Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si inca ceva...

las emnatura mea gasiti un caz umanitar...este vorba despre Alex, baietelul de care v-am spus ca l-am cunoscut la Tg Mures...cand eram internata cu Darius...
A fost acceptat la o clinica din Israel, unde i se vor face 2 operatii la inima...dar in 2 saptamani are nevoie de 3000 de euro...

...daca puteti sa-l ajutati....v-as multumi! ...detalii mai multe la semnatura!!!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Ramona, smaranditza, lauriana, dragi mamici va multumesc de raspunsuri
pot spune ca m-am mai linistit, putza mic doarme acum si am putut veni sa citesc putin
acum ma duc sa incerc sa dorm pana nu se trezeste
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
Spuneati ca aveti copii care au contactat rotavirus, intrebarea mea cand, la ce varsta? Ce parere aveti de rotarix?

noi am ajuns sa ne internam la nici 3 saptamani si-am primit diag : enterocolita cu rotavirus. Pedi a zis ca am luat rotavirusul din maternitate

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

monica, imi pare tare rau sa aud ca ai ajuns la operatie cu sanul... refacere cat mai rapida iti doresc sa te poti dedica asa cum iti doresti puiului tau

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Fetelor, e chiar asa absurd in ziua de azi sa iti doresti un pediatru care sa vina acasa macar lunar sa-ti evalueze copiii? Eu nu stiu, sunt absurda ca vreau asa ceva? Mai exista pediatri ca pe vremuri, care veneau acasa cu asistenta si cu toate ustensilele necesare evaluarii starii de sanatate a unui bebelus? Si daca da, cat costa asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Voiam sa va mai intreb...cine a mers zilele astea prin Carrefour... au inceput reducerile?????? Ca eu as vrea sa-mi fac ceva aprovizionari pentru pana la toamna asa...si aici ma refer la hainute de la TEX pentru Fomist!!!

Camy, eu am fost azi, n-aveau nici o reducere

Monica Doamne, saraca de tine,multa sanatate si refacere rapida!

Fetelor,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Vad ca ai primit deja raspuns la problemele tale dar mai scriu si eu

Citat:
citat din mesajul lui crlp

sunt disperata, BB nu doarme mai mult de 3 ore si asta f rar. de cele mai multe ori doarme 1 ora-2 si se trezeste si plange, mai ales noaptea;

La inceput si al meu facea asa... De fapt prima saptamana nu reusea sa se trezeasca... apoi dormea putin... niciodata 3 ore plangea numai de foame.

Citat:
mie abia mi-a venit laptele si nu stiu daca e suficient sau nu; pediatra mi-a zis sa nu-i dau completare dar mie mi-e teama sa nu slabeasca.

Nu-i da completare ca il inveti lenesut si nu-ti mai papa la san.

Citat:
e normal sa-l tin 1/2 ora la san si sa doarma doar 1 ora dupa care sa ceara papa? e lihnit, cauta tztz disperat de parca n-ar fi mancat de o zi

Pai pentru ei e un efort foarte mare sa pape la san. E normal sa pape mai greu la inceput. Incet incet pot deveni mai "eficienti" De papat des si asta e normal.. papa putin... ca nu prea au unde baga... asa incat papa des

Citat:
cu kk iar avem probl, am facut pe 2.01, pe 4 si azi chinuit
e cam plngacios, mai ales noaptea si nu se linisteste decat la noi in pat, altfel nici chip, nu ma lasa sa inchid ochii, iar pana azi nu am dormit deloc in cursul zilei...nu am putu si pace

Despre KK nu stiu ce sa zic, la inceput fac si la fiecare masa... dar daca spui ca nu ai avut laptic pana acum... de la colostru nu prea avea ce sa elimine... folosea tot organismul ( si bine facea) De acum poate va fi mai des daca ai laptic. Nu dispera. Despre dormitul cu voi... nu stiu ce sa zic... si al meu vrea in brate cand ceva nu ii place... si asa voia si atunci, la inceput. Nu il tin in patul meu decat ziua... la inceput si de teama dar mai ales din convingere. preferam sa-l tin in brate pana se linistea si inapoi in patutul lui... sau sa tin mana pe el in patut pana adormea

Citat:
fetelor la voi la cat timp a cazut buricutzu?

cam la 10-12 zile

Citat:
voi va decalotati baietii?

NU ( mi-a promis bataie sotul daca ma ating de putica lu' fiu'su)

Citat:
in primele 2 zile de la venirea acasa i-am facut baita, dar pediatra a zis sa facem pauza pana cade buricu? voi cum ati procedat?

Si eu tot pe segmente am facut baita cu vata inmuita in apa cu sapun ( gel pt bebei) si apoi clatit cu apa curata, segment cu segment

Citat:
e normal sa-i dau sab simplex si baby drink de la 6 zile, nu e cam devreme?

ceai eu nu i-am dat pt ca voiam sa alaptez exclusiv. era oricum dulce si prefer sa ma frece la cap si sa-i pun tzitzi in gura sa bea si de sete cateva secunte decat sa se invete cu bibe si sa-i umplu stomacelul cu apa chioara. Sab simplex am incercat si eu... si eu am convingerea ca de la ala mi se constipase bebe de am ajuns sa-i dau debridat. Poate de la asta si al tau face scaun rar . Infacol se gaseste acum in farmaciile sensiblu... e mult mai eficient pt colici decat sabul si NU CONSTIPA sau... la noi a fost foarte bun.

Citat:
am o groaza de intrebari, dar nu-mi mai vin in cap

Le asteptam pe rand... si poate vom avea habar sa ne dam cu parerea
La chestia cu aerul... s eu eram terminata la inceput ( tot de la infacol am observat ca da aerul afara mai usor) dar incearca sa-l pui pe burtica pe o pernuta pe genunchii tai... eu il tin pe verticala, iar il culc.. iar il ridic

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, pt probleme de tranzit.. cred ca poti incerca sa iei debridat. daca e permis la bebei sigur poti lua si tu.. si am vazut ca scrie pe prospect de doza pt adulti

Laurairina, pai rechinasa ta e terorista.. nu al meu. Al meu chiar doarme pe langa ce spui tu acolo. Pup mama rabdatoare ( ca doar nu ai de ales) si daca aflu o farmacie care vinde: rbdare, liniste, zambete de multumire, odihna... iti dau adresa ei eu inca mai caut ca ce am in dotare parca nu e suficient si mai vreau si supliment

Camy, ma bucur ca ai aparut . La carrefour au inceput reducerile. Sunt reduse cu 20% tot ce e TEX. Reducerea se face la casa. Preturile sunt nereduse la raft. Anuntul era pe undeva prin tavan. Eu am cumparat TEX si erau reduse

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Monis, daa, stiam ca metoclopramidul creste lactatia, dar nu ma intreba care este legatura dintre antivomitiv si laptic. Cred ca poti sa iei Smecta linistita, zic si eu ca Ramo, mie mi l-au precris in sarcina pentru o indigestie cu diaree.
Carla, bine ti-au raspuns fetele, ai rabdare si ai incredere ca vei reusi. Uite acum fac legatura citind cand au cazut buricutele bbilor vostri. Noi am facut baita de cand am venit acasa, zilnic, fara sa ocolesc buricul, dar a cazut abia in a 18-a zi.Poate din cauza asta a cazut atat de greu... Ca ingrijire, eu puneam un tifon steril imbibat in alcool sanitar in jurul clemei la fiecare schimbare de pamper. De la spirt, i s-a descuamat un pic pielea din jur dar a trecut repede.
In legatura cu decalotarea, numai eu ma incumet sa fac o tentativa de decalotare?. Faza e ca am auzit de 2 cazuri de fimoza care au ajuns la oparatie unde chirurgul n-are mila, ca sa citez din vorbele pediatrei, si de asta sunt un pic in dilema. Stiu, imi pare barbar dar eu trag treptat, cate putin, dar fara progrese...

Sunt curioasa, intrebare pentru fetele din afara: nu-i asa ca decalotarea e practica mai de pe la noi, asa cum e si epiziotomia? In alte tari, pariu ca nu se recomanda asa ceva.

Monica, prin cate ai trecut, perseverenta de a alapta

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor, am vazut ca vorbeati de reduceri...

sunt reduceri de 70% la FOX KIDS si au niste lucrusoare tare dragute!

am gasit pantalonasi fentosi (mai subtirei ce-i drept) cu 9,99 ron , caciulita grosuta 19,99 ron si fular la fel 9,99 ron , body dragut iar la 9 ron....

noapte buna

ps: hilizita

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput