Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 fetelor, o intrebare: va vaccinati impotriva gripei porcine??? Sunt in dubii, lucrez cu multe persoane, am o boala cronica si ...nu stiu ce sa fac?? Ma gandesc ca vaccinul nu a fost testat suficient. Eu iau un tratament antiviral si,...daca interactioneaza...Offf, Doamne! Ce sa fac??andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
eu sigur nuuuuuuuuuuuu
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele sf. Ion

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Ali, am Aslo imens , 941. Am avut tot anul 2009 amigdalite, nu am luat antibiotic. |
Pai vezi? Sa faci bine sa te tratezi cum trebuie de acum incolo. Sa vezi ce Moldamine bagi acum sa recuperezi...
Multa sanatate!Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
pana nu iese exudatu nu se stie ce fac.....imunoloaga zice ca la adulti e mai altfel cu aslo asta...uf, ma cam enerveaza incertitudinea.
Si sunt furioasa ca iau in greutate.
e adevarat ca mananc, dar nu paine, nu dulce, nu sarat.
Numa proteina si leguma. Am eliminat si fructele.
Din ce ma ingras?

De simtit ma simt f bine dpdv anemie. Si hemoglobina e f buna, 12.1.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Annisia, cred ca sunt primele poze pe care reusesc sa le vad in perioada asta. Foarte frumoase, aratati minunat, si plini de viata ca intotdeauna. Vad ca ati fost si voi la Brasov.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
sarabatoritilor cu numele de azi
, sa fiti sanatosi, voiosi si impliniti! Va pupic tare, sa petreceti frumos!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cam atat cu energia mea, nu prea sunt in forma. Mai exact sunt pe fundul caldarii, sau ma rog...Acum cateva zile credeam ca mai jos nu pot sa cobor cu moralul, ba uite ca se poate. Or veni ele si momente mai bune.
Aseara am strans bradutul. Nici nu am apucat sa ma bucur de el anul asta. A fost tare trist, mai ales ca asteptasem sarbatorile cu drag si nerabdare. Pe fondul oboselii si agitatiei din ultima vreme cred ca am clacat. Dar imi revin eu, stati linistite.
Va pupic, sa aveti o zi frumoasa.
Rox , mamica
Erina spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume!!!
La multi ani Ioana de mami Carpatina!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
valentina_22 spune:
'neata!
Alina, multumim! In privinta scolii Alex va merge anul viitor, ni s-a parut prea micuta ca sa mearga din toamna. Noi ne-am hotarat pentru un seminternat. Este in apropierea casei si foarte aproape de gradinita unde va merge Andrei. Dupa cursuri, au o masa calda si o gustare dupa somn si sunt supravegheati la lectii. Parintii ii pot lua pana la ora 18. Taxa este de 450 ron/luna,plus o taxa de prima inscriere de 500 ron. Cel mai mult ne-a placut ca dupa cursuri nu raman decat max 15 elevi.
In privinta gripei, stau acum in cumpana. Ceva de genul 90% este total impotriva vaccinarii, dar raman cei 10% de indoiala.Ma gandesc la copii. Desi evitam aglomeratia, Alex merge la gradi unde are contact in fiecare zi cu o multime de alti copii si adulti. Pe de alta parte eu am sistemul imunitar la pamant si sunt foarte vulnerabila in fata oricaror virusi. Sotul la fel prin natura meseriei ia contact cu foarte multe personae in fiecare zi. Cireasa de pe tort sunt stirile din ultimile zile care m-au inspaimantat de tot. Iar eu nu stiu ce sa fac! Voi l-ati facut?
Sabina, sa fie de vina Prednison-ul? O colega de-a matusii mele avea o afectiune si era nevoita sa ia de cateva ori pe zi Prednison. Se plangea saraca, ca desi tinea regin la sange era umflata si retinea toata apa.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Erina spune:
Valentina foarte frumoasa povestea alegerii numelui Alexandrei!
ma bucur ca sunteti bine!
Alinkav, multumesc! Ce emotii trebuie sa ai cu inscrisul lui Alex la scoala. Cum veti face, il dati in zona voastra pina terminati casuta?
Cecilia ma bucur sa citesc ca aproape ai scapat de necazul cu maseaua. Cinste tie ca botezi atitia puisori!
Roxana
nu stiu ce ar putea ajuta...Poate o discutie cu Teo, e atit de tonica si optimista...
SabinaY. La noi se anunta zilnic numarul cazurilor de gripa plus ca in ultimul timp vad ca rat deceselor e constanta
.
Acum stau cu inima cit un purice pentru Daria si pentru mine cu burtica...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

si ...nu stiu ce sa fac?? Ma gandesc ca vaccinul nu a fost testat suficient. Eu iau un tratament antiviral si,...daca interactioneaza...Offf, Doamne! Ce sa fac??