Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna dimineata...nu s-a trezit nimeni? va las si eu o calda si va astept la forumeala

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Meataa!!
ancuta io mi's treaza! da nu beu cofi..ca nu imi place..Da zi acu unde gasim New kindsu ala??ca vreau si eu reduceri!!!

Si multam de tipsu cu reducerile la carrefour la hainute Tex, si eu tot la bodyurile alea de la tex visez sa ajung sa cumpar lu fiimea ca astea care sunt pt3 luni au inceput sa o strangaaaaaaaaa..grasanaTre sa ma duc sa iau urmatoarea marime de la 3-6luni
O intrebare acu, pan cand tin reducerile acu la astea???ca sa stiu daca maai astept ziua mea sa fugim la carrefour.......

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

aaa..si LA MULTI ANI !!!! tuturor ioanelor/ionilor/ionutilor
mai cu seama Ioneleimaria, Ioanei lu Ancutza, Ioana lu LauraB, Ioana lu Arcadia!!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

O intrebare acu, pan cand tin reducerile acu la astea???ca sa stiu daca maai astept ziua mea sa fugim la carrefour.......

La tex reducerile sunt pana pa 10 sau 12
Reduceri pt bebei sunt si la Z de 50% ( asa am primit mesaj ca a completat sotul nu's ce talon cand a cumparat de la ei, deci nu am verificat ce inseamna acei 50%)

Mneatza si de la mine!!
Cafea eu vreau

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
La tex reducerile sunt pana pa 10 sau 12
Reduceri pt bebei sunt si la Z de 50% ( asa am primit mesaj ca a completat sotul nu's ce talon cand a cumparat de la ei, deci nu am verificat ce inseamna acei 50%)

..deci tre sa ma car azi sau maaine la Carrefour!
La faza cu rabdarea sa stii ca mai rezist doar pt ca ma ajuta ft mult si sotul cu fata, el e de 'serviciu'la rechinasa dupaamiaza,si eu noaptea si dimineata cat e el la munca.Ca seara mai nou am inceput sa avem program de maraieli si plansete de oboseala, si nu adoarme decat plimbata, mangaiata..si plimbata din brate de la tasu in bratele mele..ca se plictiseste de asemenea..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la mine!
Ieri am fost in vizita la mama si nu am apucat sa o felicit pe Kreliutza de ziua ei, dar sa stii Kreliutza ca am apucat sa citesc de ieri marea cinste pe care ne-ai oferit-o, si m-am infruptat in toate . Un sincer LA MULTI ANI! iti uram si noi, multa sanatate si rabdare pt Raru'
vorba Ancutzei, de ce n-or face astia emoticon cu un buchet de floricele???

La Multi Ani! si Ioanelor si Ionilor nostri (ionelamaria ), micilor sarbatoriti de astazi

acu' referitor la vaccinurile astea........am tot citit, cerut pareri de la cunostinte-mamici si cred ca pana la urma raman doar cu infanrixul hexa, si reunt la rotarix si synflorix. sper sa fie ok si sa nu avem probleme,dar mai am timp sa ma razgandesc, a 1000-a oara...

pt botez, noi ne vom crestina pe 31 ianuarie, am platit ieri taxa la biserica 200 lei (cam mult mi s-a parut, avand in vedere ca or sa dea si nashii: "cat doresc", avansul la restaurant 1000 de lei. noi am ales restaurantul Contesa pe la Timpuri Noi, meniul este 160 de lei, fara bauturi, si contine aperitiv, peste, friptura si tort. nu stiu cum sa sugerez invitatilor sa nu se imbrace f elegant, cum am tot vazut la alte botezuri, mai ales ca tb sa ma duc si eu la cumparaturi sa-mi iau ceva de imbracat si incaltat

apropou de incaltat, eu am ramas cu un nr mai mare dupa sarcina, si nu mi se mai potrivste nicio incaltare din cele vechi

coquelicot, si noi facem decalotare, tot la recomandarea pediatrei si din teama de fimoza...

crlp, ti-au raspuns fetele la toate intrebarile, trebuie sa ai rabdare caci lucrurile se vor regla de la sine. eu i-am facut baie din prima zi acasa, buricul l-am pansat cu compresa cu spirt si a cazut in a 11-a zi.

si acum sa ma laud, monis , copilu meu doarme noaptea in patut. multam si pentru formularele pt indemnizatie

am facut o placintica, mai aveam de spus dar am uitat, ca am citit de ieri mai mut dar n-am apucat sa si scriu

aaa, lidia esti tare faina, am vazut pozica ta de ceva vreme si am tot uitat sa-ti spun
va pe toate toate

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

si acu' intrebare pt fetele care au recoltat celule stem prin cord blood center: ati primit vreo veste de la ei?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTI ANI IONELAMARIA! SA FII IUBITA!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Neataaaaa

LA MULTI ANI MAMICILOR SI FULGUSORILOR CU NUMELE DE IOANA, IONUT..ETC SI FULGUSORILOR CE IMPLINESC AZI 1-2-3 LUNITE!!!!

Raportam o noapte super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

SCUZEEEEEEE..........EU ERAM

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput