventie, de 6 pagini, asa: -sa nu mananci si sa nu bei nik cu 8 ore inainte de operatie -sa mananci mancaruri usor digerabile cu 24 inainte - sa bei mai multe lichide decat de obicei cu 72 ore inainte Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
Aici nu prea m-am prins ...ai voie sa papi cu 8 ore inainte de operatie sau cu 24?
Ca 24 mi se pare prea mult, ma ia cu lesin..

_
cu
IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
cris_mario spune:
lorex
...ce poze frumoase am vazut eu akl la tine...ai o burtica super...tu esti
si vei fi o mamica foarte frumi
...de poza nud ce sa mai zic...
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
mai, fetelor, care-i treaba de apare ALEXIS cu rosu pe prima pagina si unele dintre voi ati scris felicitarile la feminin??

eu stiu ca era carucior albastru la cristies si din mesajele ei am inteles ca are un BAIAT!!
sau ???
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!