Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (364)
Raspunsuri - Pagina 7
aandreea27 spune:
annisia ai un baietel dulce foc,sa fie sanatos.este frumusel rau de tot si are o mami super cool.
Annisia spune:
L-am gasit prin bazar pe la Bran si nu am ratat aceasta sansa unica... Hihihihi...
Era foarte incantat ca-l salutam si ii uram una-alta. Nu prea il baga lumea in seama si l-am rugat sa faca poze cu noi. Chiar a insistat sa mai facem, punandu-l pe unul din gasca lui sa foteze, sa intru si eu in cadru... I-a dat si o carte lui Yanis, cu autograf. Suntem dati si neluati, ce sa mai...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
aandreea27 spune:
.vadim este politicianul preferat al tatalui meu.mergea pe la intrunirile lui,are poze cu el.ma rog,fiecare cu pasarica lui.nu prea suntem pe aceeasi lungime de unda in ale politicii,tata si cu mine.la cat de frumos este yannis ii dadeam un raft intreg de carti
.
Annisia spune:
Andreea, gigolo ala inalt, cu muschi si codita e tatal lui Yanis. Sigur nu i-ai incurcat, nu? Hihihihi...
Cat despre carti, cred ca baiatul meu ar fi preferat un trenulet sau macar ceva pentru copii. Il doare pe el la bascheti de cartea lui Vadim... Judeci...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Andreea, gigolo ala inalt, cu muschi si codita e tatal lui Yanis. Sigur nu i-ai incurcat, nu? Hihihihi... Cat despre carti, cred ca baiatul meu ar fi preferat un trenulet sau macar ceva pentru copii. Il doare pe el la bascheti de cartea lui Vadim... Judeci... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
corect
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Celia,sunt ceva mai bine, este aproape ok, in 2 zile sunt ca si noua
, sanatate multa si voua

Cecilia si
aandreea27 spune:
nuuuuuuuuu annisiaaaa nu i-am incurcatttttt ![]()
![]()
.
da eu lupt la categoria boxeuri cu moaca dura![]()
.asta ca sa ma completeze pe mine,50 de kile si 1.60 inaltime.te cred si eu ca micul yannis taman de cartea lui vadim nu sta el acum.cred ca trenuletele sunt boala generala la baieteii e varsta lor.
.
andu are patru inca zdravene,basca alea care sun de mult la fiare vechi
.
cecilia L spune:
Gabriela, ai dreptate,anul trecut Sofia a fost ffff la moda, si nepoata mea, care este botezata duminca este tot Sofia.Mie imi place mult.
Anisia, serviciu usor si
tare.....cum o fi sa lucrezi de noapte/ 12 ore?
Sabina, daca stai sa asculti pe toti si pe toate cine stie ce boli descoperi ca ai
, mai bine linisteste-te, mai pleci la Viena?
Gata pt azi, am un bazaici care il vrea pe tati....care este la Slatina
....asa ca.....
Cecilia si
Annisia spune:
Aha, nu-ti plac papuseii... Tu vrei un killer. Am priceput. Eu ador barbatii cu trasaturi feminine, frumusei de pus in vitrina. Imi plac oamenii frumosi, in general...
Acum, ca am marturisit-o si pe asta, ma pot duce tiptil-tiptil la job. Puteti dormi linistite in noaptea asta, inamicii nu au nicio sansa in fata mea!!! O seara sexy va doresc!!!
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"