Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 16
cris.dogarel spune:
ne-am intors![]()
fu ok, ne-am imprietenit cu tanti de ne amortzeshte, cu tanti de o va ingriji pe Ema, am luat sange pt stabilirea anesteziei, am completat nshpe mii de hartii de acorduri si dezacorduri![]()
de precizat ca mi-au placut tare amandoua si ca dr. neonato mi-a zis ca "arat gata", burtica e coborata si mi-a aratat cu pumnul strans ca sta perfect lipit sub stern si nu e impins in afara de burtica, so.... speram amandoua sa ajungem cat mai aproape de 18 ian.
mi-a mai zis ca in afara de vaccinrile standard la copii se va face si un test pt vreo 30 de boli metabolice, care la maternitatile de stat nu se face (decat pt.2), dar e f bun (si la acelasi pret, facut in germnaia, cu cel pt 2 boli, facut in romanica; no comment).
la ei in maternitate se folosesc produse cosmetice sanosan pt bebei, iar ca lapte praf Nan1 hipoalergenic si Hipp bio. mi-a zis ca se da formula doar daca e cazul, adica mai intai e pus la san o data la 1 ora jumate, inca din prima ora. dar mi-a explicat ca e de preferat sa ii dea putina formula decat sa faca bb hipoglicemie, ca la bbi e ff periculoasa, cu afectarea creierului sau chiar mai rau. stiam asta si de la ana, dar o zic pt fete care vor 100% sa alapteze si se impotrivesc total formulei in maternitate. ana a luat si glucoza si ce i-or mai fi dat aia in primele 2 zile si apoi a supt tzitzi 9 luni, fara probleme.
au ei pompe de muls, de 5 feluri, daca va fi cazul. mi-a recomnadat sa beau ceai de pe acum de stimulare: orice ceai cu chimen si anason, fenicul, sau Hipp Lacta. a zis ca din experienta ei galactogilul e cam frectie si e si scump... dupa nastere a zis sa beau ceai de colici eu, nu sa-i dau lu' bb, de preferat sa aiba seminte de marar in compozitie,, ca sunt eficiente.
restul o sa-mi dea materiale si o sa-mi zica cat stau pe acolo.
am scris atatea pt fetele care sunt la prima nastere sau ar putea gasi interesante informaatiile
citesc si revin
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 fete eu cred ca am intrat chiar ultima..am pierdut si predearea stafetei..dar eu va trimit o imbratisare mare mare la toate si va urez mult succes ![]() POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009 |
niciodata nu e prea tarziu,iti multumim si iti dorim numai bine....sunt superbe pozele de la botez si printesa ta e minunata....

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris.dogarel....super utile info pe care ni le-ai impartasit si noua...
.Acum daca dr zice ca sunteti pregatite sa fie knd o fi...nu musai pe 18
.multi 
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
dastefa spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ahaa........inteleg.... ti-a facut anestezie generala sau de la sani in jos???????? Poze Bea 38+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() am facut anestezie generala si acum cred ca la fel ma dadeam eu rotunda ca vreau rahianestezie dar am vazut o secventa pe youtube dintr-o cezariana si nu cred ca am taria sa vad asta pe viu la mine cat despre nora..mersi de cerere da poate asteptam pe Miruna.. ce zici... ce-i drept nu stu daca va avea si ea ochi albastri ca nici eu nici taicasu nu-i avem asa..ceva mostenire de pe la bunici |
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
cris_mario spune:
v-am spus ca le-am dat sms fetelor(cristies si mcrissa)..i-am zs lui cristies ca bebeii lor(al ei si al lui tana) au aceleasi dimensiuni
MSJ cristies : "La 12 ma duc sa-i dau papica si sper ca dupa amiaza sa mi-l dea cu mine.Ce coincidenta cu Tana
.Sanatate si lor si va pup pe toate."
Andreea
32+
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors fu ok, ne-am imprietenit cu tanti de ne amortzeshte, cu tanti de o va ingriji pe Ema, am luat sange pt stabilirea anesteziei, am completat nshpe mii de hartii de acorduri si dezacorduri de precizat ca mi-au placut tare amandoua si ca dr. neonato mi-a zis ca "arat gata", burtica e coborata si mi-a aratat cu pumnul strans ca sta perfect lipit sub stern si nu e impins in afara de burtica, so.... speram amandoua sa ajungem cat mai aproape de 18 ian. mi-a mai zis ca in afara de vaccinrile standard la copii se va face si un test pt vreo 30 de boli metabolice, care la maternitatile de stat nu se face (decat pt.2), dar e f bun (si la acelasi pret, facut in germnaia, cu cel pt 2 boli, facut in romanica; no comment). la ei in maternitate se folosesc produse cosmetice sanosan pt bebei, iar ca lapte praf Nan1 hipoalergenic si Hipp bio. mi-a zis ca se da formula doar daca e cazul, adica mai intai e pus la san o data la 1 ora jumate, inca din prima ora. dar mi-a explicat ca e de preferat sa ii dea putina formula decat sa faca bb hipoglicemie, ca la bbi e ff periculoasa, cu afectarea creierului sau chiar mai rau. stiam asta si de la ana, dar o zic pt fete care vor 100% sa alapteze si se impotrivesc total formulei in maternitate. ana a luat si glucoza si ce i-or mai fi dat aia in primele 2 zile si apoi a supt tzitzi 9 luni, fara probleme. au ei pompe de muls, de 5 feluri, daca va fi cazul. mi-a recomnadat sa beau ceai de pe acum de stimulare: orice ceai cu chimen si anason, fenicul, sau Hipp Lacta. a zis ca din experienta ei galactogilul e cam frectie si e si scump... dupa nastere a zis sa beau ceai de colici eu, nu sa-i dau lu' bb, de preferat sa aiba seminte de marar in compozitie,, ca sunt eficiente. restul o sa-mi dea materiale si o sa-mi zica cat stau pe acolo. am scris atatea pt fetele care sunt la prima nastere sau ar putea gasi interesante informaatiile citesc si revin Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
Uau, ce de informatii!!! Foarte frumos din partea lor. Dar ti-au zis sa vii nemancata la ei in ziua respectiva sau nu conteaza?
Asta cu bautul ceaiului anticolici de mama o stiam si eu, cred ca o sa ne distram cu atatea ceaiuri...
Ratusca
36+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala?
)POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
cris.dogarel spune:
mda, citit, da' iar nu am deschis doua ferestre, asa ca, scuze daca "sar" pe cineva:
BUBU, tu intrebai parca de boxeri: numai daca nu-s largi si sta tamponoiul in ei, altfel sunt ok chilotii clasici, din bumbac,
adica nu tanga.
BEA, bafta azi la dr!
LUCIA, mie mi-a zis tocmai invers: pt a evita o nastere prematura nu se ia calciu inainte de 37 sapt; dupa, chiar daca ai contractii, e ok daca se declanseaza nasterea, ca e la termen. mi se pare mai logic asa, desi sunt dr. care dau Ca inca de la inceput
CRIS MARIO, normal ca era normal
. doar ziceam ca eu nu apucam sa le scriu, ca erau deja puse de tine (concurentza, deh
)
LOREX, pe scurt: mie treaba cu recoltarea de celule mi se pare mai 90% business si 10% beneficiu medical.au mai fost si pe aici discutii pro si contra prin vara. din cate m-am documentat eu beneficiile sunt deocamdata in fff putine boli, iar reusita de vindecare nu e garantata. sunt tari unde se recolteaza de peste 10 ani, dar nu s-a demonstrat cu cifre cat de mult s-au utilizat.datele statistice prezentate de firmele de recoltare nu coincid deloc cu cele oferite de asociatiile medicale nationale (USA, UK, etc).sunt medici care recomnada asta, sunt altii care nu.
mie mi se pare ca si cum as da bani pentru a ma asigura ca daca pica vreodata sabia de deasupra capului (adica un accident, o boala grava in familie), eu macar am facut ce tinea de mine
insa intervine si probabilitatea ca firma sa dea faliment, celulele sa nu mai fie valide, sa nu fie de ajuns, etc, etc.
In concluzie, pt noi e un teren nesigur, exploatat comercial, ca si asigurarile de tot felul, iar noi nu suntem genul care sa se gandeasca la...drobul de sare mereu. nici prea denaturati nu suntem
, dar inercam sa ne ferim copiii si pe noi de ceea ce putem controla si nu de chestii in afara controlului nostru.
sper ca am fost coerenta, dar daca nu, raspund si peste 6 luni, cand (sper ca!) mi-o reveni functionalitatea la neuron![]()
sigur mai era ceva/cineva, da' ...
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
maria11maria spune:
bravo tana!!!!
sa fiti sanatosi!!!
tzontzo- legat de chilotei- parca tu intrebai- eu am gasit din aceia de unica folosinta (sunt si in magazinele cu lucrusoare pt bebei, dar poti comanda si de la cele de pe net). sunt ca aceia fosoliti la saloanele de masaj, numai ca mai mari (si nu tanga).
iar despre tampoane, mi-a "vandut" pontul o prietena care a nascut acum cateva luni, poti gasi unele speciale pentru dupa nastere. in bucuresti am gasit la singurul magazin prenatal din baneasa. sunt foarte mari in comparatie cu tampoanele clasice si par mai absorbante. o punga cu 18 parca era pana in 20 de ron.
maria 38+ cu 
cris_mario spune:
cris.d acum am inteles...ti-a dat si tie sms,de aia ai zis.....

Andreea
32+
catalutza81 spune:
MESAJ DE LA ADINA
"Am ajuns cu bine. Buburuza a fost neasteptat de cuminte. Ne-am cazat la Ronald House 1pana joi, apoi ne mutam in 2 pt ca aici nu avem net. Va pupam!Adina si Titi"
Adina iti tinem pumnii stransi. Fetele, cateva incurajari va rog!!!
Catalutza
33+
Irina