Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani si de la noi tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua onomastica si multumim la randul nostru pt urari

Laura magazinul FOX il gasesti tot in Carrefour (dar inafara market-ului)...are o sigla rosie cu un F mare, il vei gasi cu siguranta

(daca nu bei cafea iti ofer o cana de ceai sau lapte cald)

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Lylyana 200 lei taxa la biserica?????????????????

pai de ce? eu am platit 30 ron si multe fete care au mai scris de botez tot sume micute au spus...mi se pare jenant sincer pt ca si nasii vor da cel putin 100 ron

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LA MULTI ANI PT IONI SI IOANE.

LA MULTI ANI IONELAMARIA

LILIANA.ION e si onomastica ta? Daca da...LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ancutza, nu stiu de ce este atat, am primit chitanta pt ei...
Lidia, este numele de familie, primim urari

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

TIUSCA LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Am senzatia ca unii preoti au luat-o razna. Nu vreau sa ii judec dar este strigator la cer. Pt o jumatate de ora cat dureaza botezul 200 ron? Daca va mai spun ca in Ploiesti asta toamna tariful era de 800 ron pt o cununie? Cum e posibil? Oare noi castigam 800 de ron intr-o ora? Preotia a devenit o afacere nu mai este vocatie din pacate. Unii oameni muncesc o saptamana,de dimineata pana seara pt 200 ron. Sa le fie rusine. Nah ca n-am mai rezistat sa nu spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

si acu' intrebare pt fetele care au recoltat celule stem prin cord blood center: ati primit vreo veste de la ei?

pozici

lyliana , eu am primit la sfarsitul saptamanii trecute, stiam ca dureaza 2-3 luni. Am primit buletinul cu analize- nu amanuntit ci ca sunt negative microbiologic, cat s-a recoltat si pana la ce greutate se pot folosi de catre pacientul receptor: la noi 75 de kg, e super, da sper sa nu le folosim ever.
am primit si toate facturile cu data scadenta aferenta fiecareia;
eu am nascut pe 10, alex al tau pe 18, e posibil sa primesti saptamana asta sau viitoare.
Noi am facut vaccinul astazi, Matei a pans tare dar s-a linistit repede. acum doarme pe bratul meu stang.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Citat:

si acu' intrebare pt fetele care au recoltat celule stem prin cord blood center: ati primit vreo veste de la ei?

pozici

lyliana , eu am primit la sfarsitul saptamanii trecute, stiam ca dureaza 2-3 luni. Am primit buletinul cu analize- nu amanuntit ci ca sunt negative microbiologic, cat s-a recoltat si pana la ce greutate se pot folosi de catre pacientul receptor: la noi 75 de kg, e super, da sper sa nu le folosim ever.
am primit si toate facturile cu data scadenta aferenta fiecareia;
eu am nascut pe 10, alex al tau pe 18, e posibil sa primesti saptamana asta sau viitoare.
Noi am facut vaccinul astazi, Matei a pans tare dar s-a linistit repede. acum doarme pe bratul meu stang.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

multumesc . ce vaccin ati facut voi? eu tot nehotarata...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata si tuturor mamicilor, piticilor si taticilor care isi serbeaza astazi onomastica!
Camy, scuze pt info eronat despre Carrefour, nu m-am prins ca se aplica vreo reducere la casa.

Fetelor, sint reduceri de 30-50% si la Miniblu

Citat:

Eu am primit factura si o scrisoare ca ce s-a recoltat e bun pina la 50 de kg. Ca toata lumea,sper sa nu am vreodata nevoie de ele

Crlp ti-au raspuns fetele, eu iti doresc rabdare si putere, fii sigura ca va fi mai usor in curind.
Buricelul la noi a cazut fix la 2 sapt, si eu i-am facut baie din prima zi fara sa ocolesc zona.

Cit despre taxele pt botez (cu sau fara chitanta) no comment. Am o prietena careia la prima biserica la care s-a interesat de botez i s-au cerut 1050 lei !!! Va zic si eu cind aflu cit mi-or cere, ca sa avem aici si bursa scorurilor pt botez

Doamne, prost mai merge DC-ul zilele astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Am senzatia ca unii preoti au luat-o razna. Nu vreau sa ii judec dar este strigator la cer. Pt o jumatate de ora cat dureaza botezul 200 ron? Daca va mai spun ca in Ploiesti asta toamna tariful era de 800 ron pt o cununie? Cum e posibil? Oare noi castigam 800 de ron intr-o ora? Preotia a devenit o afacere nu mai este vocatie din pacate. Unii oameni muncesc o saptamana,de dimineata pana seara pt 200 ron. Sa le fie rusine. Nah ca n-am mai rezistat sa nu spun.

Lidia

iti dau dreptate in totalitate...poate sunt oameni care nu au de unde sa dea banii astia...nu iti mai boteaza copilul?... si asa poate ma bate D-zeu dar la noi in oras (un oras mic de 100.000 loc) s-au construit la fiecare colt de strada cate o biserica...sunt cate 3-4 biserici intr-un cartier...cati bani se investesc in constructia unei biserici, mai bine ar face ceva pt oamenii nevoiasi (un adapost ceva), ca sa nu mai spun ca la sate daca nu duci contributia la biserica te arata cu degetul si te stie tot satul, deci a devenit o obligatie si contributia asta la biserica....na ca si eu m-am ofuscat chiar azi in zi de sarbatoare....in fine , asa stau lucrurile si nu prea sta in puterea noastra sa le schimbam.

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput