Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
Sofia e nume de sfant;)
Se serbeaza pe 17 septembrie, a fost mucenita, impreuna cu fiicele ei.
Exista in maramures o icoana superba cu ea, aproape naiva, in tonuri de albastru gri f f fin, am primit o reproducere pe o carte postala mai demult...dar cu renovarile n-o gasesc
http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/09-17-sf-mc-sofia-si-fiicele-sale-pistis-elpis-si-agapi
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Andrada Sofia imi place pt ca seamana cu Ada Sofia, cum o cheama pe Sofia mea :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
piccaflor spune:
Seara buna!
Tare m-am intristat aflind ca unele dintre noi trec prin momente grele...Papanash,Kriss,Roxana,Claudia,Ali va imbratisez cu drag si sper sa va regasiti linistea 
Sabina iti urez sa se rezolve problemele de sanatate cit mai repede
...iar in ceea ce priveste cealalta "problema",nu-i asa ca urmatoarea ta compozitie se va intitula "I'm a star" si va fi cu dedicatie speciala pt anumite persoane binevoitoare?![]()
Lasind gluma,zau ca nu ma asteptam la atita rautate (efectiv gratuita) din partea lor...
Cecilia,Annisia si Celia tare dulci picii cu replicile lor 
Piciulika daca nu mai intru pina la fericitul eveniment,iti urez nastere usoara,iar ursuletul 2 sa fie la fel de frumos si scump ca Micha 
Gabriella ce putin mai ai si tu pin ala marea intilnire
!Sa speram ca Sofia (mie imi place mult si Emma) mai asteapta putin...dar daca decide sa vina mai devreme sint sigura ca nu vor fi probleme si ca va fi la fel de extraordinara ca Sara
aandreea27 spune:
asa e annisia imi plac barbatii care imi confera siguranta.asta m-a atras prima oara la sotul meu.la inceput,nimeni nu credea ca intre studenta bursiera si fostul boxeur,campion national si balcanic,ar fi ceva mai mult de luni,s-au inselat cu zece ani.si speram noi sa se insele cu mult mai multi.
intr-adevar,sofia este un nume foarte frumos,suna foarte bine.
valentina_22 spune:
Piciu, ce minunatate sunt vestile tale. Si ce dulce este Micha…. Acum cateva zile, stangeam niste firimituri de paine de pe jos si deodata Andrei care era aproape de mine , imi cuprinde fata cu manutele lui, se uita la mine dragastos, eu ma pierd in ochisorii lui si fara sa zica un cuvand imi da un pupic. Va spun sincer ca mi-a venit sa plang si cateva momente nu am fost buna de nimic. Desi am mai experimentat astfel de sentimente atat cu Alex cat si cu Andrei fiecare moment este unic in felul lui.
Claudia, sa dea Domunul sa iei cea mai buna decizie pentru tine si Teo.
Erina, sanatate multa Dariei. Din pacete nu am reusit sa vad pozele deoarece am calculatorul virusat si merge foarte greu. Asa ca am de asteptat pana imi reinstaleaza windows-ul cumnatelul.
Gabriela ce putin mai ai si tu!!! Burtica ce mai face,iar draguta de Sara este bine? Din pacate nu am reusit sa vad tot filmuletul, nu mi-a permis calculatorul!
Greyeras sa fie totul asa cum doresti tu! Pupam si cretulina!
Roxali, bine ai revenit. Sa aveti o sarbatoare minunata, incarcata cu tot felul de bunatati. Bafta juniorului la meci!
Celia, refacere rapida lui Andrei
Cecilia, tu cum mai esti?
Sabina, sper ca rezultatele analizelor sunt bune! Intr-adevar also este foarte mare, sa faci ceva in privinta asta! Frumoasa istorioara despre Sf mucenita!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
In privinta noastra...
Copii sunt bine, sanatosi, iar spre marea mea bucurie Andu a inceput sa-si dezlege limba. Eu datorita tratamentului pe care il urmez, nu ma mai pot abtine de la mancare. Am o senzatie acuta de foame care nu poate fi potolita cu nimic.Acum pap si peste maxim o ora trebuie sa mananc din nou. Acum am doar 55 kg la 170 cm. Contract altor guri are se infometeaza pentru cateva kile in minus, eu chiar imi doresc sa fiu mai rotunjoara, iar acum dorinta mi se implineste.
Mi-am tras si un look nou asa ca de inceput de an. Chiar imi place cum s-au asezat lucrurile si pe strada mea.
In alta ordine de idei, va cer ajutorul . Stie cineva o clinica particulara unde se poate depista prezenta parazitului giardia in sange? Adica nu vreau sa duc proba de scaun, vreau sa-i cateva analize si printre altele si analiza asta.Parca ii spune testul Eliza, dar nu sunt sigura.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
.... sau testul Elisa? Culc copii acum si incep sa caut pe net,poate ma lamuresc.
Gabriela,mie imi plac ambele prenume. Totusi Sofia suna mai melodios.
Vad ca Annisia, ti-a oferit cateva variante.
La noi eu am fost cea care a avut ultimul cuvant il alegerea numelor pentru copii.Singura pretentia a sotului a fost ca primul lui nascut sa poate numele Sf Alexandru. Prenumele de "Nicoleta", are o istorie cu o mare semnificatie pentru mine.Initial ne oprisem doar la Alexandra. Apoi in luna a cincea de sarcina s-a produs dezastrul. Copilul prezenta o malformatie, dupa unii dpctori incompatibila cu viata. Inutil sa va mai spun cate ganduri negre m-au bantuit atunci,pentru ca nu am vrut sa renunt la sarcina. Atunci am inceput sa merg la o anume bisericuta. Incoltita din toate partile, ca-i musai sa fac avort (deja era in luna a sasea!)ca sa nu nasc un monstru,mi-am ascultat instinctul si am tinut piept tuturor "dusmanilor". Mi-am gasit linistea in rugaciunile adresate Sf Nicolae, caci stiam ca este protectorul copiilor. Am facut si o promisiune. Fetita mea va purta numele sfantului daca nu vor fi probleme majore la nastere. Si cum Alexandra a inchis gura tuturor binevoitorilor, cand s-a nascut parintii s-au tinut de promisune.![]()
La Andrei a fost usor. De mica am visat ca copilul meu daca va fi baiat sa poarte numele protectorului Romaniei.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ANDREEA11 spune:
fetelor, o intrebare: va vaccinati impotriva gripei porcine??? Sunt in dubii, lucrez cu multe persoane, am o boala cronica
si ...nu stiu ce sa fac?? Ma gandesc ca vaccinul nu a fost testat suficient. Eu iau un tratament antiviral si,...daca interactioneaza...Offf, Doamne! Ce sa fac??
devylla spune:
Dragi gravidute Piciulika si Gabriela.Ce putin mai aveti!Ma apuca pe mine emotiile.
Imi amintesc,Doamne,ce mica era Lisa,iar noi,cat de mandri si protectori o tineam in brate si cata incredere aveam.Acum privind pozele,vorbesc de la sine.
Sabinel,ma bucur ca analizele sunt ok.De anticorpi nu stiu ce sa iti zic.Dar nu inteleg de ce neaparat pt lupus.Eu zic ca e f bine pentru ce ai faut pana acum.
Andreea,eu am fost la cutite cu sotul pt vaccinul gripei porcine.Eu nu vroiam,era tocmai in perioada cand internetul vuia si televiziunea la fel(in Ro).Aici eram mai linistiti,in privinta asta.
Aici primii au fost copii vaccinati si parintii care aveau copii pana la 12 luni.
Pana la urma,am intrebat pediatri,si pe al Lisei si pe al Erikai si am hotarat sa il facem.Pediatrul Lisei a spus ca trebuie sa ferim bebelina pe cat posibil,fiind nascuta si prematur.Iar Erika intra in contact cu multi copii plus adultii de la firma.Si nu puteam sa ne sechestram in casa.
Pe de alta parte,riscul sa iei boala e la orice pas.E suficient ca un purtator sa stranute/sa tuseasca in preajma voastra.
Noi nu l-am facut.Am tot zis sa mergem sa il facem,dar ne-am luat cu altele si am uitat.
Aici vaccinul nu este important.A fost testat inainte si intr-un tarziu au dat ok-ul.
Nepoata mea a facut gripa porcina.Insa o forma f usoara.cu febra 37 si un pic de tuse.Majoritatea cunostintelor cu copii,au luat virusul.
gata,s-au trezit toti,am fugit.
alinkav spune:
Buna dimineata!
La multi ani de Sf. Ion!!!
La multi ani Ioanelor!!!

Erina, arati ata de bine, de fapt arati mereu foarte bine si cu zambetul pe buze!Iar Daria e asa de scumpa!!!!
Gabriela, ce poze frumoase am vazut, acum fericirea voastra se va dubla cu venirea Sofiei!
Vale, ne bucuram sa va stim foarte bine!!!Felicitari ptr noul look!Bravo lui Andrei!!!
Am si uitat de gripa noua la un momnt dat, probabil pentru ca nu am mai fost atat de tare mediatizata!Ufff...sper sa trecem cu bine si perioada asta!
Fetelor...luni mergem sa-l inscriem pe Alex la scoala!!!Rox, Ana, la voi cum este?V-ati hotarat cu scoala, unde le inscrieti pe fetele?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007